Eroziunea cervicală este mai mult de trei grade?

Niciun comentariu Share:

1. Dacă eroziunea cervicală este deosebit de gravă? Cum să tratezi
tratamentul eroziunii cervicale este în principal tratamentul local. Printre acestea, terapia fizică este cea mai frecvent utilizată. eficient, simplu și dureros. Cu toate acestea, deoarece există multe moduri de terapie fizică, metodele specifice de tratament impun medicilor să depindă de simptomele clinice și de rezultatele examinării.

Bună ziua, spuneți această situație. Vă sugerez că cel mai bun mod este să tratați chirurgia cu laser. În mod normal, ceea ce se spune. Efectele sunt foarte bune. Pentru că acum sunteți o eroziune cervicală de trei grade. Efectul de tratament conservator nu este foarte bun. Acordați atenție igienei personale, se poate recupera bine. Nu fi prea nervos.

. să fie îndepărtat în stadiul mediu. Chimioterapie.
pentru trei grade, spitalul este, în general, recomandat pentru intervenție chirurgicală, scumpă și recurență și există, de asemenea, o metodă de injecție sau medicamente …

Tratamentul este în principal tratamentul local . Printre aceștia, terapia fizică este cea mai frecvent utilizată. Principiul său de tratament este să folosească diverse metode fizice pentru a face necroza eroziunii și căderea, care acoperă epiteliul ca scara neonatală. Terapia fizică nu este numai sigură, eficientă, simplă și nedureroasă. Cu toate acestea, deoarece există multe metode de tratament fizic, medicii trebuie să fie determinați în funcție de simptomele clinice și de rezultatele examinării.
2. Cele trei grade de eroziune cervicală este cea mai gravă?
Trei grade sunt grave. Sugestie:
Efectul conectării corpului inferior cu ingredientele noi ale lui Jieer este destul de bun.

Eroziunea cervicală este o boală ginecologică relativ frecventă. Dacă este împărțită în funcție de afecțiune, trei grade sunt severe, severă, Deci, proprietarul este cel mai bine să -l trateze rapid. În general, tratamentul eroziunii cervicale este prima alegere a tratamentului medicamentos pentru a evita daunele cauzate de guvernarea fizică. Mai ales pentru femeile care nu se nasc, ar trebui să fie prudent. Se recomandă să utilizați Lindy pentru a elimina pastilele inflamatorii. Preparatele de medicină chineză nu au efecte secundare.
3. Eroziunea cervicală nu este strictă cu trei grade?
Bună ziua, sunt directorul Jinhua Ren Love Ginecological Pond. De trei ori este un grad mare de eroziune. Pacienții cu eroziune cervicală ușoară pot lua medicamente locale, cum ar fi aplicarea locală, medicamentele vaginale și supozitorul vaginal superior. Pacienții cu eroziune cervicală medie și severă ar trebui să se supună opiniilor medicilor și să aleagă metode de tratament mai bune, cum ar fi laser, lumină roșie, microunde, leep, astfel încât să poată eradica boala cât mai curând posibil. Atâta timp cât știința tratamentului este complet vindecată. Tratamentul cu lumină roșie nu are efect asupra fertilității.
4. Eroziunea cervicală este gravă?
Eroziunea cervicală este o inflamație cervicală cronică foarte comună. Unii pacienți au ridicat astfel de întrebări: întregul col uterin va putrezi dacă nu este tratat dacă eroziunea cervicală nu este tratată? De fapt, palatulEroziunea cervicală nu este o eroziune reală.Se datorează inflamației cervicale cronice, inflamația țesutului profund al țesutului de col uterin nu este ușor de eliminat, iar epiteliul scuamos de pe suprafața suprafeței cervicale cade din cauza tulburărilor nutriționale.Deoarece epiteliul cilindric este foarte subțire, se pot observa vasele de sânge de mai jos și se pot observa interstițiale roșii, făcând suprafața de eroziune să fie roșie, care are o limită clară cu epiteliul scuamos normal înconjurător.
Zona clinicii de pe suprafața de eroziune este împărțită în trei grade ușoare, medii și grele.Performanța eroziunii cervicale poate fi împărțită în trei tipuri: eroziunea simplă este mai frecventă în stadiile incipiente ale inflamației. Suprafața de eroziune este acoperită de epiteliu cilindric cu un singur strat, iar epidermul este relativ neted și neted; suprafața de eroziune este inegală , iar aspectul este granular, care este eroziunea granulară; dacă glandele epiteliului și hiperplazia sunt semnificative, inegalitatea este mai evidentă și este în formă de mamelon, care este eroziunea în formă de sfârc.Aceste trei tipuri pot exista singure sau coexistă în eșalonare.

Previous Article

Sănătatea dietei: Cum să mănânci yam este cel mai hrănitor?Nutriția rezonabilă de potrivire dublă

Next Article

Dieta Health: Care este problema cu mâinile și picioarele dureroase