Simptome ale infarctului miocardic

Niciun comentariu Share:

1. Precestetica și performanța infarctului miocardic?

Performanța infarctului miocardic este esențială legată de esență Infarctul condiționat Medicina occidentală include tratamentul general, tratamentul anti -miocardic de ischemie, tratamentul de renovare și alte tratament medicamentos, cum ar fi reglarea grăsimilor. Dovada -Dovezile medicale bazate pe medicina tradițională chineză arată că medicina tradițională chineză are un efect bun asupra ameliorării simptomelor durerii toracice și a medicamentelor utilizate frecvent, cum ar fi pilula de baoxină de mosc.

Odată ce arterele coronare au o îngustare severă sau o ocluzie multiplă, va exista un alimentat de sânge insuficient la inima inimii. În acest moment, nu există suficient oxigen de sânge pentru a furniza mușchiul miocardic, celulele miocardice va fi treptat necrotic, iar mușchii miocardici vor apărea. Infarct.
Clinic, pentru pacienții cu aport insuficient de sânge la inimă, medicamentele în primul rând utilizate în primul rând sunt nitroglicerina, dar nitroglicerina are, de asemenea, contraindicații, cum ar fi glaucomul, hipotensiunea sau cefaleea și amețelile cauzate de aceasta. În acest moment, puteți alege „Calea clinică de reabilitare a inimii” pentru a recomanda droguri -Musk Baochen Pill.
Precursorul și manifestarea infarctului miocardic tipic stochează durerea în prima zonă a inimii sau a spatelui sternului. În general, durerea toracică este similară cu cea a alimentării cu sânge, dar gradul este mai mult Severă, durerea este presată, iar timpul este mai lung, de obicei mai mult de 20 mai mult de 20 în câteva minute, puteți radia la brațul superior stâng, partea mandibulară, gâtul sau umărul și spatele, iar utilizarea nitroglicerinei este Nu este ușor de ușurat. Este adesea însoțit de simptome precum greață, vărsături, transpirație și dispnee.
Datorită caracteristicilor infarctului miocardic și a ratei mari de mortalitate, odată ce pacientul înainte și manifestările infarctului miocardic ar trebui să se întindă imediat, amintiți -vă de două 120, Dial 120, deschideți canalul verde și să se străduiască să fie în 120 de minute. Salvare și tratament, depune eforturi maxime pentru a reduce mortalitatea și rata reziduală a pacienților. . . Emoțiile, renunțarea la fumat și alcool, exerciții fizice adecvate, ar trebui să aleagă medicamente sigure și fiabile, eficiente din punct de vedere al costurilor.

Precursorul și manifestarea infarctului miocardic este durerea pe pieptul stâng al inimii și pieptului, durerea de spate în spatele durerii de spate în fața durerii de spate, transpirația pe cap și durerea În inimă. Esență Manifestările infarctului miocardic sunt legate de dimensiunea zonei de infarct, a piesei, a vitezei de dezvoltare și a funcției de bază ale inimii. Cu toate acestea, simptomul său cel mai frecvent este durerea. Infarctul condiționat Medicina occidentală include tratamentul general, tratamentul anti -miocardic de ischemie, tratamentul de renovare și alte tratament medicamentos, cum ar fi reglarea grăsimilor. Dovada -Dovezile medicale bazate pe medicina tradițională chineză arată că medicina tradițională chineză are un efect bun asupra ameliorării simptomelor durerii toracice și a medicamentelor utilizate frecvent, cum ar fi pilula de baoxină de mosc.
2. Care sunt precursorii infarctului miocardic
Care sunt infarctul miocardic:

manifestări clinice ale infarctului miocardic acut
(Fenomen de viteză)
Aproximativ 20 % până la 60 % dintre pacienți au simptome prefixe, care sunt cel mai frecvent frecvente pentru angina pectorală și / sau angină pectorală, care se poate manifesta și ca având disconfort toracic în timpul repausului sau activității mai ușoare .
2. Pe lângă simptomele tipice de infarct miocardic ale durerii pieptului și a etanșeității, există și dureri în piept pentru a alternativă alternativă în mod repetat pe atacuri repetate și este dificil să se stabilească care este durerea toracică care provoacă infarct miocardic; vârstnici; peste 70 de ani.
3. Alte simptome
Aproximativ 50 % dintre pacienți pot avea greață și vărsături, ceea ce este deosebit de frecvent la pacienții cu infarct de perete mai mic; câțiva vor avea, de asemenea, sughițe refractare; altele pot fi în continuare extrem de slabe și pot fi și ei fi încă extrem de slab și slab. Transpirație rece, palpitații și chiar muribund.
4. Simptome
Semne conexe cu modificările dinamicii sângelui, modificările electrocardiogramei și deteriorarea structurii țesutului cardiac al pacientului.

] Când vor sosi infarctul miocardic, care vor apărea trei semne?
Durerea toracică generală apare de obicei, iar durata este relativ lungă; în același timp, se va produce și dureri abdominale superioare; în cazuri severe, va provoca febră în întregul corp, apoi va fi însoțită de greață și va fi însoțită de greață și vărsături. Prin urmare, asigurați -vă că acordați atenție.

1. Durere în zona frontală a inimii: boala apare în inimă. În timpul procesului de dezvoltare, inima va trimite în tăcere un semnal pentru ajutor. Dacă simțiți disconfortul în Zona frontală a inimii, ar trebui să verificați imediat. Se strecoară durerea în zona frontală a inimii. Acesta este un semnal comun al bolii, ceea ce indică faptul că infarctul miocardic poate fi în proces de dezvoltare. 2. Căldura și întregul corp de disconfort: simțiți întregul corp care este inconfortabil și chiar au simptome proaste ale febrei corpului. Ar trebui să fiți și atenți la infarctul miocardic. Inima este un grad ridicat de vătămare. În procesul de debut, funcția inimii este deteriorată, funcția fiziologică nu poate fi finalizată, iar disconfortul fizic este evident și va exista un disconfort inconfortabil în întregul corp. 3. Greață și vărsături: După ce a amenințat sănătatea infarctului miocardic, se emite un semnal pentru ajutor. Mulți pacienți prezintă greață și vărsături, dar atunci când inima oferă în tăcere aceste oportunități, mulți oameni aleg să o vadă. Vomitarea poate doar Mâncați lucruri rele, fără a acorda atenție bolii inimii, poate aduce daune fizice mai grave în timpul dezvoltării continue a infarctului miocardic.

Previous Article

Stăpânește Metoda de fitness științifică Efectul de fitness, jumătate -muncă

Next Article

Infarctul miocardic va lăsa sechele?