Variabilitatea tusei Astmul este diagnosticat greșit

Niciun comentariu Share:

| Faceți clic pe colțul din dreapta sus, citiți mai multe cunoștințe de sănătate!

Astmul este o boală eterogenă, caracterizată de obicei de inflamație cronică a căilor respiratorii, cu respirație repetată, promovarea aerului, etanșeitatea la piept, simptomele respiratorii, durata și severitatea atacurilor simptomatice și variabila fluxului de aer este limitat, căile respiratorii sunt foarte reactive și condiția este întârziată.

În viața de zi cu zi, astmul este o boală vulnerabilă. Manifestarea clinică este uneori nu, și nu este foarte important în atac. Conform manifestării clinice a astmului, două fenotipuri pot fi împărțite în astmul de variabilitate tipic de astm și tuse. Simptomele tipice de astm includ dificultate respirație, șuierătoare, etanșeitatea toracică și tusea, funcția de ventilație pulmonară și diminuarea blocării lancei după aspirația agentului diastolic bronșic este o caracteristică semnificativă.

Variabilitatea tusei Astmul cu tuse cronică este unică sau evidențiată, ventilația pulmonară este normală, însoțită de o reactivitate ridicată cu căile respiratorii, manifestarea clinică este tuse uscată pe termen lung, adesea în mișcare, inhalarea aerului rece și indusă, indusă după Inducerea tractului respirator superior, mai are loc de noapte sau dimineața devreme, există adesea o istorie de alergie personală sau alergie familială.

Șaiba este o manifestare tipică clinică a astmului, iar tusea este cel mai frecvent simptom al astmului. Unii pacienți de astm par par să fie doar tuse, rare, fără șuierătoare sau șuierătoare nu este evidentă, atât de des diadiagnosticată ca o răceală, bronșită, cu flegma generală și drogurile de tuse și tratamentul cu antibiotice tind să fie nevalide. Acești pacienți se referă la o tuse încăpățânată, iar simptomele sunt ușoare, adesea repetate, luni durabile până la ani. Datorită ocaziei manifestărilor clinice, este adesea ratată sau diagnosticată greșit. Deoarece nu este posibilă obținerea unui diagnostic în timp util și tratamentul corect, starea nu este îmbunătățită, unii pacienți se pot dezvolta în astm tipic după o perioadă de timp și există o respirație. Astfel de simptome de tuse sunt, în esență, o astm de scufundare sau o ambiguitate a astmului.

Varianta de tuse Astmul poate să apară în orice vârstă, tusea omogenă este singura sau simptom principal, tusea uscată este principală, cea mai mare parte a cavității sau o spumă albă mică, tusea este mai grea pe timp de noapte. Tusele continuă sau convulsii repetate este mai mare de 8 săptămâni, examinarea pieptului, examinarea funcției de ventilație pulmonară, reactivitatea obișnuită, ridicată a căilor respiratorii (testul de excitație bronșică pozitivă), reversibilitatea căilor respiratorii (test diastolic bronșic pozitiv). Variabilitatea tusei este ca astmul tipic, iar esența sa este inflamația căilor respiratorii, tratamentul este în principal inhalat glucocorticoid inhalator.

Previous Article

Cum să mănânci crabi picante? Practica crabiei picante

Next Article

Dieta Sănătate: Ce este bun pentru tromboza venoasă profundă