Cât durează să ridici morcovii pentru a mânca?Câte zile poate alege ridiche?

Niciun comentariu Share:

Ridichia murată este un aperitiv, care este mai frecvent în murat acasă sau în achiziții la supermarketuri. Mulți oameni sunt confuzi, cât durează să mănânci murăturile pentru a mânca? În ceea ce privește, cât durează să ridici ridiche pentru a mânca? Câte zile poate alege ridiche? Îți voi răspunde unul câte unul!

Cât timp durează să ridici ridiche pentru a mânca. În general, după ridiche este însorit, puneți -l în borcan și marinați -l. Poate fi mâncat în aproximativ o zi. Îl puteți mânca la De fiecare dată, deoarece timpul este diferit, gustul murăturii este diferit. Cu cât este mai lung, cu atât este mai moale, nu este la fel de crocant la fel de devreme.

Când ridicheul murat poate fi consumat câteva zile, după ce ridicheul este însorit, poate fi marinat în borcanul desemnat. În general, trebuie să fie marinat doar pentru aproximativ o zi. Este foarte scăzut Dacă ne ridicăm atunci când ne preluăm, atunci este nevoie de 2-4 zile când este marinată. Din cauza timpului diferit al marinatei noastre, ridicheul dezvoltat este, de asemenea, diferit. Ridania va deveni mai moale.

Când măsurile de precauție pentru ridiche murate sunt marinate cu sare, durează doar 2 ore într -un timp scurt. Dacă este mai lung, este recomandat să ridici timpul de preluare timp de aproximativ 4 ore, ceea ce poate face Morcovii marinați în spate. Gustul este mai bun. În principal, atunci când tăiați ridichia, nu tăiați prea subțire. În procesul de decapare a spatelui, acesta este ușor limitat, iar gustul de ridiche va fi, de asemenea, afectat. Dacă vă plac persoanele picante, nu puteți adăuga oțet alb și zahăr în timpul producției, puneți cantitatea corespunzătoare de piper și piper murat și puneți -l timp de aproximativ o jumătate de oră pentru a -l mânca, ceea ce este foarte convenabil și simplu.

Eficacitatea și rolul de ridiche 1. Îmbunătățiți funcția imunitară a organismului: Ridishul este bogat în vitamina C și zinc element de urmărire, ceea ce ajută la îmbunătățirea funcției imunitare a organismului și îmbunătățește rezistența la boli; uleiul de muștar poate promova motilitatea gastrointestinală , creșteți pofta de mâncare și ajutați la digestie; 3. Ajutați absorbția nutrienților: amilaza în ridiche poate descompune amidonul, grăsimea și o absorb complet; 4. macrofage și devorează celulele canceroase. În plus, o varietate de enzime conținute în ridiche pot descompune nitritul cancerigen și au efecte anti -cancer. 5. Alimentele și distensia abdominală, indigestia, stomacul sărac, pot bea suc; greață și vărsături, apă acidă de voming, dizenterie cronică, pot fi tocate și prăjite și mestecate; constipația poate fi gătită; ulcer oral; puteți bate gura . 6. Tuse și spută, cel mai bine este să tocați mierea și să mestecați faringele; gâtul, amigdalita, sunetul răgușit, pierderea sonoră, puteți lua suc cu suc de ghimbir; sângerați cu nasul, puteți face suc crud și să beți puțin haine fierbinți, De asemenea, puteți masca sucul pentru a picura nasul; hemoptiza, gătită gătită cu miel și pește de pisică; preveniți răcelile, poate găti.

Previous Article

Diferitele diferențe de pudră fluvială și tăiței de orez trebuie să fie clare

Next Article

Valoarea nutrițională a cartofului negru și rolul de eficacitate