Tangerine practică ghidează mierea Orange Dieta

Niciun comentariu Share:

Nu știu cât de mult toată lumea cunoaște practica portocaliei de miere. Să facem Xiaojiao să vă ghideze.

Ghid de practică Tangerine

Nu este potrivit să mănânci când mese sau pe stomacul gol. Nu beți lapte în decurs de o oră înainte și după TAINE, deoarece proteina din lapte întâlnește acizii de fructe pentru a solidifica, afectează digestia și absorbția. Portocalele nu ar trebui să mănânce mai mult, să mănânce în timp pentru a peria gura, pentru a nu fi dăunătoare dinților orali. Funcția gastrointestinală este slabă, mâncați prea multe portocale, care este predispusă la pietre de stomac. Orange are mai multă căldură, dacă avem prea mult mâncat, va fi u0026 ldquo; Promovând astfel stomatita, parodontita. Consumul excesiv de citrice Citrus poate provoca și ldquo; Orange Boala u0026 Rdquo;, apare, îngălbenirea pielii.

Miere portocaliu este potrivit pentru persoanele

Populația generală poate fi editată, tuse rece, iar băutura și tusea nu ar trebui să fie consumate.

Miere Orange Dieta

Aromă de tortoan, rece, în plămâni, stomac;

Are un efect de apetisant gaz și sete;

Indicații de piept, vărsături, alimente mici, lipsa gastrică Yin, sete, tuse de căldură pulmonară și băutură excesivă.

Tangerine Faza alimentară:

Portocale cu crabi, astfel încât acestea sunt moi. Aceeași carne, făcând greață. Nu mâncați cu nuci de betel. (Ghidat din „dieta”)

Informații suplimentare de miere Orange

Huang Yan Citrus are o istorie lungă. Există înregistrări de citrice în secolul al III-lea î.Hr. și este de 2300 de ani. Când eram o carte numită „Solul Linhai și servitoare pierdută” în cele trei împărății, Huangyan are un metal sălbatic. Tang Dynasty Huangyan Lactarch, a fost listat ca un tribut, Tang Zaishu Wusheng, „Trimite Wu Shi Yu Shima to Taizhou” Poezie: Light Wu Wong, articolul a schimbat zvonul; pădurea de fum este portocaliu, Yunhai Haohao. Istoria de cultivare a citricei lungi a format o vedere foarte unică Orange în Huangyan. Orașul vechi este înconjurat de oraș, mai ales de-a lungul râului Chengjiang și de grădina portocaliei. Mii de tulpini, nu există nici o marjă. Calendarul lunar este de patru, în luna mai, flori portocalii sunt deschise, florile sunt pline, orașul este de primăvară și este frumos. Opt, septembrie, portocalele sunt mature, într-adevăr și ldquo; obosit, yin hong drăguț, nu ca un minge de foc să fie șocant u0026 rdquo;. Zhu Xi a spus în „Subridden Lukek Ox” în timpul verii, toamna și ldquo; doo temols u0026 rdquo; u0026 ldquo; Junjiachi Shangjiang plăteau, mii de copaci și rafinatitate; usi askusa și dorința de toamnă, un an de cele mai bune. u0026 Rdquo; Tasty u0026 ldquo, un an de idei bune, cel mai portocaliu verde portocaliu ,,,,,,,,,,,,,,,,

Previous Article

Îngrijirea sănătății: 10 tipuri de date roșii

Next Article

Sângele este ca râul Yangtze, și nu voi răni un loc.