Dieetgezondheid: welke vruchten zijn goed voor bloedlipiden?

Geen reacties Share:

Dieetgezondheid

Welke vruchten zijn goed voor bloedlipiden 1. Appelappels bevatten extreem rijke pectine (dit is een door water oplosbare voedingsvezels), die de concentratie van cholesterol in het bloed kan verminderen en ook vetaggregatie kan voorkomen.

Het pectine in appels kan ook worden gecombineerd met ander cholesterol, zoals vitamine C, fructose, magnesium, enz. Om het effect van het verlagen van bloedlipiden te verbeteren.

2. Hawthorn bevat voornamelijk meidoornzuur, citroenzuur, vetontleding, vitamine C, flavonoïden, koolhydraten en andere ingrediënten. Het heeft de functies van het uitbreiden van bloedvaten, het verbeteren van de microcirculatie, het verminderen van de bloeddruk, het promoten van de cholesterol -excretie en het promoten van de cholesterol -excretie en het promoten van de cholesterol. bloedlipiden verminderen om bloedlipiden te verminderen. Essentie

Hawthorn is zuur voedsel, dus het is niet raadzaam om op een lege maag te eten, of het mag niet te lang worden gegeten. Het is het beste om het na de maaltijd te eten.

3. Zwarte gallons zijn rijk aan vitamines, suiker en organische zuren. In het bijzonder is het gehalte aan vitamine C hoog en heeft het effect van het verminderen van experimentele hyperlipidemie muizen bloedlipiden.

Blackcurren bevat anthocyaninen, vitamine C, flavonoïden en fenolzuren. Het heeft antioxiderende effecten en is vooral geschikt voor degenen die niet erg goed zijn.

4. Granaatappel Chinese geneeskunde gelooft dat het zoete granaatappel het effect heeft van het verfrissen van dorst en hydrateren, en het granaatappel dat zuur smaakt, kan ziekten zoals buikpijn en diarree behandelen.

Bovendien bevat granaatappel een verscheidenheid aan stoffen die de spijsvertering en bloedlipiden helpen, wat kan helpen bij de spijsvertering en bloedlipiden, die een bepaald effect hebben op het reguleren van de gastro -intestinale.

Granaatappelzaden zijn niet gemakkelijk te verteren. Mensen met slechte magen kunnen zaden kauwen en vervolgens overgeven.

5. Orange sprak over het verlagen van bloedlipiden, dus we mogen de sinaasappels in de vrucht niet vermelden.

De rijke vitamine C in sinaasappel kan de omzetting van cholesterol versnellen en het bloedlipidengehalte in het bloed verminderen.

Vitamine P kan voorkomen dat vitamine C wordt geoxideerd en destructief is, het effect van vitamine verbeteren, de capillaire wand verbeteren en profiteren van hyperlipidemie.

De flavonoïden en citroeningrediënten in sinaasappels kunnen het gehalte aan lipoproteïne met hoge dichtheid in het bloed verhogen, het gehalte van lipoproteïne met lage dichtheid verminderen en de kans op hyperlipidemie verminderen.

Voor mensen met dikke bloedlipiden zijn voedingsmiddelen met een hoog vezel zoals fruit en fruit een goede keuze, maar sommige fruit met veel vet moeten ook voorzichtig zijn, inclusief Durian, Coconut, Avocado, etc.

Degenen met hoge bloedlipiden zouden minder avocado en durian moeten eten.

Wat voor soort thee drinkt meidoorn- en lotusbladdrank: 30 gram meidoorn, 12 gram lotusbladeren, 500 ml water, koken 20 minuten en drink sap.

Wolfberry chrysanthemum drankje: 15 gram wolfberry, 10 gram chrysanthemum, gebrouwen water in kokend water, dagelijkse theedrank.

Hawthorn drinken: 30 gram verse meidoorn, 5 gram rauwe sprinkhaanbloemen, 15 gram zachte lotusbladeren, 10 gram grasbeslissing.

Kook de bovenstaande items in de pot. Als het rot is, verplettert u het met een grote lepel, kook u nog 10 minuten, neem het sap als een thee, één dosis per dag en neem drie maanden.

Chrysanthemum groene thee: 10 gram chrysanthemums, 3 gram groene thee, gebrouwen water.

Chrysanthemum die de lever en heldere ogen opruimt, heeft thee het effect van het verbeteren van vasculaire elasticiteit, het verminderen van cholesterol, langdurig drinken en hebben een goed effect op het voorkomen en behandelen van hyperlipidemie en arteriosclerose.

Methoden om hyperlipidemie te verminderen 1. Beperk de verlaging van de basismetabolische snelheid van ouderen voor ouderen, en de energievraag is lager dan die van volwassenen.

Oudere mensen met hyperlipidemie moeten de inname van energie strikt regelen. De dagelijkse energie -inname van elke persoon moet worden geregeld binnen 29 kcal/kg gewicht. Essentie.

Voedingsmiddelen aanbevolen door voedingsdeskundigen aan ouderen omvatten: gestoomde broodjes, rijst, brood, tofu, sojamelk, melk, mager vlees, vis en verschillende groenten en fruit.

2. Oudere mensen met weinig vet en lage cholesterol dieethyperlipidemie moeten de inname van dierlijke vet of cholesterol strikt regelen. De olie is voornamelijk plantaardige olie rijk aan onverzadigde vetzuren, zoals sojaolie, pindolie, pindolie, Maïsolie, de eieren overschrijden geen of 1 ei van 2 tot 3 dagen per dag.

3. De voedselvezels in een hoog vezel dieet en dieet kan worden gecombineerd met galzuur om de uitscheiding van galzout in de ontlasting te vergroten en de concentratie van serumcholesterol te verminderen.

Voedingsmiddelen die rijk zijn aan voedselvezels omvatten voornamelijk grove granen, diverse granen, gedroogde bonen, groenten, fruit, enz.

De hoeveelheid voedselvezel per persoon per dag moet 35 tot 45 gram zijn.

4. Experimentele studie van thee -drink- en rookbeperkingen bewijst dat verschillende theebladeren het effect hebben van het verlagen van bloedlipiden en het bevorderen van vetmetabolisme. Onder hen is groene thee het beste om bloedlipiden te verminderen.

Daarom kan de ouderen met hyperlipidemie meer thee willen drinken.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat roken op lange termijn of alcoholisme kan interfereren met het bloedlipidenmetabolisme en cholesterol en triglyceriden kan verhogen.

Dus ouderen zijn het beste om te stoppen met roken.

5. Optimaliseer levensstijlpatiënten met hyperlipidemie en oudere patiënten moeten aandacht besteden aan levensstijl.

Passende deelname aan sport- en entertainmentactiviteiten, handhaven een goede mentaliteit en probeer ongunstige psychologie en mentale factoren zoals mentale spanning, overmatige emotionele opwinding te vermijden, vaak laat opblijven, overwerk, angst of depressie op lipidemetabolisme .

Previous Article

Is de rozenkroon goed of de rozenknop?

Next Article

Kan ik echt afvallen als ik alleen appels eet?