Hoe je aardappelpuree kunt maken

Geen reacties Share:

Tudou, waarvan vaak wordt gezegd dat het aardappel is, geloof je dat veel vrienden graag eten? Dus ik weet niet of je van aardappelen hebt gehoord? Begrijp niet verkeerd, aardappelpuree wordt niet gebruikt om aardappelen te laten groeien. In plaats daarvan worden de aardappelen gebruikt als de grondstof, en sommige overeenkomstige kruiden worden toegevoegd, en ze worden in de container gekookt om een u200bu200bmodder gevormd te maken met gereedschap; een soort voedsel. Het maakt niet uit of je het niet hebt gegeten, nu vertelt Xiaobian nu iedereen hoe je aardappelen moet maken om goed eten te maken.

Hoe aardappelpuree te maken 1. Schil de aardappelen die eerst zijn gekocht. Er is ook een beetje vlees, we moeten het vlees in vlees snijden.

2. Doe de olie in de pot. Nadat de olie heet is, doe de gesneden aardappelstukken en in blokjes gesneden vlees erin en roer -fry. Let op hoeveel de olie wordt gedaan.

3. Tijdens het frituren moeten we zout, peper en geschikte hoeveelheid water toevoegen om te kruiden en vervolgens de pot bedekken.

4. Open in ongeveer tien minuten de pot en draai de zachte aardappelen in modder, en laat dan langzaam sudderen. Wanneer de aardappelen verrot zijn, kun je de geraffineerde kip doen. De aardappelen die van deze methode zijn gemaakt, willen allemaal graag eten.

Als je het sneller wilt koken, kunnen we de helft van de aardappelen breken voordat we koken, bak dan met de andere helft en verbrijzelen het terwijl je het brayt.

Previous Article

Barracuda Crab

Next Article

Saus varkensbuik duizenden