Hoe u gouden sinaasappels kunt eten

Geen reacties Share:

Iedereen weet dat gouden sinaasappels heerlijk fruit zijn, maar weet je hoe je gouden sinaasappels moet eten? Laat me u voorstellen

De consumptie van het gouden oranje

na het wassen van de huid, vergeet niet om het te eten, maar onthoud Tu tsai. Bovendien heeft de gouden schil een sterke medicinale waarde

Anti -cardiovasculaire ziekte:

Jintan -vruchten bevatten chilin en rijke vitamine C, vitamine P, heeft een goed effect op het voorkomen van bloedvaten om te scheuren, capillaire brosheid en permeabiliteit te verminderen en bloedvat sclerose te vertragen. Patiënten met hypertensie, vasculaire sclerose en coronaire hartziekten zijn zeer gunstig.

Realmonic en Sober:

Jinhe Qi Xiang en de milt, de smaak is gesplitst, de smaak kan worden geborsteld, en het heeft qi en verlicht, het elimineren van dieet, Het elimineren van voedsel en chemisch slijm de rol van shengjinli, nuchter.

Anti -qi relieving pain:

Jinhe nucleus flavor and lung meridian, have the effects of qi dispersion, analgesic, can treat sore throat, hernia, hernia , Tester Zwelling en pijn, borstklomp en andere ziekten.

Regulering van de bloeddruk:

De dennen en cypressyline in de gouden oranje fruitschil kunnen de bloeddruk verhogen; hetzelfde bevat ook een verscheidenheid aan ingrediënten die de bloeddruk verminderen . Daarom kan het eten van gouden sinaasappels de bloeddruk verbeteren.

Geschikte [redelijke match, het dubbele van het effect! ]

Ginger:

Jin Orange werd geschoten, geweekt met kokend water met kokend water om longkoude hoest te behandelen.

Radijs:

Geven met radijs kan worden gebruikt om de hoest van longwarmte te behandelen.

Kinza’s Xiangke:

Dierlever; gouden sinaasappels bevatten een grote hoeveelheid cellulose en de aldehyde suikerzuurresten in de vezel kunnen ijzer, koper, koper, koper zijn, Koper en zink en andere sporenelementen vormen een mengsel om de opname van deze elementen door het lichaam te verminderen.

De taboes van de gouden sinaasappels:

Kinzan -sinaasappels zijn warm en de interne hitte en hyperthyreoïdie zijn niet geschikt voor consumptie.

Previous Article

Is het goed om garnalen te eten om te eten? Wat zijn de voordelen van garnalen om te eten?

Next Article

Rozenpudding kumza thee