Is het goed om garnalen te eten om te eten? Wat zijn de voordelen van garnalen om te eten?

Geen reacties Share:

Iedereen moet weten dat de meeste garnalen schelpen zijn, dus is de garnalen om schelpen te eten? Wat zijn de voordelen van het eten van schelp? Laten we het samen introduceren!

Garnalen om het te eten als je het goed eet zonder riviergarnalen te eten. Een daarvan is dat de garnalenschelp niet gemakkelijk te kauwen is, die in de slokdarm kan worden geplakt. 123] Als je garnalenschalen wilt eten, kun je de riviergarnalen en knapperig eten, of je kunt riviergarnalen in garnalensaus dragen. [ 123]
De hoofdcomponent van de garnalenschaal is calciumgarnalen om calcium te verwijderen. 123]
1. Het effect van calciumsuppletie van garnalenschalen

De hoeveelheid calcium die de garnalenschaal bevat, is zeer hoog, maar de absorptiesnelheid is niet ideaal. Na het kauwen kan het slechts een klein deel van het maagzuur in de maag worden opgelost. Tenzij de garnalenschaal wordt gemalen in een garnalenschaalpoeder en de inname van vitamine D in Toevoeging aan kauwgarnalenschalen om de maag pijn te doen, is het effect van calciumsuppletie niet significant.

2. Het effect van calciumsuppletie van garnalen
Nadat de garnalen zijn verwijderd, is het calciumgehalte in de garnalen in de garnalen is Nog steeds erg hoog en garnalenvlees is zacht en gemakkelijk te verteren. Tegelijkertijd is de vitamine D in garnalenvlees de eerste van de zeevruchten. Elke honderd gram garnalen bevat 146 mg calcium en het gehalte van vitamine D is 123 Microgrammen. Magnesium en fosfor, en het aandeel calcium en fosfor en calcium en magnesium is geschikt. Deze maken het calcium in garnalen gemakkelijker geabsorbeerd door het menselijk lichaam. Baby’s van meer dan 7 maanden eten vaak garnalen. Effectieve calciumsupplementen! [123 ]
3 Shell. De zuivere garnalen na afpellen is garnalen. Garnalengerechten zijn licht en gemakkelijk te verteren, en het is gepast om de spijsvertering te krijgen. Vitamine A, vitamine B1, nikininezuur, eiwit met hoge kwaliteit, hoog -kwaliteit vet, enz. Zijn, zijn Het beste calciumsupplement en andere voedingsstoffen. Het is vermeldenswaard dat de ziekte niet geschikt is voor garnalen wanneer deze in brand staat ;, Gunnitis, herhaaldelijk het ontwikkelen van allergische dermatitis, mag geen garnalen eten; garnalen zijn een kapsel en mensen met huidwiceel zijn vermeden.

Nutritionele waarde-garnalen is rijk aan voeding, en het vlees is zacht en zacht, het is gemakkelijk te verteren, en is een uitstekend voedsel voor degenen die zwak zijn en na ziekte moeten worden hersteld; verminderen cholesterol gehalte in het bloed, voorkomen arteriosclerose en kan ook de kransslagaders uitbreiden, die bevorderlijk zijn voor het voorkomen van hypertensie en myocardinfarct; werkzaamheid;- Wetenschappers aan de Universiteit van Osaka, Japan hebben onlangs ontdekt dat de garnalen in het garnalenlichaam de tijd helpen elimineren de tijd verschil反應 而 而 的 的 ‘時差癥’.

– 食海蝦 有 過敏者, 可 用 蝦殼 煮 水口服 和 洗擦 身體 身體.

食用 效果 效果 海水 蝦性 溫 溫 、 、 Het is zoet en zout en keert terug naar de nier meridiaan;

– Het heeft de effecten van het voeden van nier en afrodisiacum, voedende melk, voedend bloed en vaste essentie, het verwijderen van bloedstasis en ontgiftende, voedende qi en voedende yang , Tongluo Pijnverlichting, voorgerechten en andere effecten; – De geschikte patiënten zoals niergebrek impotentie, ejaculatie van nachtelijke emissie, gebrek aan melk, pees en botpijn, handen en voeten, trek, jeuk, huidzweer, fysieke zwakte, en neurasthenie en andere patiënten.

Previous Article

Voordat je naar bed ging, ontspande yoga fysiek en mentaal om te slapen

Next Article

Hoe u gouden sinaasappels kunt eten