Tangerine Practice Gidsen Honey Oranje Dieet

Geen reacties Share:

Ik weet niet hoeveel iedereen de praktijk van honing oranje kent. Laten we Xiaojiao maken om u te begeleiden.

Tangerine Practice Guide

Het is niet geschikt om te eten wanneer maaltijden of op een lege maag. Drink geen melk binnen 1 uur voor en na de Taine, omdat het eiwit in melk fruitzuren tegenkomt om de spijsvertering en absorptie te beïnvloeden, te beïnvloeden. Sinaasappelen mogen niet meer eten, op tijd eten om de mond te poetsen, om niet schadelijk te zijn voor orale tanden. De gastro-intestinale functie is slecht, eet te veel sinaasappels, die vatbaar is voor maagstenen. De sinaasappel heeft meer warmte, als we te veel gegeten hebben, zal het zijn u0026 ldquo; haal vuur en rdquo;, waardoor stomatitis, parodontitis bevordert. Overmatige verbruik citrusvruchten kan veroorzaken u0026 ldquo; oranje ziekte u0026 rdquo;, verschijnt, huidvergelijking.

Honey Oranje is geschikt voor mensen

De algemene bevolking kan worden bewerkt, koude hoest en het drankje en hoest moeten niet worden gegeten.

Honing Oranje Dieet

Tortoan smaak, koude, in de longen, maag;

Het heeft een effect van smakelijk gas en dorst;

Indicaties van borst, braken, klein voedsel, gebrek aan maag Yin, dorst, pulmonale hitte hoest en buitensporig drinken.

Tangerine Food Phase:

Sinaasappels met krabben, zodat ze zacht zijn. Hetzelfde vlees, misselijkheid maken. Eet niet met betelmoeren. (Geleid van “dieet”)

Honing oranje aanvullende informatie

Huang Yan Citrus heeft een lange geschiedenis. Er is citrusrecord in de 3e eeuw voor Christus, en het is 2300 jaar. Toen ik een boek was genaamd “Linhai-bodem en verloren meid” in de drie koninkrijken, heeft de Huangyan een wild metaal. Tang Dynasty Huangyan Lactarch, is vermeld als een eerbetoon, Tang Zaishu Wusheng, “Stuur Wu Shi Yu Shima naar Taizhou” Poëzie: licht Wu Wong, het artikel veranderde het gerucht; het rookbos is oranje, Yunhai Haoohao. De lange Citrus-cultivatiehistorie heeft een zeer unieke oranje stadsmening in Huangyan gevormd. De oude stad is omgeven door de stad, vooral langs de Chengjiang-rivier, en de tuin van de sinaasappel. Duizenden stammen, er is geen marge. De maankalender is vier, in mei, oranje bloemen zijn open, de bloemen zijn overvloeiend, de stad is lente, en het is mooi. Acht, september, de sinaasappels zijn volwassen, echt en ldquo; moe, yin Hong schattig, niet als een vuurbal om schokkend en rdquo te zijn;. Zhu XI zei in de “Subverstreden Lukek Ox” in de zomer, herfst en ldquo; Doo Temols u0026 Rdquo; u0026 ldquo; Junjiachi Shangjiang betaald, duizenden bomen en exquisitess; deuren Askusa en herfst verlangen, een jaar van het beste. u0026 rdquo; smakelijk u0026 ldquo; een jaar van goede ideeën, de meest oranje oranje groen ,,,,,,,,,,,,,,,

Previous Article

Gezondheidszorg: 10 soorten rode datums

Next Article

Oefen tai chi, oplest