Wat is er mis met zwart haar van de walnoothuid?Kan de walnoothuid zwart worden gegeten?

Geen reacties Share:

Walnoten zijn de meest voorkomende noten van noten en hebben goede brein -toewijdende effecten. Daarom kan het worden gegeten door volwassenen en kinderen. Dus, kan ik eten als de walnoothuid donker is? Wat is er mis met zwart haar van de walnoothuid?

Kan Walnut Skin Black worden gebruikt? Het fruit is zwart geverfd. Hoewel het uiterlijk niet goed uitziet, is er geen probleem in de vrucht van binnen.

De oorzaak van de zwarte perzikhuid zwart is de oorzaak van het hacken van walnoten. De belangrijkste oorzaken zijn ziek en insectenplagen. Bij het voorkomen en controleren moeten niet alleen worden gespoten met bactericidanten en pesticiden in de tijd, maar Ook moet het snoeien van de walnoten worden betaald aan de hele snoei van walnoten. De ventilatie van boomgaarden kan deze situatie verminderen door uitgebreide maatregelen.

Laten we het eerst over de ziekte hebben, de twee ziekten kunnen ervoor zorgen dat de walnootblauwe huid zwart is. Welke twee ziekten? Walnut -bacteriële donkere vlekken en walnoot anthracnose.

Walnut -bacteriële donkere vlekken, nadat de lax walnootfruit gewond was geraakt, begonnen kleine en licht uitpuilende donkerbruine vlekken op het fruitoppervlak te lijken en vervolgens uit te breiden tot een cirkelvormige of onregelmatige donkere vlekken. De randen zijn water – Geblazen en de vruchten zijn van buiten naar binnen verrot. Na het bladsensatie verschenen de kleine donkere vlekken eerst langs de aderen en breidden zich vervolgens uit tot een bijna cirkelvormige of polyarnische donkere vlekken.

De tweede ziekte is Walnut Anthracnose. Nadat de vrucht gewond is geraakt, verschijnen bruin tot donkerbruin of bijna cirkelvormige laesies op de schil. Essentie Wanneer de luchtvochtigheid groot is, zijn er roze uitsteeksels op de laesies. Wanneer er veel laesies zijn, kan het in stukken worden verbonden, waardoor het fruit donkerder of vroeg wordt. De vlekken van de bladziekte zijn onregelmatig en meestal strippen. De laesies van de laesies zijn geel en de serieuze bladeren worden geel.

De eetbare waarde van schoppen 1. Walnut Nutrition is rijk aan voeding, rijk aan eiwitten, vet, mineralen en vitamines. Elke 100 gram bevat 15,4 gram eiwit, 63 gram vet, 10,7 gram koolhydraten, 108 mg calcium, 329 mg fosfor, 3,2 mg ijzer, 0,32 mg thiamine, 0,11 mg nuclearine, 1,0 mg nickzuur. Vet bevat veel linolzuur en hoge voedingswaarde. Bovendien is het rijk aan vitamine B en E.

2. Walnoten zijn rijk aan vitamine B en E, die celveroudering kunnen voorkomen, kunnen worden onderverdeeld in de gezondheid van de hersenen, het verbeteren van het geheugen en het verslaan van veroudering. Walnoten bevatten ook speciale vitamine -ingrediënten, die niet alleen het cholesterol verhogen, maar ook de absorptie van cholesterol in de darm verminderen. Het is geschikt voor arteriosclerose, hypertensie en coronaire hart -hartige patiënten.

3. Walnut -kernel bevat linolzuur en calcium, fosfor en ijzer. Het is een ideaal huid cosmetisch middel van het menselijk lichaam. Het eet vaak de huid met hydratatie van de huid, zwart haar en de functie van de functie van Voortijdig haar voorkomen en eraf vallen. Essentie

4. Walnut -kernel bevat ook een verscheidenheid aan sporenelementen die het menselijk lichaam nodig hebben. Het is een belangrijk hulpmateriaal voor Chinese patentgeneeskunde.Nier en andere functies.Als je vermoeidheid voelt, kauw je wat walnootpitten om vermoeidheid en druk te verlichten.

Previous Article

Hoe verse sinaasappels te besparen?Verse oranje opslagmethode

Next Article

Is cervicale erosie meer dan drie graden?