Diferitele diferențe de pudră fluvială și tăiței de orez trebuie să fie clare

Niciun comentariu Share:

Ați mâncat vreodată pulbere de râu? Mulți oameni au mâncat -o, au un gust puternic și au un gust bun. În general, pulberea râului prăjit este mai autentică. Mulți oameni cred că este la fel ca tăiței de orez. Taiteii de orez sunt tăiței de orez pe care le mâncăm adesea, dar există încă anumite diferențe în ceea ce privește praful fluvial și tăiței de orez, așa că înțelegeți, să aruncăm o privire mai jos.

Pulberea râului este confecționată din suspensie de orez prin măcinarea orezului prin orez, iar apoi procesarea mașinilor care fac pulbere de râu poate fi făcută pentru a face pulberea râului pe care o dorim. Fidea de orez este confecționată dintr -o grâu prin măcinare. Metoda sa de a face pulbere de râu este mult mai simplă. Principalul ingredient al pulberii râului este orezul, iar după procesare este măcinat în pulbere, adăugați apă într -o pastă și apoi aburiți -l într -o tigaie. Este relativ alb și există pulbere de râu cu suc de legume sau suc de fructe.

În primul rând, nu este necesar să se facă distincția între tăiței de orez și pulberea râului în formă. Cea mai esențială diferență între pudra fluvială și tăiței de orez este diferența de tehnologie de producție, care nu se bazează pe așa -numită ” Fidea de orez este rotundă, fină și pulbere de râu, iar pulberea râului este o judecată „. Prin urmare, este ușor de distins între aspectul său. Fidea sunt plate, iar tăiței de orez sunt rotunde.

Pulberea râului este confecționată dintr -o mașină specială de pulbere a râului, echipată cu o mașină de rutare specială pentru pulbere de râu, care macină mai întâi orezul într -o pulpă înainte de a trece prin râu Încălzirea și modelarea mașinii cu pulbere, apoi tăiate în pulbere fluvială. Procesul de producție al tăiței de orez este, în general, relativ simplu. Pe lângă procesul de producție, gustul este, de asemenea, diferit. Unul este relativ puternic, iar celălalt este relativ moale.
. Fidea de orez este în general înmuiată în orez, care este procesată direct de mașină, astfel încât gustul ei este bun, iar aspectul este mai frumos.


Unele diferențe cu privire la pudra râului și tăiței de orez, editorii de mai sus ți -au introdus conținutul relevant. Pe de o parte, este diferit de gustul său. Când alegeți, Puteți acorda atenție aspectului său. Poate doriți să priviți diferența în funcție de cele de mai sus.

  Next Article

Cât durează să ridici morcovii pentru a mânca?Câte zile poate alege ridiche?