Masca de colagen de casă

Niciun comentariu Share:

În viață, prietenii de sex feminin sunt fericiți să folosească diverse produse de înfrumusețare pentru a -și menține pielea. A avea pielea sănătoasă este dorința tuturor. Și colagenul este unul dintre produsele de la prima alegere pentru ca oamenii să mențină pielea în produsele zilnice de îngrijire a pielii. Colagenul se numește „umbrele de protecție ale pielii”, „rezervor de viață”, etc., ceea ce arată că colagenul are o bună grijă de grija pielii. Deși țesutul celular uman conține o anumită cantitate de colagen, această substanță va dispărea în timp. Deci ar trebui să profităm de ocazie pentru a suplimenta colagenul la timp. Masca de proteine u200bu200bdin plastic este una dintre metodele obișnuite de îngrijire a pielii pentru oameni.

Beneficiile aplicării mască de colagen

Conform sugestiei experților în frumusețe, cel mai bun moment pentru aplicarea măștii este înainte de a dormi noaptea. Masca este de a separa pielea feței de aer pentru a promova mai bine absorbția de nutrienți a pielii. Știm cu toții că masca bogată în colagen poate ajuta la absorbția colagenului pe pielea feței într -o măsură mai mare, astfel încât pielea măștii va deveni mai umedă, mai fermă, sănătoasă și să aplice mult timp. Pielea este departe de Diverse pete, plictisitoare, riduri. Drept urmare, pielea este fermecătoare.

Cum să faci o mască de colagen?

Oamenii moderni preferă „autorelarea” în viața socială. Așadar, în viață, oamenii sunt mai dispuși să facă masca de colagen (bricolaj), așa că haideți să aruncăm o privire asupra modalităților bune!

Masca de colagen „leneșă”

Să pregătim pulberea de colagen într -o cantitate adecvată, să o toarnă Apoi puneți hârtia de mască de unică folosință în apa de mască făcută și așteptați până când este dizolvată complet și aplicați masca de pe față.

„Terapie alimentară” Masca de colagen

știm cu toții că pielea de porc este bogată în colagen, astfel încât să putem tăia mai întâi pielea de porc într -o bucată mică, apoi să o adăugăm la oală la oală la Adăugați în mod corespunzător după apă, fierbeți încet într -o pastă cu foc mic. Așteptați până când îl răcește uniform pe față sau are un anumit efect pentru frecarea feței.

Masca de colagen „Family”

Luăm pulberea de colagen corespunzătoare pentru a se împăca cu miere, apoi tăiem castravete proaspete într -o bucată mică, apoi aplicăm o soluție de mască bine blocată pe o parte și Puneți această parte pe față.

Previous Article

Ce tabuuri nu pot mânca pentru hemoroizii femeilor însărcinate șapte tipuri de mâncare

Next Article

Alimente bogate în colagen