Valoarea nutrițională a cărnii de rață

Niciun comentariu Share:

Valoarea nutritivă a cărnii de rață este efectul și efectul cărnii de rață. Metoda cărnii de rață și a cărnii de rață este plină de meridianul rece, dulce, sărat și aparține splinei, stomacului, plămânului și meridianului. Efecte eficiente, hrăniți yinul celor cinci organe interne, curățați căldura deficienței, hrăniți sângele, hrăniți stomacul, ameliorați tusea, eliminați acumularea melcului, curățați căldura și întăriți splina

Dieta rece, nedorită, cauzată de dureri la rece, rece, diaree, diaree subțire, dureri de spate scăzute și dismenoree rece, precum și obezitate, arterioscleroză, enterită cronică ar trebui să mănânce mai puțin; pacienții reci nu ar trebui să mănânce.

Populația adecvată este disponibilă. 1. Este potrivit pentru persoanele cu căldură și foc în corp; persoanele care au febră scăzută, constituție slabă, pierderea poftei de mâncare, scaun uscat și edem, mănâncă mai bine. 2. Potrivit pentru malnutriție, boală postpartum, transpirații nocturne, emisii nocturne, lipsa menstruației, setea de gât uscat. 3. Potrivit pentru pacienții cu pacienți cu cancer și chimioterapie cu radioterapie, diabet, ciroză hepatică și ascită, tuberculoză, edemă cronică a nefritei.

Rațele sunt mâncare superioară pe masă și este, de asemenea, un aliment excelent pentru oameni. Valoarea nutritivă a cărnii de rață este similară cu puiul. Țara mea are o istorie lungă de a mânca carne de rață și există multe tipuri de metode de gătit pentru carne de rață. Oamenii sunt în mod obișnuit spus că „rața de pui și carnea de pește” este patru majore. De fapt, conținutul de proteine u200bu200bdin carne de rață este mult mai mare decât cel al cărnii de animale. Conținutul de grăsime este moderat și distribuit uniform.

Carnea de rață este adesea folosită în terapia alimentară chineză, deoarece habitatul de rață și consumul de pește des, credem, în general, că carnea de rață are un gust dulce și rece. Aroma sa sexuală stabilește că este cea mai potrivită pentru vară și nu numai că este hrănitoare, dar, de asemenea, nu se enervează.

Valoarea nutritivă a cărnii de rață

Conținutul de nutrienți în carne de rață

Proteina din rață Carne de carne

Conținutul de carne de rață este mult mai mare decât cel al cărnii animale. Proteina de rață este în principal proteine u200bu200bmusculare și proteine u200bu200bcondensate musculare. Cealaltă parte este proteina interioară, care conține colagen și proteină elastică care este solubilă în apă. În plus, există o cantitate mică de gelatină, iar restul sunt azot non -protein. Cu cât este mai mult azot care conțin carniții, cu atât are un gust mai delicios. Carnea de rață conține mai multe extracte de azot decât carnea de animale, deci carnea de rață este delicioasă. Imersiunea care conține azot a cărnii vechi de rață este mai mult decât carnea tânără de rață, iar rața sălbatică conține mai multă imersiune de azot. Prin urmare, supa vechii rațe este delicioasă decât rața tânără, iar rața sălbatică are un gust mai bun decât vechea rață.

Grăsimea în carne de rață

Conținutul de grăsime din carnea de rață este moderat, cu aproximativ 7,5 % mai mare decât puiul, mai mic decât carnea de porc și distribuit uniform în întregul țesut al corpului. Acizii grași sunt în principal acizi grași nesaturați și acizi grași saturați cu carbon scăzut. Prin urmare, punctul de topire este scăzut, aproximativ 35 ° C, ceea ce este ușor de digerat.

Vitamina în carne de rață

carne de rațăEste o carne mai mare care conține vitamine B și vitamina E. 100 de grame de carne de rață conțin aproximativ 10 mg de vitamina B solubilă în apă, dintre care 6-8 mg sunt acid nikinic, urmate de riboflavină și tiamina; conținând micrograme de vitamina E90-400. Acidul nikinic, ca componentă a două coenzime importante din corpul uman, joacă un rol în respirația celulară. Acestea sunt legate de eliberarea de carbohidrați, grăsimi și energie proteică și participă, de asemenea, la sinteza acizilor grași, proteinelor și a acidului ribozic deoxirum. Are un efect protector asupra pacienților cardiaci, cum ar fi infarctul miocardic. Aportul recomandat al fiecărei persoane este de aproximativ 15 mg, atât timp cât mănânci 200 de grame de carne de rață. Nuclelina joacă un rol important în oxidarea celulelor. Vitamina este anticitatină, antibrotită și vitamine anti -inflamatorii. Persoanele care sunt în creștere, sarcină și lactație sunt mai mari decât oamenii obișnuiți. Vitamina E este un oxidant care este un oxidant și este un curat al excesului de radicali liberi ai corpului uman. Acesta joacă un rol important în procesul de anti -tată.

Obiectele anorganice din carnea de rață

Carnea de rață conțin, de asemenea, aproximativ 0,8 % -1,5 % obiecte anorganice. Spre deosebire de carnea de animale, cel mai mare conținut de potasiu la pui, 100 de grame de consum a ajuns la aproape 300 mg. În plus, conține și elemente de măsurare înalte, cupru, zinc și alte elemente de măsurare. Pe scurt, valoarea nutritivă a rațelor este foarte mare, iar consumul de carne de rață poate primi adesea rezultate neașteptate.

Caloriile cărnii de rață

Caloriul părții de hrană a cărnii de rață este de 240 de calorii la 100 de grame de carne de rață. Carnea de rață este o carne de pasăre cu conținut ridicat de proteine u200bu200bși grăsime Conținut. Carnea de pasăre este bogată în calorii. Nu trebuie consumată în timpul pierderii în greutate, dar caloriile cărnii de rață pot fi consumate după decojire.

Caloriile absorbite de 100 de grame de carne de rață trebuie să fie urcate timp de 30 de minute pentru a consuma. Alt consum de exerciții fizice este de aproximativ 55 de minute, jog timp de 25 de minute, dansează 48 de minute, înot, înot, înot, înot 14 Minute, 5 ore pe zi.

Efectul și rolul cărnii de rață

Prezentare generală a efectului cărnii de rață

Medicina chineză consideră că carnea de rață este Are un gust dulce și sărat, frig sexual, în splină, stomac, plămâni, meridian de rinichi, non -toxic. Puteți face deficiență, hrăniți yinul celor cinci organe interne, puteți elimina căldura deficienței, hrăniți sângele și apa, hrăniți stomacul, ameliorați tuse, eliminați acumularea de melc, ștergeți splina și splina și umflarea; edemul disc.

Celebra discuție despre carne de rață

(1) „Schiță”: rață, păsări de apă, tratarea apei pentru conservarea apei și rața cu capul verde. Tratamentul deficienței și intoxicației cu căldură, trebuie utilizat cu rață albă cu os negru.

(2) „Ben Jing Feng Yuan”: grăbit, încălzire în căldură, Fuyang Lishui, care este natura sa. Yang -ul bărbaților nu este rău, cel mai potrivit pentru mâncare, cea mai potrivită utilizare a edemului. Cei cu gura neagră și coada albă, vindecă stomacul mult timp. Se folosește crema Ge Kejiu Baifeng, iar sensul lui Jinshui este născut. Rață verde, care guvernează furtuna de apăUmflarea, se folosește arhertul de rață „exterior Taiwan” și se folosește sensul canalului de reglare a apei.

(3) „Medical Forest Edit”: Duck (carne) poate diaree la rinichi în rinichi și spuma de flegmă umedă rău în puls, astfel încât adevăratul yin al aburului oaselor de încălzire pierde. Chiar și cei care trăiesc în umezeală umedă, solidul lung este să hrănească yinul și apa. Mergeți la căldură, așa că vindecați tuse și tratați căldura.

(4) „Nu înregistrați”: alcătuiți deficiența de căldură și tibetană și calea navigabilă. Epilepsia Domnului pentru copii.

(5) Meng Yan: Make Up, Yiqi, elimină mâncarea. Dezinfecția căldurii, canalului de apă, tratarea febrei pediatrice, durerea. Bea -l cu tobe de solion și mergi la moarte.

(6) „Rihuazi Materia Medica”: dizolvarea medicamentelor, oprirea diareei.

(7) „South Yunnan Materia Medica”: Vechea rață este gătită cu trotters, hrănind qi și grăsime;

(8) „Materia Medica Tongxuan”: principala deficiență de aburire osoasă.

(9) „Materia medicament”: hrănirea yinului și îndepărtarea aburului, transformarea flegmei virtuale și tuse.

(10) „Rețete de ridicare adecvate”: yinul celor cinci organe interne, căldura de curățare a deficienței, hrănirea sângelui și a apei, hrănirea stomacului și a întăririi, oprirea tusei și uimirii, împrăștierea leului de melc acumulare.

Carnea de rață are un efect de supliment bun

Carnea de rață este deosebit de potrivită pentru hrănirea corpului. Carnea de rață este bogată în nutriție. Esență Mai ales noile rațe din acel an au fost crescute până în toamnă. Carnea este proaspătă și delicioasă, bogată în nutriție și poate suplimenta în timp util proteina esențială, vitaminele și mineralele pe care corpul uman. În același timp, carnea de rață este rece. Aceia care sunt fierbinți pe corpul lor mănâncă.

Carnea de rață poate șterge căldura și splina

Carnea de rață este rece, iar focul poate scăpa de focul din corp. Persoanele cu splină slabă și stomac mănâncă adesea carne de rață, care nu numai că pot completa nutrienții necesari de organism, ci și reglează splina și stomacul, ceea ce afectează absorbția și utilizarea de nutriție a organismului, ceea ce este bun pentru Congresul Poporului.

Ce fel de carne de rață și ce fel de gram

鳖: Carnea este carnea țestoaselor animale, care are efectul de a hrăni yin și răcirea sângelui. Carnea de rață este rece, iar tadpolele sunt, de asemenea, reci, deci nu este recomandabil să mănânci. Mâncarea pe termen lung este deficitară, edem și diaree.

Ciuperca neagră: Același mâncare va provoca disconfort fizic.

Castan: Mâncarea aceluiași aliment poate provoca cu ușurință intoxicații.

Carne de iepure: Mâncarea aceluiași aliment poate provoca cu ușurință diaree.

Ouă: Carnea de rață evită să mănânce cu ouă, altfel va răni vitalitatea în corpul uman.

Evitați să mâncați cu bayberry, nuci, nuci, usturoi și hrișcă.

Practica cărnii de rață

Porridge de rață

(1) Pregătiți cantitatea moderată de carne de rață, orez glutinos, orez, ghimbir, usturoi, țelină, ardei alb.

(2) Jumătate din orez glutinos și cu jumătate de oră înainte și spălați apa timp de o jumătate de oră înainte.

(3) Puneți felii de ghimbir de căldură de ulei, amestecați -înșelați carnea de rață și amestecați -o orez.

(4) Turnați la un aragaz cu presiune mare, gătiți până când bulele sunt bule și se reglează la foc mic timp de o jumătate de oră.

(5) Deschideți capacul, segmentele de usturoi inferioare, țelina, adăugați sare, esență de pui, piper alb.

Sânii de rață prăjită franceză

(1) Pregătiți sânii de rață, sare, piper, vin roșu și mâncărurile laterale preferate.

(2) Sânii de rață cu un cuțit cu un cuțit, iar carnea este corectă.

(3) Presărați cu sare și piper pe ambele părți, atingeți -l cu mâinile și puneți -l timp de 10 minute. Porniți cuptorul în același timp, preîncălziți la 220 de grade timp de 10 minute.

(4) Nu puneți ulei, încălziți tigaia, atunci când oala este foarte fierbinte, centura de carne de rață este introdusă în oală.

(5) Puteți mirosi parfumul după aproximativ câteva secunde și există mult ulei de rață. După aproximativ două -trei minute, când pielea este galbenă aurii, întors, două -trei minute.

(6) Când ambele părți sunt aproape aceleași, vasul este în afara vasului și îl pune în cuptor timp de aproximativ 15 minute. Determinat în funcție de grosimea raței și de gustul gustului preferat. Așa cum se arată în figură, o metodă fragedă este ușor de sânge, care este practic în starea de timp a timpului de referință, cuptor mare, 15 minute, cuptorul electric mic poate dura mai puțin timp.

(7) Dacă sosul este sos, vinul roșu este turnat în oala de lapte, aproape un strat subțire, fiert, iar atunci când devine foarte gros și relativ gros, adăugați oțet, zahăr, sare, poate Fii bazat pe ea în funcție de modularea gustului meu, am tăiat puțin roșii și măresc gustul. Gustul dulce și acru va fi comparat cu rața.

(8) Tăiați placa.

Carne de rață prăjită cu ardei verde

(1) Pregătiți cantitatea corespunzătoare de picioare de rață, ardei verzi, amidon, sos de soia, vin de gătit, ardei alb , sare etc.

(2) Tăiați feliile de picioare de rață în benzi și adăugați carnea tăiată de rață la sos de soia, gătit vin, piper alb, puțină sare, amidon și marinate aproximativ 20 de minute.

(3) Spălați și tăiați în bucăți pentru utilizare ulterioară.

(4) Puneți ulei în wok (carnea de rață în sine va produce mult ulei, va pune uleiul mai puțin), va încălzi uleiul, va adăuga ardeiul și feliile de usturoi, ghimbir la parfum.

(5) a pus linia de rață marinată fără probleme.

(6) Prăjiți rața la 8 sau 9 pentru a se maturiza, adăugați ardei verde, amestecați -FRY până când legumele sunt rupte, apoi adăugați sare la sezon.123]
Carne de rață braisată

(1) Pregătiți rață, zahăr de stâncă, ghimbir, șaloturi, anason stelar, vin de gătit, sos de soia veche, pungă de ceai verde, păducel.

(2) Spălați rața și scurgeți bucățile, ghimbirul feliat, tăiați ceapa, puneți jumătate de lingură de ulei în oală și uleiul nu este folosit. Puneți bucățile de rață în amestec – prăjiți uleiul.

(3) Puneți în zahăr de stâncă, sos de soia vechi, puțină sare, amestecați bine.

(4) Puneți șaloturi, felii de ghimbir, pungi de ceai și păducel (înclinat cu o pungă de ceai).

(5) Adăugați apă, fără rață.

(6) Acoperiți capacul, ardeți apa la mijlocul apei timp de 2/3, întoarceți căldura până când poate fi colectat sucul, alegeți punga de ceai și păducel înainte de tigaie, presărați cu Puțină esență de flori de ceapă verde

Orez de apucare a cărnii de rață

(1) Pregătiți orez, picioare de rață, morcovi, ceapă, ceapă verde, ghimbir, piper, ardei roșu uscat, uscat Ardei roșu, sos de soia, vin de gătit, zahăr de stâncă, sare, esență de pui.

(2) Puneți de ulei în oală, puțin mai prăjit. ) Prăjituri mici de foc, când toate aceste ingrediente sunt prăjite, lopate cu o spatulă. Turnați carnea de rață în oală în timp ce uleiul este fierbinte, amestecați prăjit de câteva ori și puneți -o în segmentul de ceapă și feliile de ghimbir.

(3) Gătirea vinului de gătit poate îndepărta mirosul de pește de carne de rață, câteva boabe de zahăr de stâncă, care poate adăuga proaspăt și gust.

(4) Adăugați o cantitate adecvată de sare în funcție de gustul personal.

(5) 3 linguri de sos de soia, acest pas este în principal pentru a face culoare de carne de rață.

(6) În acest moment, carnea de rață va produce puțin ulei și suc. Nu trebuie să o faci și să continui să amesteci -se face rața 4 la rață 4. Turnați împreună carnea de rață prăjită împreună în aragazul de orez.

(7) Turnați orezul care a fost înmuiat în avans înainte și acoperă orezul pe suprafața cărnii de rață. Folosiți o oală pentru a aplatiza ușor, nu întoarceți carnea de rață pe orez.

(8) Turnați morcovii în aragazul de orez. NOTĂ: Este pavat pe orez, apoi adaugă apă la halo buqiping. Este necesar să adăugați sare sau sos de soia, după caz.

(9) Acoperiți aragazul de orez, conectați puterea, apăsați „tasta de gătit”, așteptați ca orezul să gătească, să sari la „tasta de izolație”, să se toarnă în ceapă.

(10) Acoperiți cu capacul, continuați să se fierbe timp de 10 minute în starea de conservare, se amestecă bine, iar carnea parfumată de rață apucă orezul.

rață de bere

(1) Pregătiți carne de rață (tăiată), bere, ghimbir, usturoi, piper, ardei roșu uscat, anason stelar, scorțișoară, sos de soia crud, sos vechi, zahăr, sare, piper, piper.

(2) Spălați rața și fierbeți apa.

(3) Puneți un pic de ulei de bază în oală, sub felii de ghimbir și usturoi, ardei roșu uscat, anason stelar, scorțișoară, boabe de piper și piper.

(4) se toarnă în blocul de rață și se amestecă prăjit. Transformați -vă în sosul de soia, sosul de soia vechi, amestecați -Fixați puțin zahăr. (Acest pas s -a prăjit până nu simțiți că nu mai puteți adăuga apă.)

(5) Adăugați bere care nu poate fi trecută fără toate rațele, condimentați cu sare, acoperiți oala și acoperiți -o pentru 40 de minute. Cam.

(6) Obțineți sucul din nou la foc și presărați puțin piper.

Supa de rață veche de ridiche acru

(1) Pregătiți jumătate din rață, un pachet de ciorbă de ridiche acru, lăstari de bambus de primăvară, ciuperci, ridiche alb .

(2) Spălați rața și tocați -o în bucăți mici.

(3) Luați un pachet de ridiche acru și puneți deoparte.

(4) În apa fiertă, scaldă bucățile de rață și sclipi spuma plutitoare pentru a îndepărta uleiul.

(5) Puneți bucățile de rață de rață în apă în vasul cu supă și turnați într -o cantitate completă de apă, fără bucăți de rață.

(6) apoi puneți o cantitate adecvată de ciuperci și arcuri și blocuri de ridiche alb tăiat în bucăți de rulare.

(7) Turnați supa de ridiche acru în oala de supă (supa conține sare, nu este necesară sare suplimentară).

(8) Acoperiți capacul și porniți focul.

(9) Puteți opri căldura după aproximativ 1-2 ore.

(10) Carnea și legumele de rață din supa veche de rață de ridiche acru pot fi consumate.

Previous Article

Poate bea gastrită tieguanyin? Bea tieguanyin pentru gastrită, bine?

Next Article

Eficacitatea și rolul perelelor de nisip