De voedingswaarde van eendenvlees

Geen reacties Share:

De voedingswaarde van eendenvlees is het effect en het effect van eendenvlees. De methode van eendenvlees en eendenvlees is vol koud, zoet, zout en behoort tot de milt-, maag-, long- en nier meridiaan. Effectieve effecten, voed de yin van de vijf interne organen, wissen de warmte van tekortkoming, voed het bloed, voed de maag, verlicht de hoest, elimineer de accumulatie van de slak, ruim de hitte op en versterk de milt

Koud, onwillig dieet veroorzaakt door koude, koude pijn, diarree, dunne diarree, lage rugpijn en koude dysmenorroe, evenals obesitas, arteriosclerose, chronische enteritis moeten minder eten; koude patiënten mogen niet eten.

De geschikte populatie is beschikbaar. 1. Het is geschikt voor mensen met hitte en vuur in het lichaam; mensen met lage koorts, zwakke constitutie, verlies van eetlust, droge ontlasting en oedeem, eten beter. 2. Geschikt voor ondervoeding, postpartumziekte, nachtelijk zweten, nachtelijke emissie, gebrek aan menstruatie, dorst van droge keel. 3. Geschikt voor patiënten met kankerpatiënten en radiotherapiechemotherapie, diabetes, levercirrose en ascites, tuberculose, chronisch nefritisoedeem.

Eenden zijn superieur voedsel op tafel, en het is ook een uitstekend voedsel voor mensen. De voedingswaarde van eendenvlees is vergelijkbaar met kip. Mijn land heeft een lange geschiedenis van het eten van eendenvlees, en er zijn veel soorten kookmethoden voor eendenvlees. Mensen worden vaak gezegd dat de “kippenen eend en visvlees” vier major is. In feite is het eiwitgehalte van eendenvlees veel hoger dan dat van dierlijk vlees. Het vetgehalte is matig en gelijkmatig verdeeld.

Eendenvlees wordt ook vaak gebruikt in de Chinese voedingsherapie, omdat eendenhabitat en het eten van vis vaak, we denken over het algemeen dat eendenvlees zoet en koud smaakt. De seksuele smaak bepaalt dat het het meest geschikt is voor de zomer, en het is niet alleen voedend, maar wordt ook niet boos.

De voedingswaarde van eendenvlees

Het voedingsgehalte in eendenvlees

Het eiwit in de eend Vleesvlees
Het gehalte aan eendenvlees is veel hoger dan dat van dierlijk vlees. Eendeneiwit is voornamelijk spiereiwitten en spiercondenseerd eiwit. Het andere deel is het interieur -eiwit, dat collageen en elastisch eiwit bevat dat oplosbaar is in water. Bovendien is er een kleine hoeveelheid gelatine en de rest is niet -eiwit stikstof. Hoe meer stikstof bevat dat de carnieten bevatten, hoe heerlijker het smaakt. Eendenvlees bevat meer stikstofextracten dan dierlijk vlees, dus eendenvlees is heerlijk. De stikstofbevattende onderdompeling van het oude eendenvlees is meer dan het jonge eendenvlees, en de wilde eend bevat meer stikstofonderdompeling. Daarom is de soep van de oude eend heerlijk dan de jonge eend, en de wilde eend heeft een betere smaak dan de oude eend.

Vet in eendenvlees
Het vetgehalte in eendenvlees is matig, ongeveer 7,5 % hoger dan kip, lager dan varkensvlees, en gelijkmatig verdeeld in het hele lichaamsweefsel. Vetzuren zijn voornamelijk onverzadigde vetzuren en lage carbon verzadigde vetzuren. Daarom is het smeltpunt laag, ongeveer 35 ° C, wat gemakkelijk te verteren is.

Vitamine in eendenvlees
Duck MeatHet is een meer vlees dat B -vitamines bevat en vitamine E. 100 gram eendenvleesvlees bevat ongeveer 10 mg in water oplosbare vitamine B, waarvan 6-8 mg nikiniczuur zijn, gevolgd door riboflavine en thiamine; met vitamine E90-400 microgram. Nikininezuur, als de component van twee belangrijke co -enzymen in het menselijk lichaam, speelt een rol bij celademhaling. Ze zijn gerelateerd aan de afgifte van koolhydraten, vet en eiwitenergie, en nemen ook deel aan de synthese van vetzuren, eiwitten en deoxyrum ribosinezuur. Het heeft een beschermend effect op hartpatiënten zoals een hartinfarct. De aanbevolen inname van elke persoon is ongeveer 15 mg, zolang je 200 gram eendenvlees eet. Nucleline speelt een belangrijke rol bij de oxidatie van cellen. Vitamine is anticipatine, antibrotitis en ontstekingsremmende vitamines. Mensen die in groei, zwangerschap en lactatie zijn, zijn groter dan gewone mensen. Vitamine E is een oxidatiemiddel dat een oxidatiemiddel is en een schoner is van de overtollige vrije radicalen van het menselijk lichaam. Het speelt een belangrijke rol in het proces van anti -verage.

De anorganische objecten in eendenvlees
Eendenvlees bevat ook ongeveer 0,8 % -1,5 % anorganische objecten. In tegenstelling tot dierenvlees, bereikte het hoogste kaliumgehalte in kip, 100 gram consumptiegedeelte bijna 300 mg. Bovendien bevat het ook hoog ijzer-, koper-, zink- en andere meetelementen. Kortom, de voedingswaarde van eenden is erg hoog en het eten van eendenvlees kan vaak onverwachte resultaten krijgen.

De calorieën van eendenvlees

De calorie van het voergedeelte van eendenvlees is 240 calorieën per 100 gram eendenvlees. Eendenvlees is een gevogelte vlees met hoog eiwitten en vet en vet inhoud. Vogelvleesvlees bevat veel calorieën. Het mag niet worden gegeten tijdens gewichtsverlies, maar de calorieën van eendenvlees kunnen na het pellen worden gegeten.
De calorieën die worden geabsorbeerd door 100 gram eendenvlees moeten 30 minuten worden geklommen om te consumeren. Andere oefenconsumptie is ongeveer 55 minuten, joggen 25 minuten, dans 48 minuten, zwemmen, zwemmen, zwemmen, zwemmen 14 Minuten, 5 uur per dag.

Het effect en de rol van eendenvlees

Overzicht van het effect van eendenvlees

Chinese geneeskunde gelooft dat eendenvlees Smaakt zoet en zout, seksueel verkoudheid, in de milt, maag, long, nier meridiaan, niet -toxisch. Je kunt een tekort verzinnen, de yin van de vijf interne organen voeden, de hitte van tekort aan het tekort wissen, bloed en water voeden, de maag voeden, hoest verlichten, slakaccumulatie elimineren, de milt en milt vrijmaken en zwellen; disig oedeem.

De beroemde discussie over eendenvlees

(1) “Overzicht”: eend, ook watervogels, waterbehandeling van waterbehoud en groene eend. Behandeling van tekort aan tekortkoming en warmtevergiftiging moet worden gebruikt met zwarte botwitte eend.

(2) “Ben Jing Feng Yuan”: haasten, opwarming in de warmte, Fuyang Lishui, wat de aard ervan is. Yang voor mannen is niet slecht, het meest geschikt voor het eten, het meest geschikte gebruik van oedeem. Degenen met een zwarte mond en witte staart, genezen de maag lange tijd. Ge Kejiu Baifeng Cream wordt gebruikt en de betekenis van Jinshui is geboren. Groene eend, regeren van de waterstormZwelling, de “Outer Taiwan” Duck Archersuro wordt gebruikt en de betekenis van het wateraanpassingskanaal wordt gebruikt.

(3) “Medische bosbewerking”: eend (vlees) kan diarree in de nieren in de nieren, en het kwaadaardige natte slijmschuim in de puls, dus de ware yin van de stoom van het verwarming van de stoom van verwarming is verliest. Zelfs degenen die in natte nat leven leven, de lange vaste stof is om yin en water te voeden. Ga naar de hitte, dus genees hoest en behandel warmte.

(4) “Not Not Registreren”: maak het tekort aan warmte en Tibetaan en de waterweg. De epilepsie van Lord Children.

(5) Meng Yan: make -up, yiqi, elimineer voedsel. Desinfectie van warmte, waterkanaal, behandelt pediatrische koorts, pijn. Drink het met de lente -jarige leeftijd en ga naar de dood.

(6) “Rihuazi Materia Medica”: Drugs oplossen, diarree stoppen.

(7) “Southern Yunnan Materia Medica”: de oude eend wordt gekookt met trotters, voedende qi en vet;

(8) “Materia Medica Tongxuan”: het hoofdtekort van botstooming.

(9) “Materia Medica”: voeden yin en het verwijderen van stomen, virtuele slijm en hoesten.

(10) “Geschikte liftrecepten”: de yin van de vijf interne organen, de hitte van het opruimen van het tekort, bloed- en water voeden, de maag en versterking voeden, hoesten stoppen en verbluffend zijn, de slakkenleeuw verdrijven accumulatie.

Eendenvlees heeft een goed supplementeffect

Eendenvlees is bijzonder geschikt voor het voeden van het lichaam. Eendenvlees is rijk aan voeding. Essentie Vooral de nieuwe eenden dat jaar zijn verhoogd tot de herfst. Het vlees is fris en heerlijk, rijk aan voeding en kan het essentiële eiwit, vitamines en mineralen tijdig aanvullen dat het menselijk lichaam. Tegelijkertijd is het eendenvlees koud. die heet zijn op hun lichaam, eten.

Eendenvlees kan warmte en milt vrijmaken

Eendenvlees is koud en het vuur kan van het vuur in het lichaam afkomen. Mensen met zwakke milt en maag eten vaak eendenvlees, die niet alleen de voedingsstoffen kunnen aanvullen die het lichaam nodig hebben, maar ook de milt en maag reguleren, die de absorptie en het gebruik van voeding van het lichaam beïnvloedt, wat goed is voor het mensencongres.

Wat voor soort eendenvlees en wat voor soort gram

鳖: het vlees is het vlees van de dierenschildpadden, die het effect heeft van het voeden van yin en afkoelend bloed. Eendenvlees is koud en kikkervisjes zijn ook koud, dus het is niet raadzaam om te eten. Het lange termijn voedsel is tekort, oedeem en diarree.

Zwarte schimmel: hetzelfde voedsel zal fysiek ongemak veroorzaken.

Kastanje: hetzelfde voedsel eten kan gemakkelijk vergiftiging veroorzaken.

Konijnenvlees: hetzelfde voedsel eten kan gemakkelijk diarree veroorzaken.

Eieren: eendenvlees vermijdt eten met eieren, anders zal het de vitaliteit in het menselijk lichaam schaden.

Vermijd eten met bayberry, walnoten, walnoten, knoflook en boekweit.

De praktijk van eendenvlees

Duck pap

(1) Bereid de matige hoeveelheid eendenvlees, kleefrijst, rijst, gember, knoflook, selderij, witte peper.

(2) De helft van kleefrijst en een half uur van tevoren en was het water een half uur van tevoren.

(3) Doe gemberplakken olieverwarming, roer het eendenvlees en roer de rijst.

(4) Giet naar een hoge drukkoker, kook tot de bubbels bubbel zijn en pas u een half uur aan op laag vuur.

(5) Open het deksel, onderste knoflooksegmenten, selderij, voeg zout, kip -essentie, witte peper toe.

Franse gebakken eendenborsten

(1) Bereid eendenborsten, zout, peper, rode wijn en uw favoriete bijgerechten.

(2) Duckborsten met een mes met een mes en het vlees is precies goed.

(3) bestrooi met zout en peper aan beide zijden, raak het aan met je handen en doe het 10 minuten. Schakel de oven tegelijkertijd in, verwarm voor 220 graden gedurende 10 minuten.

(4) Plaats geen olie, verwarm de pan, als de pot erg heet is, wordt de eendenvleesgordel in de pot neergezet.

(5) Je kunt de geur ruiken na ongeveer een paar seconden, en er zijn veel eendenolie. Na ongeveer twee tot drie minuten, wanneer de huid goudgeel is, omdraait, twee tot drie minuten.

(6) Wanneer beide zijden bijna hetzelfde zijn, is de pot uit de pot en legt deze ongeveer 15 minuten in de oven. Bepaald volgens de dikte van de eend en de smaak van favoriete smaak. Zoals getoond in de figuur, is een tedere methode enigszins bloeddoorlopen, die in feite in de staat van rosé ligt. Referentietijd, grote oven, 15 minuten, kleine elektrische oven kan minder tijd kosten.

(7) Als de saus saus is, wordt de rode wijn in de melkpot gegoten, bijna een dunne laag, gekookt en wanneer het erg dik en relatief dik wordt, voeg azijn, suiker, zout, kan toe Wees erop gebaseerd volgens mijn smaakmodulatie, snijd ik een beetje tomaat en verhoog de smaak. De zoetzure smaak zal worden vergeleken met de eend.

(8) Snijd de plaat.

Groene peper gefrituurd eendvlees

(1) Bereid de juiste hoeveelheid eendenpoten, groene paprika, zetmeel, sojasaus, kookwijn, witte peper, witte peper, witte peper, witte peper , zout, etc.

(2) Snijd de plakjes met eendenbeen in strips en voeg het gesneden eendenvlees toe aan sojasaus, kookwijn, witte peper, een beetje zout, zetmeel en marineren gedurende ongeveer 20 minuten.

(3) Was en snijd in stukken voor later gebruik.

(4) Doe olie in de wok (het eendenvlees zelf zal veel olie produceren, de olie minder doen), verwarm de olie, voeg de peper en knoflookplakken toe, gember aan het geurige.

(5) Plaats het gemarineerde eendenvlees soepel.

(6) Bak de eend tot 8 of 9 om te rijpen, voeg groene peper toe, roer roer tot de groenten zijn gebroken en voeg vervolgens zout toe aan het seizoen.123]
Gestoofde eendvlees

(1) Bereid eend, rotsuiker, gember, sjalotten, steranijs, kookwijn, oude sojasaus, groene theezakje, Hawthorn.

(2) Was de eend en laat de stukjes aftappen, gesneden gember, snijd de ui, doe een halve eetlepel olie in de pot en de olie wordt niet gebruikt. Doe de stukken eenden in roer – Bak olie.

(3) Plaats in rotsuiker, oude sojasaus, een beetje zout, roer goed.

(4) Trek sjalotten, gemberplakken, theezakjes en meidoorn op (scheef met een theezakje).

(5) Voeg water, geen eend toe.

(6) Bedek het deksel, verbrand het water 2/3 in het midden van het water, draai het vuur totdat het sap kan worden verzameld, kies de theezak en meidoorn voor de pan, bestrooi met Een beetje groene uienbloemen essentie

Eendenvlees grijpt rijst

(1) Bereid rijst, eendenpoten, wortelen, uien, groene uien, gember, peper, gedroogde rode peper, gedroogd, gedroogd, gedroogd, gedroogd, gedroogd, gedroogd, gedroogd, gedroogd Rode peper, sojasaus, kookwijn, rotsuiker, zout, kip essentie.

(2) Put van olie in de pot, iets meer gebakken. (Als je eendenvlees gebruikt, zal het eendenvlees zelf veel olie produceren, dus het kan ook een beetje olie zijn.), Voornamelijk roer de geur van gedroogde rode pepers en achthoekige (grote ingrediënten) en peper. Small Fire Fry, wanneer al deze ingrediënten worden gebakken, schep je uit met een spatel. Giet het eendenvlees in de pot terwijl de olie heet is, roer er een paar keer mee en leg het in het uiensegment en gemberplakken.

(3) Koken van kookwijn kan de visgeur van eendenvlees, een paar korrels rotsuiker verwijderen, die vers en smaak kunnen toevoegen.

(4) Voeg een geschikte hoeveelheid zout toe volgens persoonlijke smaak.

(5) 3 lepels sojasaus, deze stap is voornamelijk om eendenvleeskleur te maken.

(6) Op dit moment zal het eendenvlees wat olie en sap produceren. Je hoeft het niet te doen en blijft de eend 4 roeren 4 naar de eend 4. Giet het gebakken eendenvlees samen in de rijstkoker.

(7) Giet de rijst die eerder van tevoren was doorweekt en bedek de rijst op het oppervlak van het eendenvlees. Gebruik een pot om licht plat te maken, draai het eendenvlees niet op de rijst.

(8) Giet de wortelen in de rijstkoker. Opmerking: het is geplaveid op de rijst en voegt vervolgens water toe aan Halo Buqiping. Het is noodzakelijk om zout of sojasaus toe te voegen.

(9) Bedek de rijstkoker, sluit de stroom aan, druk op de “kooktoets”, wacht tot de rijst kookt, spring naar de “isolatietoets”, giet ui in.

(10) Bedek met het deksel, blijf 10 minuten sudderen in de conserveringstoestand, meng goed en het geurige eendenvlees grijpt de rijst.

Beer Duck

(1) Bereid eendenvlees (gesneden), bier, gember, knoflook, peper, gedroogde rode peper, steranijs, kaneel, rauwe sojasaus, oude saus, suiker, zout, peper, peper.

(2) Was de eend en laat het water sudderen.

(3) Doe een beetje basisolie in de pot, onder de gember- en knoflookplakken, gedroogde rode peper, steranijs, kaneel, peperkorrels en peper.

(4) Giet een eendblok in en roerbak. Draai in de sojasaus, oude sojasaus, roer een beetje suiker. (Deze stap is frituren totdat je het gevoel hebt dat je geen water meer kunt toevoegen.)

(5) Voeg bier toe dat niet kan worden doorgegeven zonder alle eenden, breng op smaak met zout, bedek de pot en bedek hem voor 40 minuten. Rond.

(6) Krijg het sap opnieuw op het vuur en strooi een beetje peper.

Zure radijs oude eendensoep

(1) Bereid de helft van de eend voor, een pak zure radijsoep, veerbamboescheuten, champignons, witte radijs .

(2) Was de eend en hak deze in kleine stukjes.

(3) Neem een u200bu200bpak zure radijs en zet opzij.

(4) In het gekookte water, verbrandt de stukken eenden en schaat het zwevende schuim om de olie te verwijderen.

(5) Doe de eend stukken eend in het water in de soeppot en giet een volledige hoeveelheid water zonder stukken met eenden.

(6) Plaats vervolgens een geschikte hoeveelheid champignons en veren en witte radijsblokken gesneden in rollende stukken.

(7) Giet de zure radijsoep in de soeppot (de soep bevat zout, er is geen extra zout vereist).

(8) Bedek het deksel en draai aan brand.

(9) U kunt de warmte na ongeveer 1-2 uur uitschakelen.

(10) De eendenvlees en groenten in de oude eendensoep van zure radijs kunnen worden gegeten.

Previous Article

Kan gastritis Tieguanyin drinken? DRINKEN TIEGUANYIN VOOR GASTITIS, oké?

Next Article

De werkzaamheid en rol van zandperen