Kan ik echt afvallen als ik alleen appels eet?

Geen reacties Share:

Onlangs kan een methode om slechts een pond vet op Weibo te eten, ertoe leiden dat veel mensen het proberen. Alleen het eten van appels kan die vervelende vetvetten verminderen, wat betrouwbaarder klinkt dan op niets te vertrouwen om af te vallen. Dus, is deze methode echt haalbaar?

Het principe van deze set gewichtsverlies is dat de calorieën van Apple relatief laag zijn. Over het algemeen zijn de calorieën van ~ 100 kcal zijn Veel minder calorieën dan gewone basisvoedsel, dus hoeveel je ook eet, het zullen niet meer calorieën zijn dan de calorieën in het dagelijks leven. En Apple bevat bijna geen vet, dus maak je geen zorgen over het stapelen van vet.

Over het algemeen zijn er twee belangrijke manieren om Apple te gebruiken om af te vallen:

1. Methode met drie dagen. In deze drie dagen kun je alleen appels eten. Of je nu dorst hebt of honger hebt, je kunt alleen appels eten. Na drie dagen kun je niet te veel eten. Je kunt alleen wat lichter voedsel eten.

2. Zeven dagen. In deze zeven dagen wordt het ontbijt normaal opgegeten, alleen appels worden gegeten tijdens de middaglunch. Je kunt om de twee uur eten of één appel eten als je honger hebt of ongeveer vijf appels per dag eet. Je kunt met mate wat gekookt water drinken, maar je kunt geen irritante drankjes drinken.

De bovenstaande methoden klinken aantrekkelijk en het is niet moeilijk te bedienen. Maar kan het echt afvallen? In feite, als je het zelf hebt ervaren, zul je merken dat het in het begin echt effectief is, maar hoe meer je het lichaam voelt, hoe meer je je zwak voelt.

In feite kan deze methode van gewichtsverlies inderdaad het gewicht verminderen, omdat het het water en de spieren in het lichaam kan verminderen, maar zolang het wordt hersteld in het normale dieet, zal het gewicht van het lichaam veranderen en het lichaam Dit soort van dit soort methode van gewichtsverlies wordt niet bepleit, wat onze gezondheid zal beschadigen.

Previous Article

Dieetgezondheid: welke vruchten zijn goed voor bloedlipiden?

Next Article

Kunnen zwangere vrouwen wintermeloenhuid eten? Kunnen zwangere vrouwen wintermeloenhuid eten?