Wat is de praktijk van Banzu geroosterde kip?Wat is de voedingswaarde?

Geen reacties Share:

Oefening van Banzu geroosterde kip:

Materiaal: 750 gram met botkip, 150 gram kastanje vlees, ongeveer 1 eetlepel Shaojiu, 1 eetlepel sojasaus, 6 kopjes soep, rauw poeder, peper, sesamolie .

Methode: ① Verwijder het dikke bot van de netto kip en hak het vierkant met een breedte van ongeveer 3 cm. Schip kastanje vlees gewassen en gefilterd. Snijd de sjalotten in segmenten van 3 cm. Ginger -Cut, dunne L cm plakjes.

② Verhit de oliepan, verbrand deze tot zes volwassen, voeg kastanje vlees toe aan goudgeel, giet een vergietfilterolie in. Chestnut geroosterde kip

③ Verhit de oliepan tot acht volwassen, roer de stukjes kip, totdat het water is gedroogd, voeg wijn toe en voeg vervolgens gemberschijfjes, zout, sojasaus en soep toe voor ongeveer 3 minuten.

④ Take 1 tile bowl, use bamboo dumplings at the bottom, pour the chicken nuggets in the wok with soup, put it on a low heat to 80 %, add the fried chestnut meat, continue to continue, continue Biefstuk totdat het zacht is, giet de wok erin, doe het in MSG, uiensectie, bestrooi met peper, kook, dikker met rauwe bloem, giet sesamolie in.

Voedingswaarde:

Kippenvlees is zacht en heerlijk. Vanwege de lichtere smaak kan het in verschillende gerechten worden gebruikt. Het eiwitgehalte van kip is vrij groot. In het vlees kan worden gezegd dat het een van de meest eiwitvlees is. Het is een hoog -eiwit en vetrijk voedsel. Het gehalte aan kaliumzwavelzuur is ook erg rijk, dus het kan het gebrek aan rundvlees en varkensvlees goedmaken. Tegelijkertijd, omdat kip meer vitamine A in ander vlees heeft, hoewel de hoeveelheid slechter is dan groenten of lever, is het veel hoger dan die van rundvlees en varkensvlees. Kastanjes bevatten niet alleen een grote hoeveelheid zetmeel, maar bevatten ook een verscheidenheid aan kenmerkende voedingsstoffen zoals eiwitten en vitamines. Kastanjes kunnen voedsel vervangen, en ze staan u200bu200book bekend als “hardcore gewassen” en “houten graan” met jujube en personeel. Ze zijn een goedkoop en voedzaam voedend product en voedende gerechten.

De kastanje is heerlijk, maar het is moeilijk om het op te slaan. Omdat de kastanjes bang zijn om te drogen, angst voor water, angst voor hitte en bevroren “vier angst” in opslag. Schimmelversiering.

1. Selecteer opslagvariëteiten. Over het algemeen zijn de variëteiten van de middelste en late kastanjes beter bestand tegen opslag. In feite is de noordelijke variëteit beter bestand tegen opslag dan de zuidelijke variëteit.

2. Oogst in de tijd. De volwassenheid van kastanjes varieert afhankelijk van de plaats van oorsprong en variëteit, en het is over het algemeen geschikt om te oogsten wanneer het volledig volwassen is. Let bovendien op het weer bij het oogsten. Wanneer het zonnig is of na de regen, mag het niet worden geoogst als het droog is aan het einde van de dauw. Vroege oogsten of een -tijd Chestnut Bud -methode Het oogsten van onrijpe kastanjes heeft niet alleen invloed op de toename van het gewicht van de kastanjes en de kwaliteit van de kastanje, maar weerstaat ook de opslag niet.

3. Preventie en behandeling van ziekten en insectenplagen. Mechanische schade van kastanjebruine fruit en kastanje ongedierte, zoals de nasale en perziken, en de perziken, zijn zeer kwetsbaar voor de infectie van de ziektekiemen. Daarom moeten we vóór de verzameling de preventie en controle van het kastanjestedegen versterken. Tijdens het opslag- en transportproces moeten we aandacht besteden aan het licht en licht uitzetten om mechanische schade te voorkomen. Tegelijkertijd de preventie voor de storage behandeling is uitgevoerd. Zoals het gebruik van “sulfide” fumigatie en insecticide. 500 keer de ondersteuningBuzin of 1000 keer Turko doorweekte fruit gedurende drie minuten om het effect van ziektekiemen te voorkomen, maar het moet worden uitgevoerd binnen 1-2 dagen na het oogsten van fruit.

4. Geselecteerd. Selecteer kastanjes met 10%zoutoplossing om ziekten en insectenkastanjes en volwassen lege en krekels te elimineren, die bevorderlijk zijn voor de opslag van kastanjes.

5. Pre -storage. Plaats de geoogste kastanjes op een koele en droge plaats om het te verspreiden en te drogen. Het is raadzaam om een u200bu200bgewichtloze snelheid van ongeveer 8%te hebben. Het gewichtsverliespercentage onder 5%of hoger dan 12%beïnvloedt het opslageffect.

Veel mensen houden van kastanjes, kastanjes zijn niet alleen heerlijk, maar hebben ook geweldige effecten. Daarom zeggen mensen vaak dat 10 kastanjes worden bedekt met een kom rijst. Dus ken je het effect van kastanjes? Neem je mee om erachter te komen.

Veel mensen hebben suikerspeculatie gegeten, maar veel mensen kennen de werkzaamheid van kastanjes niet. Kastanjes kunnen niet alleen hart- en vaatziekten voorkomen, maar helpen ook de spijsvertering. Laten we eens kijken naar de effecten van kastanjes.

10 kastanjes kunnen 1 kom rijst bovenaan en niet meer dan 6 of zeven per keer. Kastanjes zijn rijk aan zetmeel. Zoals het gezegde luidt: “10 kastanjes kunnen 1 kom rijst bovenaan”, maar vanuit het perspectief van voedingsstoffen is het rijstgehalte niet zo rijk als de kastanjes. Hoewel de kastanje niet eenmaal te veel kan eten, zal het eten van meer stijgen of de normale maaltijden beïnvloeden. In combinatie met suikergebakken kastanjes, zijn een kleine hoeveelheid suiker en olie geïnfiltreerd en hun calorieën zijn hoger. Omdat zes of zeven per dag op de juiste manier kan worden verminderd, is de basisvoedingsinname nodig of worden calorieën geconsumeerd door oefening.

De werkzaamheid van kastanjes

1. Voorkom cardiovasculaire aandoeningen

De rijke onverzadigde vetzuren, vitamines en mineralen van kastanjes, waaronder het gehalte van caroteen is Peanut 4 4 4 4 4 4 4 Dubbel, vitamine C is 11 keer de pinda’s, die cardiovasculaire ziekten zoals hypertensie, coronaire hartziekten, arteriosclerose en cardiovasculaire ziekten kunnen voorkomen. Het is een goed product voor anti -verage en langdurig leven. Daarom is het equivalent aan een “voeding magazijn”!

2. Verbeter niergebrek

Kastanjes zijn gunstig voor de behandeling van niergebrek, dus het wordt ook wel “nierfruit” genoemd. Traditionele Chinese geneeskunde gelooft dat het de milt, maag kan betreden, en nier. De taille, die geschikt is voor de taille en knieën veroorzaakt door niergebrek, het grootste deel van het plassen en de kou van de milt en maag, dus die met niergebrek, vooral die met interne koude diarree, moeten kastanjes eten.

3. Gezichtsgezondheid van ouderen

Kastanjes zijn rijk aan vitamine C, die de normale functies van tanden, botten en vasculaire spieren kunnen behouden. En gemakkelijk te kauwen, het is een zeer Ideale gezondheidsfruit die ouderen veroudering vertraagt. Het is geen overdrijving om te zeggen dat het een natuurlijke “hersenplatina” is!

4. miltpromotie en spijsvertering

Kastanjes zijn hoog -carbohydraatgehalte, kunnen meer warmte -energie in het menselijk lichaam bieden en het vetmetabolisme helpen. Functie, de cellulose kan de darm versterken en de darm behouden en behouden. het uitscheidingssysteemNormaal werking, dus mensen met een slecht spijsverteringsstelsel willen misschien meer eten.

5. Behandeling van orale zweren

Kastanjes bevatten riboflavine. Het eten van kastanjes heeft vaak een goede pijnlijke pijnlijke en volwassen zweren die moeilijk te genezen is.

Previous Article

Pindasauskoekjes

Next Article

Wat is het effect van kastanje?Wat is de methode van kastanje?