Wat is het verschil tussen Noord- en South Tofu

Geen reacties Share:

Sojaproducten zijn een must -hebben voedsel op onze tafel. De voedingswaarde is hoog en kan calcium en eiwitten aanvullen. Het is nodig door onze voeding. Er zijn veel soorten sojaproducten. Bijvoorbeeld, tofu, tofu, tofu zijn verdeeld in Zuid -Tofu en Noord -Tofu. Sommige mensen weten niet hoe de verschillen die ze zijn. Laten we hieronder kijken.

North Tofu, ook bekend als Northern Tofu, Han Nationality Specialty Soja -producten, voeg zout toe na het koken van soymilk, condenseren in stukken en druk wat vocht af. Minder en hard. Noord -tofu staat ook bekend als pekel tofu. Zoals de naam al doet vermoeden, is de vormagent pekel. De textuur van noordelijke tofu en Zuid -tofu is moeilijker, en het is niet zo soepel als Zuid -tofu na het snijden. Het verschil.

1. Mineralen zoals koper en calcium in het noorden van tofu hebben belangrijke effecten op bloed, centrale zenuw- en immuunsysteem, haar, huid en skeletweefsel, en de ontwikkeling van de hersenen en lever, hart en hart. Daarom kan het eten van noordelijke tofu de schadelijke stoffen in het bloed en het lichaam verwijderen, en het kan ook de ontwikkeling bevorderen en een groot effect hebben op de lichamelijke gezondheid.

2. Noord -Tofu bevat ook koolhydraten en eiwitten, die de immuniteit kunnen verbeteren. Verminder de bloeddruk en buffer bloedarmoede, wat bevorderlijk is voor groei en ontwikkeling. De stoffen in Noord -Tofu hebben het effect van het verbeteren van de immuniteit en hebben een groot effect op de gezondheid.

South Tofu, ook bekend als gips tofu (Warm Tofu genoemd in de noordoostelijke regio). Essentie South Tofu is de tofu van het gips dat we zeiden. De textuur is relatief zacht en delicaat, en de ingang is gepolariseerd, geschikt voor ouderen en kinderen die niet worden verteerd. We kopen vaak noordelijke tofu in de supermarkt, een voor een, ouder, je kunt koken. Daarom kunt u deze methode gebruiken om naar de ontlasting te komen. Het tofu -oppervlak van hoge kwaliteit is relatief netjes, zonder onzuiverheden, en de tofu zelf is elastisch; de inferieure tofu is dat niet. Het gesneden oppervlak is niet netjes en soms ingebed in onzuiverheden , wat gemakkelijk te breken is en het oppervlak plakkerig.

Wat betreft de verschillende soorten van het noorden en ten zuiden van de tofu, de bovenstaande editor introduceert de verschillen tussen hen. Roer -gefrieste tofu is relatief hard en niet gemakkelijk te verspreiden. Je kunt koken of soep, ik hoop dat dit kleine gezond verstand je kan helpen.

  Next Article

Zwarte aardappelvoedingswaarde en werkzaamheidsrol