Zelfgemaakt collageenmasker

Geen reacties Share:

In het leven gebruiken vrouwelijke vrienden graag verschillende schoonheidsproducten om hun huid te behouden. Het hebben van een gezonde huid is het verlangen naar iedereen. En collageen is een van de eerste keuzeproducten voor mensen om de huid te behouden in dagelijkse huidverzorgingsproducten. Collageen wordt “beschermende paraplu’s van de huid”, “Living Reservoir”, enz. Genoemd, waaruit blijkt dat collageen goed voor de zorg van de huid zorgt. Hoewel menselijke celweefsel een bepaalde hoeveelheid collageen bevat, zal deze stof na verloop van tijd verdwijnen. We moeten dus van de gelegenheid gebruik maken om collageen op tijd aan te vullen. Plastic eiwitmasker is een van de veel voorkomende methoden voor huidverzorging voor mensen.

De voordelen van het toepassen van collageenmasker

Volgens de suggestie van schoonheidsexperts is de beste tijd voor het toepassen van het masker voordat ’s nachts slaapt. Het masker is om de huid van het gezicht van de lucht te scheiden om de opname van voedingsstoffen door de huid beter te bevorderen. We weten allemaal dat het masker rijk aan collageen kan helpen collageen in grotere mate naar de gezichtshuid te absorberen, dus de huid van het masker wordt vochtiger, steviger, gezond en is lang aan te brengen. De huid is ver weg van Verschillende vlekken, saaie, rimpels. Als gevolg hiervan is de huid charmant.

Hoe maak je een collageenmasker?

Moderne mensen geven de voorkeur aan “zelfreigenschap” in het sociale leven. Dus in het leven zijn mensen meer bereid om (doe -het -zelf) collageenmasker te maken, dus laten we eens kijken naar wat goede manieren!

“Lazy” collageenmasker

Laten we het collageenpoeder in een geschikte hoeveelheid voorbereiden, het in een schone kom gieten, de lotion giet of goed roer in pure water essentie Plaats vervolgens het wegwerpmaskerpapier in het gemaakte maskerwater en wacht tot het volledig is opgelost en breng het masker op het gezicht aan.

“Voedseltherapie” collageenmasker

We weten allemaal dat varkenshuid rijk is aan collageen, dus we kunnen eerst de varkenshuid in een klein stukje snijden en vervolgens aan de pot toevoegen aan de pot aan Voeg gepast na het water toe, kook langzaam in een pasta met laag vuur. Wacht tot het het gelijkmatig op het gezicht afkoelt, of het heeft een bepaald effect om over het gezicht te wrijven.

“Familie” collageenmasker

We nemen het juiste collageenpoeder om zich te verzoenen met honing, snijden vervolgens verse komkommer in een klein stukje, en brengen vervolgens een goedblende maskeroplossing aan één kant aan en Leg deze kant op het gezicht.

Previous Article

Werkzaamheid en rol van collageen

Next Article

Voedsel dat rijk is aan collageen