Is het schoonheidsinstrument erg handig? Is het schade aan de tanden?

Geen reacties Share:

Dental, mensen groeien naar een mond, wordt gebruikt om te spreken, en wanneer je praat, moet je nog steeds je tanden onthullen, je tanden hebben zelfverzekerd, laten we eens kijken naar het mooie tandender? Schaad je je tanden:

Gebruik je het echt?

1, whitening tandeneffect

De tandentechnologiebehandeling van tanden is een uitgebreid high-tech whitening-materiaal en vervolgens het uitvoeren van koude lichtbestraling. Het bleken van het bleken van tanden kan afhangen van zijn oorspronkelijke tanden en zal uiteindelijk een witte tanden hebben.

2, het prachtige tandeffect is langer

Na de behandeling met koude lichte bleken is de onderhoudstijd van de tanden over het algemeen in twee jaar, maar het is ook enigszins anders dan individuele eetgewoonten en tandheelkundige structuren.

3, veilig en handig

Cold Glass Whitening Tandentechnologie is zeer veilig, met behulp van lage temperatuurkoeling, vermijdt het neurologische ongemak tijdens de behandeling. Er is geen pijnlijk gevoel, hydrofiele drugs en whitening-processen die niet contact opnemen met het tandvlees, zullen geen schade aan tanden en glazuur veroorzaken.

4, Geschikte menigte

Over het verven van tanden, zoals koffie, sojasaus, thee, etc. De kleurveranderende tanden veroorzaakt door andere factoren verhogen de helderheid van de tanden.

Heeft de schoonheid schadelijk voor tanden:

De schoonheid is in principe geen grote schade, omdat het koude lichte tanden bleken de tanden terug naar het gewijde wit wit maken. De belangrijkste componenten van bleken whitening-whitening-agenten die worden gebruikt door het witten van tanden zijn waterstofperoxide en het is al enkele decennia in tanden gebruikt. Tijdens het bleekproces van hydrofiele drugs en volledig contact opnemen met het tandvlees, is er geen schade aan de tandstructuur en glazuur. Na het witten van tanden is het ook glanzend dan andere soortgelijke producten.

Het schoonheidsinstrument is inderdaad whitewashing, en het is nog steeds klein voor de tanden, als je tanden niet goed zijn, kom dan en probeer dan dit prachtige kunstgebit.

Previous Article

Bloedsuiker van 14 tot 6 nam geen medicijnen

Next Article

Eet geroosterde zoete aardappelen zullen dik worden? Taak om te helpen om af te vallen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.