Welke zalf voor de teennaadcrack

Geen reacties Share:

1
Veeg de voet met knoflook, jeuk, kunt u ook naar de voet Yu winkel om een u200bu200bprofessional te vinden om je de voet, jeukende effect te geven! Echter, het is het beste om naar de apotheek om medicijnen kopen!

2, is de teen naaien net begonnen met jeuk, het is zeer pijnlijk, in principe elke teennaad is kraken, want het is zomer, elke dag draagt steden, ongeacht de hemel, nog steeds

probleem Analyse: Traditionele methoden de behandeling van handen en slijm zijn bijna allemaal door oppervlakte reflectie van de huid.
Suggesties: Geen symptomatische behandeling volgens de aard van de ziekte. Daarom is het probleem van de behandeling van de ziekte is niet compleet en herhaald. “Shardin Toxic Therapy” behandeling van handen en voeten en voorkomt dit gebrek.

Dit is de Hong Kong voeten naar de apotheek om wat footstead bollen te kopen.

U laat u kennismaken met u om een u200bu200bober in Korea te kopen.


3, wat te doen met de tenen wordt gedetecteerd met crack


Dit is een footger, met een witte azijn om een u200bu200bvoet te maken, en wit koeler. steek dan de voet, geschilderd een luchtinlaat, kan goed in een paar dagen zijn.

Dit is een footger, heb je een goed medicijn, zul je het elke dag wassen, zweten is te wassen, of je zal worden besmet, meer stinkende in een water, de voet is zwaar, kunt u de peper witte kousenband te gebruiken, zal dit goed zijn velen is dit meestal betaalt meer gezondheid, het is niet zo bezorgd, wordt het leven altijd zal blijven, is er geen moeilijkheden om samen te zeggen.

Misschien is er een voet gas, niet ernstig, kan je naar de apotheek om medicijnen crème kopen, kunt u naar het ziekenhuis dermatologie om een u200bu200barts te vinden.

Als het enkel eenvoudig schil, bevochtigen met een verbinding melkzuur zalf of ureum zalf. Als u nog steeds een voetje te brengen, moet je anti-schimmel crème te gebruiken, zoals bitchne crème.


4, wat moet ik doen als mijn voet vinger?Mond vingers, maak je geen zorgen, veel mensen die boetes zal moeten
Normaal leven wil:
☆ Was je voeten elke dag. Na het wassen, moet je het volledig laten drogen, breng het dan aan op Yi Shu Zhu Ning-sigaret.

☆ Neem een u200bu200bwastafel hete water om 40 gram voetlichtpoeder toe te voegen, de voeten 20-30 minuten, eenmaal 1 dag, u kunt ook rechtstreeks in de voet bestrooien.
☆ Breng het na ondergedompeld met gaas, pas het in het getroffen gebied en kan witte azijn toevoegen aan de voet van 12-30 minuten.
☆ Verander ijverig de schoenen en sokken, draag de winden katoenen sokken, verander de sokken naar de zonneschijn. Veeg na het wassen.

Niets, mijn man heeft een footger tot toorn voor twee of drie jaar. Toen ik begon, is het bubble, jeuk wordt, hoe meer eng, hoe meer het is.
Niet alleen is stinkende, er zijn nog enkele plaatsenWat ah, ik ben zo boos, ik wil er gewoon naar kijken als ik ernaar kijk, het proberen veel tijdschrift, ik wilde het niet.
Het is ook zo’n vrije tijd om het artikel te laten zien “bal 2”, een stomme ding vertellen, en het is jeukende, ik heb het gedaan, ik had het niet verwacht.
Let meestal elke dag aandacht aan je eigen hygiëne, warm water, schoenen sokken zullen ook dagelijks worden overgedragen, met behulp van handdoeken en wastafels, je handen wassen na het wassen van je voeten.

De teen is nat is een veel voorkomende ziekte in het leven van mensen.Patiënten met ernstige symptomen zullen rood zijn, peeling.De teen is nat, die niet alleen ernstig het dagelijkse werk en het leven van de patiënt beïnvloedt, maar ook is het gemakkelijk om naar anderen te verzenden.Sommige mensen mixen “atleet” en “tenen vochtig” om te praten, dit is verkeerd.Medisch “atletisch” is een systemische ziekte veroorzaakt door vitamine B-tekort, en “teen is nat” is een veel voorkomende huidaandoening veroorzaakt door schimmels (ook bekend als gif) infectie.

Previous Article

Voet kleine duim

Next Article

De voetblikken en bubbels kunnen uit water worden geëxtrudeerd