Miere trei cuțite

Niciun comentariu Share:

Materialul necesar pentru miere cu trei cuțite făină medie 35 grame de făină de tendon mediu (crocantă) 350 grame de maltoză (sirop) 230 grame de ulei de arahide 7 grame de susan alb 25 grame de apă de apă , 17 grame de ulei de arahide (crocantă) 35 grame de 35 de grame maltoză 150 grame de pulbere de spumare 1,5 grame de tifon fin 175 grame de apă 30-90 grame de ulei de arahide (sirop) cantitate completă de ulei prăjit cu trei cuțite. Apa din sirop a fost de 30 de grame de apă. Mai târziu, maltoza a fost puțin groasă și s -au adăugat 60 de grame de apă. Uleiul prăjit nu a fost împușcat pentru că era mare.

2 Puneți ingredientele din cookie -uri într -un bol mare.

3 Puneți ingredientele din piele într -un bol mai mic.

4 îi frământă în grupuri timp de 20 de minute.

5 vor fi plasate tabletele de aglomerare pătrate cu calm.

6 Aluatul din piele de odihnă este, de asemenea, confecționat de aceeași dimensiune ca aluatul crocant, dar este foarte subțire.

7 periați un strat de apă pe aluatul de piele.

8 Puneți aluatul de tort pe aluatul de piele, iar cele două sunt legate împreună.

9 și apoi într -o bucată subțire cu o grosime de aproximativ 0,8 cm, pe cât posibil pentru a deveni un pătrat.

10 Tăiați marginile neregulate și tăiați într -o bandă lată de 2 cm.

11 tăiat în ordine.

12 apoi faceți banda lungă într -un bloc dreptunghiular de 2cmx3cm și rotiți trei cuțite pe blocul lung tăiat. Nu -l puneți mai departe.

13 Tăiați în ordine. Dacă nu aveți o dimensiune bună, încercați să fiți puțin mai mici decât Mahjong.

14 tifon fin, apă, maltoză se toarnă în oală și începe să fierbe zahăr, deoarece maltoza este puțin lipicioasă, adăugând 60 pe baza a 30 de grame de primul rând este o maltoză curgătoare, 30 de grame de apă sunt suficiente.

15 încălzit cu foc mic până la fierbereA apărut o spumă densă și devine sirop.

Când uleiul de arahide a fost turnat în uleiul de arahide la 170 de grade, a introdus pătratul mic în ulei și le -a turnat în loturi.

17 prăjit la galbenul auriu două laturi, apoi îl îndepărtez cu un colizor. Îl prăjesc cu foc mediu.

18 picurați miere prăjită trei cuvânt, puneți -l imediat în siropul fierbinte fiert și înmuiați -l, turnați -l în foc, înfășurați -l cu un strat de sirop, apoi puneți un strat de sirop, apoi puneți un strat de sirop. Apoi îndepărtați, siropul trebuie să fie ars și va fi ars atunci când va fi rece.

19 Scoateți -l în farfurie și puneți -l în produsul finit. Au fost realizate un total de șaizeci de piese.

Previous Article

Puiul nu poate mânca pui și ce fel

Next Article

Ce medicament este cel mai bun pentru a trata hipertensiunea, cea mai bună dietă pentru a trata hipertensiunea arterială