Pâine de brânză de șuncă de ceapă

Niciun comentariu Share:

Promovarea digestiei și protecției anti -cancerului gastrointestinal și gastrointestinal, anti -cancer, constipație și îmbunătățirea frumuseții cosmetice a forței imunitare: populația generală este comestibilă. Este potrivit în special pentru persoanele cu constituție slabă, lipsa de qi și sânge, malnutriție, constipație]; [hipertrofie, arterioscleroză, boli coronariene, ficat gras, cancer], în special pacienți [cancer la tract digestiv];

mulțimi tabu: [pacienți, diaree și boli intestinale după chirurgie gastrointestinală] cu prudență.

Pâine de brânză de șuncă de ceapă necesară materiale cu făină de gluten ridicat 350g lapte 170g ouă 1 lapte praf 30g ulei de porumb 25g zahăr 5g 60g sare 2g din cantitatea corespunzătoare de ceapă verde Cantitatea potrivită de Sosul cu sos de sos este potrivit pentru întregul lichid de ou (suprafață de perie) (în afara formulei) șuncă de ceapă și pâine de brânză.

2 Puneți materialele de pâine în găleata de pâine, mai întâi lichid și apoi clasificați, diagonația de zahăr și sare sunt plasate în partea de sus, iar drojdia săpă o groapă și plasate În mijloc. (Adică turnați laptele, ouăle de ulei de porumb, apoi puneți pulbere ridicată, lapte praf și puneți în sfârșit sare, zahăr, drojdie)

3 Capacele mașinii de pâine, începeți Pâinea, porniți pâinea suprafața mașinii frământă timp de 30 de minute.

4 Frământați la stadiul complet, adică starea filmului poate fi scoasă.

5 aluatul rotund a plasat direct butoiul de pâine pentru a acoperi capacul pentru prima fermentare.

6 a fermentat la două ori mai mare decât originalul, iar fermentația a fost finalizată fără retragere. ) timp de 10 minute.

8 Pregătiți matrițe de unică folosință și șuncă.

9 Faceți ca aluatul relaxat să crească limbă în formă de limbă cu o limbă de tăiței și să pună o șuncă, așa cum se arată în figură.

10 rulouri de jos în sus, așa cum se arată în figură.

11 volume pentru a închide gura.

12 Puneți într -o matriță de unică folosință.

13 Celelalte cinci la rândul lor au fost finalizate în ordine, Puneți foaia de copt.

14 Puneți embrionul de biscuiți de pâine de plastic în cuptor și așezați un bol cu u200bu200bapă caldă mai jos pentru a menține temperatura și umiditatea la cuptor pentru a doua fermentare, fermentare, Fermentare, fermentație, fermentație, fermentație, fermentație, fermentație, fermentare, fermentație de două ori mai mare decât originalul, acest proces este de aproximativ 45 de minute. (Când vremea este fierbinte, nu trebuie să fie fermentat, ci doar să -l puneți înăuntru)

15 Pregătiți întregul lichid de ou, brânză fragmentată, ceapă verde, sos de salată , sos de rosii.

16 Scoateți tava de coacere fermentată. Preîncălziți 180 de grade pe cuptor. Periați un strat de lichid de ou întreg la suprafață.

17 brânză împrăștiată.

18 sos de salată de strecurare.

19 sos de roșii stoarse.

Ceapa răspândită.

21 Trimiteți -l la cuptorul cald -up în mijlocul în sus și în jos cu 180 de grade timp de 25 de minute. (Diferite diferențe de temperatură în cuptorul cuptorului, vă rugăm să faceți ajustări adecvate în funcție de temperamentul propriului cuptor. Dacă focul este ridicat, puteți acoperi folia de staniu.)

[123 ] 22 din coacere îl puteți mânca cu puțin rece.

Previous Article

Ce ar trebui să fac dacă am tensiune arterială ridicată?

Next Article

Ce fel de acțiune yoga este bună pentru hipertensiune