Zuurkool moson roer -gebakken vlees gehakt

Geen reacties Share:

Verbetering van de eetlust, ijzer, schoonheid, gewichtsverlies, bloedlipiden om osteoporose te voorkomen, metabolisme geschikte mensen te bevorderen: de algemene bevolking is eetbaar, [buikafstand, maag ongemak] De menigte is gemakkelijk te eten.

Taboe -menigten: [Kinderen, Uremie] Patiënten mogen niet eten, en degenen die [allergieën] hebben, moeten niet meer eten.

De ingrediënten die nodig zijn voor de ingrediënten vereist door het gehakt vlees van zuurkoolbonen, de juiste hoeveelheid zuurkool, de juiste hoeveelheid van de juiste hoeveelheid rode peper, de juiste hoeveelheid van de juiste hoeveelheid van de juiste hoeveelheid van het zout, de juiste hoeveelheid van de sauertbere bonen gefrituurd vlees gehakt, gedetailleerde uitleg 1 zal kopen zal worden gekocht zal de zuurkool terug met water, was het nog een paar keer, droog het
[
[ 123]

2 pelde de edamame, schil de bonen, leg het in water en schrobt het en gebruik het om het te gebruiken. Stoom gedurende ongeveer 20 minuten, ik doe echt het water als ik het kook , dus het bespaart problemen. (Ik hou er persoonlijk niet van om het te gebruiken om te roeren, te veel olie, de bonen zijn niet zo gemakkelijk te koken en de gebakken is niet zo voedzaam)

Cut Kleine stukken, snijd de cirkels van kleine rode peper, snijd het mager vlees in gehakt, marineer met zout en rauw poeder gedurende 10 minuten en leg het opzij.

4 Koken van het vuur om de pot te verwarmen. Wees voorzichtig om de olie niet eerst te plaatsen, doe de gesneden zuurkool erin en bak, verwijder overtollig water tot het oppervlak van de zuurkool Kijkt naar het oppervlak van de zuurkool. Ga naar boven om te drogen, installeer het voor later gebruik.

5 Voeg plantaardige olie toe aan de pot, kook de olie op het vuur, leg de rode peper en roer de geur.

6 Voeg vervolgens gehakte vlees toe en roerbak.

7 en vervolgens roer -fry in de zuurkool

8 Plaats eindelijk de gestoomde edamame, voeg een beetje zout toe, roerbak Zet ongeveer 1 minuut samen, zet de hitte uit.

Previous Article

Zwarte aardappelvoedingswaarde en werkzaamheidsrol

Next Article

Hoe de longen te behandelen met 2 mm sub -nodules