De voordelen van de buikdans en voorzorgsmaatregelen voor kinderen, buikdans om af te vallen, gooit snel de perfecte curve te gooien

Geen reacties Share:

Wil je afvallen? Dans je buikdans, zolang je negen stappen hebt, kun je je de perfecte curve weggooien. Volg het leren van de redacteur, absoluut onverwachte effecten.

De eerste stap:

Beginnend met buikdans om af te vallen. De rechtervoet stampte enigszins en het kruis aan de rechterkant was aan de rechterkant, zijn ogen keken naar de bodem en zijn handen gingen op natuurlijke wijze open.

Stap 2:

Het kruis begon langzaam de linker en rechts te spannen en de ellebogen werden op het gezicht gebogen en de handen werden gekruist.

Stap 3:

Haal de rechtervoet op, valt rechts op, omringd door beide handen van boven naar beneden, en buig de knie -gesp eenmaal links en rechts.

De vierde stap:

De beweging van deze stap is het tegenovergestelde van de derde stap. De linkervoet stampte, het linker kruis kwam uit, omgeven door beide handen van boven naar beneden, de linker- en rechter knie knie buigte de binnenkant eenmaal, herhaalde de actie twee keer en de taille draaide.

Stap 5:

strekken zijn handen uit, rechtsboven, de ogen zijn hetzelfde als de rechterhand, de linkerhand boog de elleboog aan de zijkant van het hoofd en de taille wordt naar rechts getild.

Stap 6:

Ontspan met beide handen, buig de elleboog aan beide zijden van de heupen en til de taille naar links.

Stap 7:

Open je armen met je armen, dans als de slangenarm, til je links en rechter voeten eenmaal op, til je kruis op en zwaai je taille heen en weer.

Stap 8:

De houding van het bovenlichaam blijft ongewijzigd. Het belangrijkste is de verandering tussen het taille, links en rechts, de heupen zwaaien.

Stap 9:

Plaats uw handen met uw ellebogen aan de linkerkant en rechts met uw ellebogen op uw borst, buig uw rechterknie, je tenen en ga iets op je heupen zitten.

De dans van buikdans wordt steeds populairder in China met zijn unieke esthetische effect. Veel ouders nemen hun kinderen mee om buikdans te leren om de elegantie van hun kinderen te cultiveren, vooral meisjes. Vandaag zal ik het hebben over de voordelen en voorzorgsmaatregelen van de buikdans van kinderen.

In feite is de buikdans een sport die geschikt is voor kinderen. Van de kenmerken van de buikdans tot u0026 mdash; u0026 mdash;

De zachte beweging, dus het zal geen compressie veroorzaken en Impact op de botligamenten van kinderen;

, hoewel de basisbeweging van buikdans lage intensiteit is, heeft het continue en herhaalde oefeningen nodig. Dit kan het uithoudingsvermogen van kinderen uitoefenen. Heshic doorzettingsvermogen;

drie, buikDe dans bevat veel trainingsgewricht training, die de elasticiteit en flexibiliteit van de gewrichten van het kind kan verbeteren, en de gewrichten zijn de dode uithoeken van het lichaam die zelden in andere trainingsmethoden trainen.

Vier, als een danskunst met een rijke historische accumulatie, is buikdans enorm gunstig voor het cultiveren van de elegantie van kinderen.

In de geboorteplaats van de buikdans, als een echte populaire dans, is de buikdans onbeperkt door leeftijd. Belly Dance is een levensstijl van de meeste Egyptenaren, en het is diep geïntegreerd in het leven van mensen zoals lucht. Mensen dansen sinds zijn jeugd. Op straat kunnen Egyptische kinderen die vaak de taille en ledematen zien en de spikes van vliegende stappen worden gezien dat kleine kinderen op hun ledematen kunnen dansen in de muziek onder leiding van volwassenen.

De huidige situatie in China is echter anders. Aan de ene kant ontbreekt, vanwege de verschillen in culturele en omgeving, een sterke dansfeer zoals in Egypte, en anderzijds wordt buikdans grotendeels beschouwd als alleen een vrouw, dus de buikdans van het kind is er nog steeds zijn minder. vergeleken met het huidige Latijn voor kinderen en voor kinderen met kinderen, kan de buikdanstraining voor kinderen als zeldzame soorten worden beschouwd. Hoewel er ook een paar kinderen zijn om buikdansen te dansen, zijn ze slechts voor een korte termijn training voor een school- of gezinsprestaties. Weinig kinderen hebben buikdans geoefend als een trainingsplan voor langetermijn. In feite is de combinatie van het tempo van buikdans zeer geschikt voor het trainen van flexibiliteit en coördinatie van kinderen. Wat nog belangrijker is, vanwege de zeer vrije combinatie van buikdans, kunnen kinderen hun levendige goede bewegingen vrijelijk uiten.

Natuurlijk, wanneer een kind buikdans leert, zou natuurlijk een trainingsmethode moeten gebruiken die anders is dan volwassenen:

1. Je kunt verhalen vertellen om het kind te vertellen over de prachtige legende over buikdans . Het vergroten van de interesse van hun nieuwsgierigheid voor kinderen in buikdans.

2 van de actie. Er is meer coherentie van demonstratieoefeningen. Het is het beste om wat muziek te kiezen met sterk ritme en plezier.

3. Het kan de praktijk geven of een mooie naam combineren. De beste naam is gerelateerd aan dingen die kinderen zoals kinderen zoals kleine dieren. Dit is meer bevorderlijk voor kinderen om hun verbeelding te onthouden en te stimuleren.

Previous Article

Wat zijn de voordelen van bananenpeelingsvoeten? Kan de bananenhuid de voeten lageren met de bloeddruk?

Next Article

Dieetgezondheid: zijderupsbonen