De voordelen van Taijiquan, de vereisten van Taijiquan voor de behandeling van chronische ziekten

Geen reacties Share:

1. Het nieuwste onderzoek van Tai Chi heeft veel voordelen. Het is gebleken dat Taijiquan niet alleen cardiopulmonaal uithoudingsvermogen en spiersterkte van de onderste ledematen kan verbeteren. Na 3 tot 6 maanden hoge bloeddruk en diabetische mensen kunnen ze zelfs de hoeveelheid verminderen van medicatie. Experts moedigen middelbare en oudere mensen aan. Oefen tai chi meer. Dit is de beste fitness die door experts wordt aanbevolen tot middelbare en oudere mensen.

Midden -leeftijd en oudere mensen die taijiquan -gewoonten zijn blijven spelen, de vermindering van cardiopulmonaal uithoudingsvermogen is slechts de helft van de niet -verhuizing, waaruit blijkt dat de taijiquan -beweging een beschermend effect heeft op het cardiopulmonale uithoudingsvermogen van het midden – oude en oudere mensen. Oude mensen oefenen vaak Taijiquan om de bloedglucose te verminderen. Er zijn 90 mensen van middelbare leeftijd van 50-64 jaar oud en 76 oudere mensen van 65-80 jaar. Ze zijn verdeeld in een controlegroep voor Taijiquan en niet-sport. De twee groepen cardiopulmonaal uithoudingsvermogen vonden dat het maximale zuurstofvolume van het midden -Gedelijke mannen met boksgewoonten stegen met 29%vergeleken met hun leeftijdsgenoten, en vrouwen stegen met 15%.%tot 19%.

Experts wezen er ook op dat omdat het maximale zuurstofvolume van cardiopulmonale uithoudingsvermogen zal afnemen met de leeftijd, na twee jaar continu volgen van deze middelbare en oudere mensen, ze na twee jaar opnieuw kunnen worden gemeten. Verminderd cardiopulmonaal uithoudingsvermogen is slechts de helft van de niet -bewering, waaruit blijkt dat Tai Chi een beschermend effect heeft op het cardiopulmonale uithoudingsvermogen van middelbare en oudere mensen. De voordelen van taijiquan zijn niet alleen het handhaven van cardiopulmonaal uithoudingsvermogen. Taijiquan is ook nuttig om de zachtheid van het lichaam te vergroten en de lichaamsvetsnelheid te verminderen.

2. De vereisten van taijiquan voor de behandeling van chronische ziekten 1. Er moet een goede mentaliteit zijn

Eerst moeten we een goede mentaliteit behouden. Het behandelingseffect is krachtiger voor onze gezondheid. Bij het beoefenen van Taijiquan moet je een goede “mentaliteit” hebben, wat een voorwaarde is voor het verbeteren van de effecten van taijiquan -fitness. De zo -genoemde goede mentaliteit is om een u200bu200bcorrect en objectief begrip te hebben van de gezondheid en fitness van Taijiquan. Dit weerspiegelt voornamelijk de “Three Hearts”:

Tai Chi Boxing Treatment Fitness Het fitnesseffect wordt getest door de praktijk, die ook internationaal wordt herkend. Ongeacht het doel van elke Taiji -boksoefenaar, ongeacht het doel, moet hij in Taijiquan geloven en Taijiquan voeden, en hij moet vertrouwen hebben in Taijiquan. Als je een twijfel of onzorgvuldige houding hebt, dan zal Taijiquan geen goede resultaten behalen, dus een goede mentaliteit is vooral belangrijk.

2. Zie de verdiensten van Qin Mu niet om verschillende gedachten te zien

Veel van middelgrote en oudere mensen met chronische ziekten willen altijd een taijiquan of trainingsroutine vinden met een goed effect van genezing. Daarom veranderen ze niet vaak boksroutines. Het is moeilijk om verschillende gedachten te zien, meestal met behulp van een nieuwe routine, het is moeilijk om het effect te krijgen van de behandeling van ziekten. In feite is het effect van elke taijiquan -vuistsoorten en elke routine om ziekten te genezen erg goed. De sleutel is om de afleidingen uit te sluiten om interferentie te eliminerenAlleen de praktijk van concentratie kan worden bereikt.

De boksoefeningen van middelbare en oudere mensen zijn voornamelijk voor de behandeling van chronische ziekten, niet voor wedstrijden en uitvoeringen. Neem een u200bu200bgedwongen kracht, kies een of twee routines die bij u passen, en u ontvangt goede resultaten voor een lange tijd.

De essentie die moeten worden begrepen door het effect van het verbeteren van de behandeling van taijiquan

Taijiquan is een uitgebreide beweging van de drie -in -one in de hersenoverheersing. Ademen) om te voltooien. In die zin is Tai Chi Qigong, en het spelen van Taijiquan is gelijk aan de “beweging” in Qigong.

Dit is het teken van tai chi die verschilt van andere fitnessoefeningen, en het is ook de beslissende factor in taijiquan die een goed effect van fitness en ziekte heeft.

Ten derde is Tai Chi -behandeling chronisch in deze acht aspecten 1. Het kan de functionele toestand van het hart verbeteren (inclusief die met een geschiedenis van coronaire hartaandoeningen).

2. Kan de verbetering van de cardiopulmonale functie en energiemetabolisme bevorderen.

3. Kan de incidentie van hyperlipidemie aanzienlijk verminderen.

4. Het kan de microcirculatietoestand van het menselijk lichaam effectief verbeteren en het vermogen van het menselijk lichaam om zich aan te passen aan externe klimaatverandering verbeteren.

5. De energie die de energie van hersengolven aanzienlijk kan vergroten (ɑ golven zijn ontwaken), verhoogt de balans en coördinatie van de linker- en rechter hersenfunctie, het resultaat zal het lichaam en de geest meer harmonieus maken , verhoog de anti -imperiale ziekte en behoud een gezond gezondheidsvermogen.

6. Het kan de overmatige spanning van het menselijk lichaam effectief verlichten, de oorzaak van “beschaafde ziekte” in de moderne samenleving fundamenteel elimineren en het optreden van fysiologische ziekten voorkomen.

7. Het kan de emoties, gedachten, persoonlijkheid, geheugen en bewegingsstabiliteit van ouderen verbeteren en de kwaliteit van ouderen verbeteren.

8. Ze gebruiken ook de ZJX-1 TCM Meridian Information Analyzer ontwikkeld door het Institute of Mechanics van de Chinese Academie van Wetenschappen om de Human Meridian-test van 31 Taijiquan-oefeningen te testen. Het bleek dat Taijiquan Sports de menselijke meridianen aanzienlijk kan reguleren.

Ten vierde, tai chi boksen om af te vallen en af u200bu200bte vallen. Let op aan ontspanning, hoeft niet onhandig te zijn

Ontspannen is niet gelijk aan ontspanning, maar in het geval van natuurlijke activiteit of Stabiliteit van het lichaam. Ontspan spieren en gewrichten maken de maximale ontspanning en vermijd het gebruik van onhandige en stijfheid tijdens actie. Taijiquan staat indien nodig op en neer. Heb niet het fenomeen van oostwaarts en krom. Als je armen rond moeten zijn, moet je succesvol zijn en moeten je benen nodig zijn.

2. Follow -up en omlaag, coördinatie van het hele lichaam

De bovenste en onderste ledematen van de onderste ledematen moeten worden gecoördineerd, neeDe beweging van de onderste ledematen is voltooid en de beweging van de bovenste ledematen is niet voltooid. Hoewel beginners theoretisch weten, moet de taille worden gebruikt als de as, en de romp wordt door de romp gedreven om de beweging te voltooien, maar het is vaak niet dicht bij de manier om het te doen. Daarom oefenen de eerste oefening, om de ledematen te coördineren, en vervolgens door de coherente oefeningen van alle bewegingen, geleidelijk de coördinatie en integriteit van het hele lichaam bereiken, zodat de verschillende delen van het lichaam kunnen worden gebalanceerd en ontwikkeld.

Ten derde, de valse en echte divisie, het zwaartepunt stabiel

na het eerste begrip van de houding van Taijiquan, moet je verder aandacht besteden aan het probleem van het eigenlijke en echte centrum van zwaartekracht. De veranderingen in de verbinding, positie en richting van een houding in een houding die betrokken is bij de houding, en de overgang en centreren van de zwaartekracht van het voetenwerk overal.

Vierde, natuurlijke ademhaling

Taijiquan vereist natuurlijke ademhaling, veroorzaakt geen ademhaling als gevolg van lichaamsbeweging, u moet bellen als u primair bent. Nadat de actie bekwaam is, volgens persoonlijke oefening en graad. Met de snelheid van snelheid en de grootte van het actiebereik, volgens de UPS en Downs, worden de vereisten voor de opening van de campagne van nature gecoördineerd met de actie.

Previous Article

Hoe de armen van yoga te verdunnen, vier praktische dunne arm yoga

Next Article

Klimmen de trap om af te vallen, zal de trap afvallen?