Hoe kniepijn te doen tijdens het fietsen

Geen reacties Share:

F1 is een goed bekende stimulerende racesporten, en er is een racebeweging die spannender is dan F1, dat wil zeggen fietsen vallen. Door de lucht in de lucht te voelen, test de scherpe en harde omgeving moed en noodbehandeling. Het volgende is een verhaal voor de samenvatting van fietsen en de voorzorgsmaatregelen van fietsen. Ik hoop dat meer mensen deze buitensporten kunnen herkennen.

Fietssnelheidsnelheid Beweging u0026 mdash; u0026 mdash; Een van de mountainbikwedstrijden, een van de bergautorace, wordt ook wel DH genoemd. Het wordt gebruikt als de meest intense rit manier van bergauto’s. De Step Step Race is de grootste uitdaging voor het fysieke, uithoudingsvermogen, technologie, lef en vertrouwen van de fysieke kracht van de bestuurder, uithoudingsvermogen, technologie, lef en vertrouwen.

Fietsen spelen snel met een hartslag en testen de uitstekende balans van spelers. De meeste competitie -tracks zijn bergafwaarts, het terrein is robuust en ingewikkeld, en soms zijn er gaten en vliegende sprongen. Er is geen buitengewone autocontrole en uitstekende fysieke fitheid.

Deze sport verschilt van andere fietsen. Het pedaalt zelden en combineert snelle en langzame technische combinaties, voornamelijk technisch en lef. Deze sport moet allemaal bergafwaarts rijden zijn, bestaande uit een enkele persoon, springen, langzame secties, velden, boswegen en grindwegen. De persoonlijke tijdwedstrijd wordt gebruikt om de rangorde te regelen met de voor- en nadelen.

DH, als een soort ultieme oefening die bekend staat om stimulerend en gevaarlijk, is lang geleden in sommige Europese en Amerikaanse landen gangbaar geweest. De reden is eenvoudig u0026 mdash; u0026 mdash; Stel je voor dat het rijden op een fiets met een snelheid van 50-80 kilometer per uur, of zelfs hogere snelheden op de complexe en veranderende bergwegen snel veranderen, springen en vliegen. Met behulp van een auto-bochten om de snelheid te verhogen, is de risicofactor de risicofactor Absoluut niet beter dan F-1 De bestuurder reed 200-300 kilometer per uur, dicht bij het vliegtuig op de baan u0026 ldquo; Flying u0026 rdquo; laag gevaar. Meer mountainbiacycle -spelers geloven echter dat de DH -sporten hen het snelle plezier en de superstimulus van de DH -beweging geven, zijn de geneugten die worden gecreëerd door de mechanische, zoals formulemotoren, motorfietsen en auto’s, enzovoort.

Omdat DH zo snel en extreem gevaarlijk is, kunnen de fysieke beschermingsmaatregelen van de atleten niet worden genegeerd. Een DH -driver, naast een shirt en een paar off -road fietsschoenen met uitstekende materialen (kleurrijk maar cool), er is ook een lichte en goede bescherming voor motorfietsen op de weg en DH ontworpen voor off -road motorfietsen en DH en DH .;. Het is meestal een hoge koolstof vezelachtige schaal, de binnenste laag schuimgom, een bufferrubberrooster voor de neus en neus en een paar zeer zichtbare transparante oogmaskers.

Bovendien is er ook een reeks beschermende omtrek u0026 ldquo; Dit omvat een stuk pantser dat schouder verbindt -to -woulder, arm, elleboog, polsbescherming en borstbevorderende borst, een paar ijzeren schalen of lijmknieën met lang en kuitscheeuw, een tailleafdichting. Natuurlijk is er een paar corticale zachte,Handschoenen met goed gevoel.

Sommige mensen die vaak op een fietsrapport rijden dat soms kniepijn optreedt. Wat veroorzaakt deze oorzaak? Wat moet ik doen als de kniepijn bij fietsen? Diagnose en behandeling moeten passend zijn.

De oorzaak van de kniepijn van het rijden op een fiets:

1. Overmatige zitkussens kunnen de buitenste zijpijn van de knie veroorzaken.

2. Te lage zitkussens kunnen binnenste kniepijn veroorzaken.

3. Stappen op de re -stall kan de pijn veroorzaken na het kniebot, het tedere punt ligt op het kniebot.

4. De rijhouding is onjuist en vermijdt 8 of 8 -karakterfietsen buiten.

5. Als de auto te hoog is, zijn de benen te recht bij het schoppen van de auto. Er wordt gezegd dat het knieblessure veroorzaakt.

Wat moet ik doen als de kniepijn in de fiets pijnlijk is?

Probeer zoveel mogelijk een kleine overbrengingsverhouding te gebruiken bij het rijden, de stapfrequentie verbeteren, hebben niet de zwaarder overbrengingsverhouding, en je moet licht gebruiken om op te stappen. Begin met een lichte tanden die 10 kilometer rijden om gelijkmatig te forceren, we moeten niet te veel rusten. We moedigen niet aan om op het hellingsgedeelte te rijden. Als je de helling tegenkomt, kun je rijden. De kameraden die vooraan lopen zullen op je wachten , en zal niet vallen.

De meer ernstige moeten worden gecontroleerd in het ziekenhuis om te bevestigen of het kniegewricht door het kniegewricht is beschadigd vanwege onjuiste fietsmethoden. Langetermijnfietsen klimmen is gemakkelijk om het kraakbeen in het kniegewricht overmatig te beschadigen. Vooral degenen die gewrichtsziekten hebben, zoals artritis, het is het beste om het klimmen te verminderen tijdens het rijden.

De spieren zijn relatief stijf als het koud is. Je moet volledig opwarmen en sporten. Als je fysiek ongemak hebt, forceer het dan niet. Start -Ups mogen geen grote hoeveelheden en snelheden nastreven, anders kunnen ze het kniegewricht schaden, en zelfs ernstige knieaccumulatie zal optreden. Het wordt niet aanbevolen om op een fiets te rijden om lange tijd te sporten. Omdat ze op het hoogtepunt van groei en ontwikkeling zijn, zijn botten en veel organen nog niet ontwikkeld. Als de fiets ten onrechte skeletmalformaties veroorzaakt, zijn de gevolgen zeer ernstig. Bovendien zijn patiënten met hartaandoeningen en hypertensie, zwangere vrouwen en vrouwen in de menstruatie niet geschikt voor fietsen.

Kortom, het vermijden van fietsen met een hoge intensiteit, hangt alles af van wetenschappelijk regelen en verspreiden van rijlijnen redelijk om te oefenen en te genieten van het geluk van fietsen.

Previous Article

Is 3 graden van cervicale erosie serieus?

Next Article

Wordt simi in het witte hart gegeten? Simi koud waterpot of warm water?