Kan yoga cervicale spondylose behandelen?

Geen reacties Share:

Artikelcatalogus 1. Kan yoga cervicale spondylose behandelen 2. Wat zijn de asana’s van yoga -behandeling van cervicale spondylose? Hoe yoga -yoga te oefenen kan cervicale spondylose 1. kan yoga cervicale spondylosis behandelen [123?]
Yoga kan cervicale spondylose behandelen. Yoga is een campagne die in het buitenland is geïntroduceerd. Vanwege zijn rol bij het vormen en andere aspecten is het geliefd bij het Chinese volk. Vanuit het perspectief van sportgeneeskunde heeft yoga bepaalde voordelen voor de cervicale wervelkolom, vooral sommige bewegingen zoals uitgebreide oefeningen, schudden, rustgevende en vermoeide wervelkolom en nek, strekkende taille en schouders, die niet alleen de nek en taille kunnen verlichten, Verbeter ook de spieren van de overeenkomstige delen en bieden bescherming voor cervicale wervelkolom.

Hoewel yoga bepaalde voordelen heeft om cervicale spondylose te voorkomen, kunnen sommige patiënten met cervicale spondylose ook het doel van de behandeling door yoga bereiken. Maar er moet worden opgemerkt dat yoga niet geschikt is voor alle patiënten met cervicale spondylose. In het bijzonder zijn sommige bewegingen in yoga niet alleen goed voor de cervicale wervelkolom, maar kunnen ook patiënten met cervicale spondylose ertoe leiden hun toestand te vergroten en zelfs verlamd! Relevante rapporten op internet geven aan dat patiënten met cervicale spondylose te wijten zijn aan een beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens de beweging tijdens het Yoga -beweging. Acute ruggenmergletsel leidt tot hoge paraplegie!

2. De voordelen van yoga

2.1, reguleren fysiologie, lichaamsvoeding

Yoga benadrukt dat het lichaam een u200bu200blichaam is Heel, bestaande uit verschillende delen, bestaande uit verschillende delen zolang elk onderdeel gezond wordt gehouden, kan het lichaam worden verbeterd. Door yoga te oefenen, kunnen menselijke fysiologische functies worden verbeterd en kan dagelijkse vermoeidheid ook vertragen. Bovendien heeft yoga ook de effecten van het verbeteren van de slechte houding, het verbeteren van zelfvertrouwen en het voorkomen van verschillende ziekten.

2.2, kalmerende emoties, decompressie en voedend hart

Door ademhaling, meditatie en meditatie aan te passen, kunnen mensen mensen laten ontspannen. Als gevolg hiervan kunnen gespannen emoties ook worden verlicht. Als je je hart wilt kalmeren en een goede mentaliteit wilt aanbevelen, wil je misschien yoga oefenen.

2.3, Conditionering van schoonheid, behouden van jongeren

Yoga masseren de interne organen door te duwen en te trekken, waardoor de functie van de organen wordt versterkt en de menselijke endocriene reguleert, waardoor het metabolisme versnelt, Er is hulpverlenende veroudering en het behouden van jongeren. Bovendien kan het meetgedeelte van het yogastedeelte gezichtsspieren verbeteren, gezichtsrimpels verminderen en het effect van “trekken” bereiken.

3. De classificatie van yoga

3.1, Flow Yoga

Flow Yoga is een zeer populaire yoga, die wordt doorgegeven vanuit het westen, dat is Harch Yoga en Asanga, Gemengd.

Het verband tussen de patroonyoga geeft mensen een gevoel van één doel, dus het wordt “Flow Yoga” genoemd. Het heeft een combinatie van cloud -achtige procesactiecombinaties om het lichaam te versterken, de nadruk leggen op de harmonieusheid van lichaamsbeweging en ademhaling, en uitgebreide oefeningen zoals stretchen, kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en concentratie.

Elke beweging van Flow YogaBlijf voor een langere periode, om de schoonheid van elke centimeter lucht en het lichaam van het lichaam te voelen.

Geschikt voor gezonde jongeren, degenen die willen afvallen en detox willen, Harch Yoga -teelt gedurende meer dan een half jaar. Het wordt niet aanbevolen om zwakke en zieke mensen te oefenen. Voor degenen die mild autisme hebben, hebben mensen die niet geconcentreerd zijn ook goede conditioneringseffecten.

3.2, Hot Yoga

Hot Yoga, ook bekend als yoga met hoge temperatuur of warmteyoga, dat wil zeggen bij een hoge temperatuuromgeving van 38 graden-40 graden, yoga.

De omgeving met hoge temperatuur bestaat uit 26 strekacties, wat een flexibele beweging is, die de zachtheid van de wervelkolom kan verbeteren en geschikt is voor de kantoorfamilie.

Bovendien kan de omgeving met hoge temperatuur van hete yoga snel zweten, helpen bij het verbeteren van migraine, lage rugpijn, mensen zich jonger voelen en veroudering vertragen. Het kan ook direct het neurotrofe spiersysteem stimuleren, waardoor het gewicht wordt verminderd.

Wat zijn de asana’s van yoga -behandeling van cervicale spondylose 1. Cat Extension Type

De beoefenaar knielt op de vloer, ondersteunt het lichaam met beide handen, inademen, de wervelkolom strekt zich naar beneden, het hoofd, het hoofd, het hoofd is omhoog, de nek is omhoog omhoog omhoog, tegelijkertijd worden de heupen omhoog gekanteld, uitademen, de borst met de borst, het hoofd van het hoofd, de nek naar beneden en de kop van de buik strakker om het geheel te maken zoveel mogelijk terug.

Functie: het oefenen van deze actie kan de wervelkolom en omliggende spiergroepen flexibeler maken, de nek- en schoudercoördinaatwerk laten werken.

2 naar voren, en de tenen zijn sterk. Plaats beide handen aan beide zijden van de rechtervoet. Houd bij het inademen van je handen met je oren, strek je hoofd naar de bovenkant van het hoofd, leun je hoofd aan de achterkant, pak je linker enkel Strek met je linkerhand je rechterhand in de richting van het rechteroor, inhaleer en herstel en herhaal vervolgens de andere kant van de andere kant. Actie.

Functie: rek de wervelkolom uit en versterk de wervelkolomzenuw om het doel te bereiken om cervicale spondylose te voorkomen.

3. Type spinale curve

De beoefenaar stond in een staande houding, zijn benen bij elkaar, hield je armen boven je hoofd en zijn handen parallel aan de rechterkant, en het hoofd volgde Rechts. Buig je lichaam naar rechts, keer terug naar de rechterkant, herhaal tien keer.

De rol: helpt het hoofd-, schouder- en cervicale wervelkolom strekken, een rol spelen bij het voorkomen van cervicale spondylose.

Hoe yoga te oefenen 1. De coördinatie -eenheid van diepe ademhaling en kalmerende bewegingen

Ademen is het centrale onderdeel van yoga -technieken. De sleutel tot de voordelen van yoga training is de juiste ademhaling. Diepe ademhaling, inhaleer meer zuurstof, verhoog de hoeveelheid hemoglobine in het bloed, om de lichaamsbehoeften van het lichaam te voorzien, het lichaam en de geest te voeden, de gezondheid te vergroten, meer troebel gas, uitlaatgas uit te ademen, het lichaam en de geest te zuiveren; verbinden moet worden voltooid; verbindingen moeten worden voltooid; met ademhaling. Alleen door ademhaling kunnen we het uitrekken, knijpen en omkeringsproces van het lichaam volledig voelen. Door de spieren te kalmeren en uit te rekken, zodatMeer spiervezels zijn betrokken bij lichaamsbeweging om grotere spierspanning te produceren.

2 Meer symmetrisch en mooi. Tegelijkertijd heeft het het effect van stille zenuw. Na het oefenen zal het helpen vermoeidheid te verminderen.Tijdens de praktijk besteedt yoga aandacht aan de teelt, het kan mensen een duidelijke gemoedstoestand, verfrissende geest houden en een vreedzame stemming helpen, het vertrouwen van het leven en tolerantie voor moeilijke en moeilijke tolerantie verbeteren.

Previous Article

Kan yoga benen stabiliseren?

Next Article

Kan yoga worden gebruikt voor yoga tijdens de fysiologische periode