Kunnen yoga borstborsten zijn?

Geen reacties Share:

Artikelcatalogus I. Can Yoga -borstverbetering 2. Beginnen met yoga voorzorgsmaatregelen 3. die niet geschikt is voor het beoefenen van yoga -yoga, kunt u borstverbetering 1. Kan yoga borstverbetering

yoga kan borstverbetering. Naast de lichaamsbeweging kan yoga ook iedereen helpen om lokaal gewichtsverlies uit te voeren. Yoga -gewichtsverlies kan niet alleen afvallen, maar ook iedereen helpen borstverbetering. Yoga kan ook de borststijging van mensen maken.

2 Actie, hoe meer het bereik het bereik is, het kan de borst helpen en het kan ook helpen dunne arm. Het handvat gebogen in 90 graden, de elleboog balanceerde met de borst en de palm van de palm was naar buiten. Teken de cirkel met je ellebogen en herhaal 10 keer.

2.2, de beweging van de elleboogkist kan helpen de borst te verbeteren, waardoor de borstlijn sterker wordt. Merk op dat wanneer u uw hand trekt, u moet proberen de schouderpositie zoveel mogelijk aan te raken, zodat het effect beter zal zijn. Buig je rechter elleboog, plaats achter je oren en buig je linkerhand op je schouders. Adem in. Probeer uw rechter elleboog tot het hoogste te verhogen en de beweging gedurende 10 seconden te behouden. De linker elleboog gebogen achter de oren en de rechterhand gebogen op de schouders. Inadem, de linker elleboog is ook zoveel mogelijk verbeterd en elke partij herhaalt zich 10 keer.

2.3, buig je borst met je borst

let op de taille recht, de borst moet rechtop staan u200bu200ben de voeten moeten dezelfde breedte openen als de schouders. Het is raadzaam om elke keer dat u zich uitstrekt te stoppen, dus het effect zal belangrijker zijn. Steek uw handen op, buig uw handen, leg uw handpalmen achter uw hoofd, inademen eerst en uw ellebogen en oren zijn in evenwicht. Adem uit, verplaats je bovenlichaam naar links, ga zoveel mogelijk naar de limiet en keer dan langzaam terug naar de oorspronkelijke positie. Haal adem, adem langzaam, beweeg je bovenlichaam naar rechts en herhaal 5 keer aan elke kant.

3. Wat zijn de effecten van yoga

Yoga kan het metabolisme versnellen, afval in het lichaam verwijderen, lichaamsreparatie, conditionering van schoonheid van binnen en buiten,; yoga kan u elegantie en licht brengen body,提高人的內外在的氣質;瑜伽能增強身體力量和肌體彈性,身體四肢均衡發展,使你變得越來越開朗、活力、身心愉悅; 瑜伽能預防和治療各種身心相關的疾病,背痛 、 Schouderpijn, cervicale pijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, slapeloosheid, spijsverteringsstoornissen, dysmenorroe, haarverlies, enz. Hebben allemaal significante effecten; yoga kan het fysieke en psychologische systeem reguleren, de bloedomgeving verbeteren, de endocriene balans bevorderen en vullen en vullen de energie.

Voorzorgsmaatregelen voor yoga voor beginners 1. Yoga is gemakkelijk om een u200bu200blege maagoefening te behouden; 3 tot 4 uur na de maaltijd is het beter om ongeveer een half uur na drinkvloeistoffen te oefenen.

2. Als er fysieke sterkte is in het proces van yoga -oefeningen, of uw lichaamshakes, verzamel dan merit en herstel deze onmiddellijk, blijf niet teveel aanhouden.

3. Bij het uitvoeren van yoga -oefeningen, als u zich voeltWanneer de gewrichten van het lichaam een u200bu200blichte “klik” -geluid maken, maak je geen zorgen, dit laat zien dat je lichaam begint los te maken. Hetzelfde gewricht komt echter altijd herhaaldelijk voor in deze situatie en gaat vergezeld van pijn, vertel het de coach op tijd.

4. Als de pijn in een bepaald deel van het lichaam optreedt bij het doen van een bepaalde houding, stop dan onmiddellijk en u moet dezelfde houding geven na de begeleiding van de coach. Als de pijn doorgaat, doe dit dan niet in korte tijd.

5. Als u yoga -oefeningen doet, concentreer u zich dan op de actie om uw lichaam te laten voelen. En blijf bij elke houding niet minder dan 4 seconden.

6. Mensen die erg oud zijn, of de achterkant van de nek hebben beschadigd, schouders, moeten eerst de mening van een arts of coach verkrijgen voordat ze beslissen of ze de praktijk van de yoga -houding willen starten.

die niet geschikt is voor het beoefenen van yoga 1. Patiënten met nek- en lumbale spondylose

Als u bepaalde yoga -acties beoefent, zoals ploegtype, is het gemakkelijk om schijf hernia of het origineel te veroorzaken toestand. Voor ernstig.

2. Patiënten met hart- en vaatziekten of obesitas

Als de beweging ernstig is, zoals een omgekeerde werking, is het waarschijnlijk dat de last op het hart zal toenemen en ongemak zal veroorzaken.

3. Na het betreden van de middelbare leeftijd, de menigte

ligament, gewrichtsdegeneratie, spieren zijn stijf en beoefenen met gedwongen yogabewegingen zonder sterke spierbescherming en ondersteuning, dwingend beoefenen en moeilijk te oefenen om het te oefenen Cervicale en wervelkolom, die oorspronkelijk kwetsbaar was, zijn ongetwijfeld een enorme “uitdaging”, die gemakkelijk kan leiden tot spierbelasting en gewervelmisplaatst. Tenzij u sinds de kindertijd yoga beoefent, is uw lichaam flexibel.

4. Patiënten met osteoporose

Speciale osteoporose vrouwen. Vanwege de afname van bothardheid en verhoogde brosheid, bij het oefenen van yoga, kan een beetje aandacht gecomprimeerde breuken of wervelbreuk veroorzaken.

Previous Article

Hoe je kung fu yoga springt

Next Article

Wat kan yoga werken?