“Seven personages” vertelt je om je buikdans en buikdans te leren om je te helpen sexy nek te cultiveren

Geen reacties Share:

Hoewel dit soort dans buikdans wordt genoemd, is het in feite niet alleen buik, maar bijna elke spier van het hele lichaam. Het is een improvisatiedans met een unieke dansstijl met de melodie. Zeer sterk, het is ook geweldig voor De teelt van de neklijnen van vrouwen.

schouder

1. De arm wordt aan beide zijden van het lichaam geplaatst en van nature hangend.

2. Gecentreerd op de schouderverbindingen, drijf de rotatie van het grote armgewricht eromheen. Het kan afzonderlijk aan beide zijden of tegelijkertijd worden gedaan.

3. De moeilijkheid om schouders te schudden is relatief hoog, en je kunt je trucs in het begin niet realiseren. Om deze actie te leren, is het echter belangrijk om eerst de kracht en flexibiliteit van de schouder te oefenen.

Door gebalanceerde schouders kan het leren schudden van schouders charmant sleutelbeen en de randen van de schouders oefenen.

nek

1. Strek je borst, focus je kracht en aandacht op de spieren en zenuwen aan beide zijden van de nek.

2 het hoofd.

Door deze actie kun je rechtop, mooie en flexibele nek trainen en om baarmoederhalsziekte met hoge incidentie te voorkomen.

Als een prachtige lichaamskunst, dansen buik door bekken, heupen, borst en armen en oogverblindende kruiswenkbewegingen om een u200bu200belegante en sexy en zachte danstaal te creëren, geef volledig spel aan de vrouwelijke lichamen van vrouwenlichamen het lichaam Schoonheid van vrouwelijkheid. De volgende editors leert je de 7 -karaktertactieken van buikdans voor iedereen.

Golven u0026 mdash; u0026 mdash; Het lichaam is als een golf

Deze actie is gecentreerd op de taille en de buik, de hersenschaal eerst en vervolgens de nek- en borststappen. Eén set. van cirkel is hetzelfde. Kijkend naar de zijkant van het jaar, is het lichaam als een golven, die een u0026 ldquo; s u0026 rdquo toont;

Plaatsing u0026 mdash; u0026 mdash; zwaai met het kruis als 8 woorden

Je moet weten hoe je je kruis omhoog kunt bewegen. Wanneer je zo naar je kruis gaat, probeer dan zijn kruis te gebruiken om een u200bu200bflat u0026 ldquo; 8 u0026 rdquo;

Shake u0026 mdash; u0026 mdash; Laat de kralen van de buik schudden

staan u200bu200bmet uw voeten met uw schouders enEnigszins zwaaiend op en neer, moet je de kleurrijke parels in de buik zien drijven vanwege je schudden, en het kleine vet op de buik volgt ook het lichtje. Zeg tot bye-bye!

shock u0026 mdash; u0026 mdash; licht gebogen knie stampte sterk

De trilling van de buik en het kruis wordt gedaan door de lichte flexie en de aandelen van de benen op de benen en knieën. De trillingsinfectie is een droom. Je stampte je voeten krachtig , haak je lichaam aan en focus op je buik en fungeer als het centrale punt van bewustzijn.

Dumping u0026 mdash; u0026 mdash; gooien van de verspreide dynastie

U kunt de taille bedienen en uw heupen opnieuw vermelden, en de gehurkte situatie in het midden van de nacht is voor de tenen voor de tenen tot de punt van de tenen. De transformatie van de bovenste en onderste amplitude van het lichaam danst je lichaam met je taille en buik. Op dit moment kunt u uw bovenste ledematen bedienen en het hele lichaam draaien.

Ting u0026 mdash; u0026 mdash; Open je borst zoveel mogelijk

Het onderlichaam is vast, alleen het bovenlichaam boven je taille. Stuur eerst uw schouders terug en stuur uw kisten. Dan is de coating het lichaam, alsof je lang en lang bent, en tegelijkertijd moet je ritmisch zijn om met je borst te rijden.

Keer naar u0026 mdash; u0026 mdash; verbind het zwaartepunt van het lichaam ongewijzigd

De beweging van de buikdans is een soort ontspanning van het hele lichaam. Plotseling, laat het lichaam ontspannen ontspannen en laat de bovenste ledematen worden gebruikt om de kabellichaam op te lossen.

Previous Article

Hoe eet de voedingswaarde van oesters oesters zoals experts

Next Article

Kunnen cervicale erosie 3 graden worden genezen?