Beneficiile dansului și precauțiilor copiilor, dansul de burtă pentru a pierde în greutate aruncând rapid curba perfectă

Niciun comentariu Share:

Vrei să slăbești? Dansează -ți burta dansul, atâta timp cât ai nouă pași, te poți lăsa să arunci curba perfectă. Urmați învățarea editorului, efecte absolut neașteptate.

Primul pas:

Începând cu dansul de burtă pentru a pierde în greutate. Piciorul drept s -a înțepenit ușor, iar crotch -ul din partea dreaptă era pe dreapta, cu ochii priviți în partea de jos, iar mâinile i s -au deschis în mod natural.

Pasul 2:

Crotul a început încet să se întindă la stânga și la dreapta, iar coatele au fost flexate pe față, iar mâinile au fost traversate.

Pasul 3:

Ridicați piciorul drept, ieșiți în dreapta, înconjurat de ambele mâini de sus în jos și a flexat catarama genunchiului odată la stânga și la dreapta.

A patra etapă:

Mișcarea acestui pas este opusul celui de -al treilea pas. Piciorul stâng s -a înțepenit, a ieșit din stânga, înconjurat de ambele mâini de sus în jos, genunchiul stâng și dreapta a flexat catarama interioară o dată, a repetat acțiunea de două ori, iar talia s -a răsucit.

Pasul 5:

Întinde -și mâinile, în sus în sus, ochii sunt aceiași cu mâna dreaptă, mâna stângă a aplecat cotul din partea capului și talia este ridicat la dreapta.

Pasul 6:

Relaxați -vă cu ambele mâini, îndoiți cotul pe ambele părți ale șoldurilor și ridicați talia spre stânga.

Pasul 7:

Deschideți brațele cu brațele, dansați ca brațul de șarpe, ridicați -vă picioarele stânga și dreapta o dată, ridicați -vă cruce și balansați talia înainte și înapoi.

Pasul 8:

Postura superioară a corpului rămâne neschimbată. Important este schimbarea dintre osul taliei, stânga și dreapta, șoldurile se balansează.

Pasul 9:

Pune -ți mâinile cu coatele în stânga și în dreapta cu coatele pe piept, îndoiți -vă genunchiul drept, degetele de la picioare și stați ușor pe șolduri.

Dansul dansului de burtă devine din ce în ce mai popular în China, cu efectul său estetic unic. Mulți părinți își duc copiii să învețe dansul de burtă pentru a -și cultiva eleganța copiilor lor, în special fetele. Astăzi, voi vorbi despre beneficiile și măsurile de precauție ale dansului pentru burtă a copiilor.

De fapt, dansul de burtă este un sport potrivit pentru copii. De la caracteristicile dansului de burtă până la u0026 mdash; u0026 mdash;

mișcarea moale, deci nu va provoca compresie și Impact asupra ligamentelor osoase ale copiilor;

, deși mișcarea de bază a dansului de burtă este de intensitate scăzută, are nevoie de exerciții continue și repetate. Aceasta poate exercita rezistența copiilor. Perseverență heshică;

trei, burtă, burtăDansul conține o mulțime de antrenamente comune de antrenament, care poate spori elasticitatea și flexibilitatea articulațiilor copilului, iar articulațiile sunt colțurile moarte ale corpului care se exercită rar în alte metode de exercițiu.

Patru, ca artă de dans cu o acumulare istorică bogată, dansul de burtă este foarte benefic pentru cultivarea eleganței copiilor.

în locul de naștere al dansului de burtă, ca un adevărat dans popular, dansul de burtă este nelimitat de vârstă. Belly Dance este un stil de viață al majorității egiptenilor și s -a integrat profund în viața oamenilor ca aerul. Oamenii dansează încă din copilărie. Pe stradă, copiii egipteni care pot vedea adesea talia și membrele și vârfurile treptelor zburătoare pot fi văzuți că copiii mici pot dansa pe membrele lor în muzica sub conducerea adulților.

Cu toate acestea, situația actuală din China este diferită. Pe de o parte, datorită diferențelor de cultural și mediu, lipsește o atmosferă puternică de dans ca în Egipt, iar pe de altă parte, dansul de burtă este considerat în mare parte a fi doar o femeie exclusivă, așa că dansul copilului este încă acolo sunt mai puține. În comparație cu cursurile actuale de formare a baletului latin și pentru copii, antrenamentul de dans pentru copii pentru copii poate fi considerat ca specii rare. Deși există, de asemenea, câțiva copii învață să danseze dansuri de burtă, ei sunt doar pentru pregătirea pe termen scurt pentru un spectacol de performanță școlară sau familie. Puțini copii au practicat dansul de burtă ca un plan de antrenament pe termen lung. De fapt, combinația dintre ritmul dansului de burtă este foarte potrivită pentru formarea flexibilității și coordonării copiilor. Mai important, din cauza combinației extrem de gratuite de dans de burtă, copiii își pot exprima liber mișcările pline de viață.

Desigur, atunci când un copil învață dansul burtei, în mod natural ar trebui să adopte o metodă de antrenament diferită de adulți:

1. Puteți folosi povestiri pentru a spune copilului despre frumoasa legendă despre dansul de burtă . Creșterea curiozității lor interesul copiilor pentru dansul burtei.

2. Înțelegerea copiilor este relativ slabă decât adulții, astfel încât poate exista o analiză mai mică rațională în procesul de acțiune de bază de formare și nu trebuie să subliniați standardul de acțiune la fel de mult ca baletul. Înțelegeți puterea a acțiunii. Există mai multă coerență a exercițiilor demonstrative. Cel mai bine este să alegeți ceva muzică cu ritm puternic și distracție.

3. Poate oferi practicii sau combina un nume frumos. Cel mai bun nume este legat de lucrurile care copiii le plac copiii ca animalele mici. Acest lucru este mai favorabil copiilor pentru a -și memora și stimula imaginația.

Previous Article

Care sunt beneficiile picioarelor de decojire a bananelor? Pielea de banană poate înmuia picioarele mai mici tensiunea arterială?

Next Article

Se poate vindeca eroziunea cervicală cu 3 grade?