Ce fel de exercițiu poate fi stabilizat, care este cel mai eficient în exercițiile de aragaz

Niciun comentariu Share:

În primul rând, ce exercițiu poate fi stabilizat și vrea să stabilizeze picioarele, dar prea lene să ieși din sport? Pop! Dacă nu -ți place sportul, vei deveni mai leneș și vei crește! Următorii editori vor introduce 3 viață de zi cu zi Picioare subțiri Exercițiu, simplu și dur și ușor de operat, mișcați rapid!

1. Faceți picioare înalte

După ce vă ridicați în fiecare zi, puteți face cinci grupuri de picioare înalte în sufragerie sau cameră, fiecare grup de grupuri, fiecare grup timp de un minut, fiecare set poate fi odihnit pentru o perioadă. Vârful ridicat este un exercițiu bun de coapsă subțire. Când s -a ridicat înalt, mușchii de pe coapse dansează cu acesta, ceea ce poate promova arderea grăsimii picioarelor.

2. Ciclismul

Călătoria cu bicicleta este o activitate foarte pe îndelete și un exercițiu foarte eficient al sobei. În timpul procesului de ciclism, mușchii coapselor sunt exercitați, iar excesul de grăsime de pe ea va dispărea în mod natural.

3. Urcarea scărilor

Plimbarea scărilor poate trage mușchii coapsei, promova circulația sângelui și poate promova arderea grăsimii. Dacă doriți să vă patați picioarele, este posibil să doriți să parcurgeți mai multe scări și pot fi surprize neașteptate.

2. Care este cel mai eficient în exercițiul de sobă 1. Cross -Kicking bicicletă

Acest exercițiu local cu picioarele slabe este foarte eficient. Faceți -o câteva minute în pat înainte de a merge la culcare la noapte. Întindeți -vă plat, ridicați -vă picioarele, bateți -vă bicicleta în picioare, faceți de 200 până la 300 de ori pe zi și separați picioarele aproximativ 80 de grade după ce ați terminat de aceeași 80 de ori. Această metodă este foarte eficientă pentru eliminarea cărnii rădăcinilor coapsei!

2. Înot

Când înot, oamenii folosesc de obicei flotabilitatea apei pentru a se culca sau a se culca în apă și a întinde întregul Corpul. Faceți corpul cuprinzător, bineproporționat și coordonat, astfel încât liniile musculare să fie netede. Datorită reducerii impactului asupra oaselor în timpul mișcării solului în apă, șansa oaselor este redusă, iar articulațiile osoase nu sunt ușor de deformat. Rezistența apei poate crește puterea mișcării oamenilor, dar această intensitate este diferită de antrenamentul echipamentului pe pământ. Este foarte moale. Puterea antrenamentului este ușor controlată în câmpul de oxigen. Blocul muscular poate face liniile a întregului corp neted și frumos. Prin urmare, pentru picioarele care mențin exercițiile fizice în apă, efectul este deosebit de mare. Desigur, sport. Pe lângă beneficiile generale ale sportului, acesta are și multe avantaje unice. Frânghia de sărit consumă 400 de calorii pe oră, iar săriturile de frânghie este de 10 minute fără întrerupere. Consumă similar cu 30 de minute de jogging. Este un exercițiu aerobic cu energie ridicată și cu energie ridicată. Persistența pe termen lung vă poate face picioarele fermi.

4. Squat

ghemuirea este o modalitate bună de a exercita corpul inferior, iar ghemuțele pot îmbunătăți semnificativ figura în formă de pere. MM -urile pot viziona TV în timp ce vizionați. AcPentru diferite părți de sobă, puteți adopta poziții de bază, ușor în picioare spre interior și în picioare, care pot avea efecte semnificative asupra strângerii mușchilor exteriori și a mușchilor interiori ai picioarelor! La stânga și la dreapta, altfel veți abandona doar fața din față . Când începi să exersezi, vei simți că mușchii se răsucesc în mod constant, iar mușchii vor fi dureri, dar acest lucru este doar temporar.

3. Care sunt neînțelegerile picioarelor subțiri: cu cât exercițiul este mai sever, cu atât picioarele mai lovite pot fi stabilizate

Multe sprâncene cred că cu atât exercițiul este mai sever, cu atât este mai bun efectul de sobă va fi mai bun. Esență De fapt, exercițiile fizice severe nu numai că organismul se simte inconfortabil, ci și agravează povara mușchilor și organelor fizice. Vreau să aleg exerciții aerobice mai întâi, cum ar fi jogging-ul. În general, este controlat la 6-8 km pe oră. Dacă acest standard de viteză depășește acest standard de viteză, nu numai picioarele slabe vor forma și un picior de elefant!
123] Înțelegerea greșită 2: Pantalonii strânși pot fi strânși până la grăsime, făcând picioarele mai zvelte

Mulți pantaloni strânși care pretind că sunt picioarele subțiri acum apar pe piață. De fapt, acest lucru este complet nesigur. Purtarea pantalonilor strânși nu poate oferi oamenilor doar o iluzie subțire vizual, dar nu este benefic pentru picioarele slabe. În schimb, va provoca țesutul de coajă portocaliu pe interiorul coapselor, iar foliculii de păr de pe picior vor fi distruse pentru că lung – lung – Pantalonii de uzură pe termen vor determina organismul să provoace corpul la corp, ciclul este blocat, astfel încât pielea nu poate respira liber și nu poate fi transpirată lin. Pe termen lung, va provoca vene intravenoase și va crește grăsimea picioarelor.

neînțelegere 3: Aplicarea edemului de emulsie de masaj

Edemul de emulsie de masaj de acoperire este, de asemenea, o metodă de stabilizare a picioarelor, dar nu este neapărat eficientă. Metoda reală a picioarelor subțiri trebuie să fie realizată cu masaj. Pasul este să aplici uniform crema de masaj pe piele, apoi să bată ușor picioarele pentru a permite absorbția cremei de masaj de către piele. Masează partea interioară a interiorului În exterior, astfel încât să poată fi utilizat efectul de detoxifiere al produselor de îngrijire a pielii și poate promova, de asemenea, circulația sângelui la picioare și poate preveni curbura venoasă.

neînțelegere 4: Puneți șosete cu vene varice pentru a promova circulația sângelui, iar picioarele sunt ușor de slăbit

Șosetele utilizate pentru tratarea varicelor sunt împărțite în două tipuri: sănătate și tratament. Astfel de șosete sunt utilizate doar de cei cu vene venoase severe. Dacă sunt utilizate pentru picioarele subțiri, acestea vor provoca presiune doar pe picioare și vor face ca circulația sângelui să nu fie scrupuloasă, ceea ce va duce în cele din urmă la simptome proaste, cum ar fi ruptura capilară. Dacă doriți să vă stabilizați picioarele, cel mai bine este să alegeți șosete cu grăsime din fibre de cărbune de bambus și apoi să faceți exerciții fizice cu exerciții aerobe.

În al patrulea rând, precauțiile pentru picioarele slabe au o pereche de picioare frumoase, aproape toate inimile femeilor. Pentru a -ți face picioarele mai sexy și mai fermecătoare, multe sprâncene merg înainte și urmăresc. Cu toate acestea, în fața StovePipe, Xiaobian recomandă încă ca Meimei să înțeleagă mai întâi următoarele precauții, pentru a nu fi plat.

1. Motivul pentru care nu -ți cauți propriile picioare groase și ai învățat orbește cura de sobă al altor persoaneLege.Picioarele groase pot fi împărțite în: grăsime, mușchi, edem.Doar căutând un tip de picioare pe care ești.

2. Mâncați doar legume în timpul pierderii în greutate.Majoritatea MM consideră că, atât timp cât pot mânca grăsime mult timp, pot arunca grăsime. Această metodă poate avea unele efecte pentru persoanele care își reduc doar burta, dar pentru MM care dorește să se potrivească picioarele.Mai mult, unele legume conțin calorii mai mari decât carnea.

3. Alergarea picioarelor slabe trebuie să fie prima modalitate de a ne gândi la picioarele subțiri. Alergarea poate fi într -adevăr picioare subțiri, dar, de fapt, pentru picioarele subțiri, cel mai bun mod de a face exerciții este să nu alergăm, ci „mersul rapid , mergând repede „”.

Previous Article

Cum să -ți subțire rapid burta, patru trucuri îți oferă o figură frumoasă

Next Article

Cum să exerciți o burtă subțire, burtă subțire de yoga