Cum să sari kung fu yoga

Niciun comentariu Share:

Catalogul articolului 1. Cum să sari în Kung Fu Yoga 1. Cum să sari în Kung Fu Yoga 2. Care sunt cel mai bun yoga de aragaz 3. Cum ar trebui să mănânce oamenii care practică yoga? În al treilea rând, cum Mulți ani de ani sunt potriviți pentru învățarea yoga kung fu yoga 1. Cum să sari în Kung Fu Yoga 1.1, stilul de câine, trebuie să fie acceptat în abdomen, astfel încât scăparea să fie mai înainte și înapoi.

1.2, îndoind genunchiul, călcâiul menționat, accentul din față este că șoldurile trebuie ridicate. În acest moment, puterea abdomenului, spatelui, picioarelor și mâinilor vor fi mai stabil.

1.3, sari înainte, lăsați să se ridice, șoldurile sunt ridicate și picioarele trebuie îndreptate cu curaj, iar partea frontală a coapsei ar trebui să fie pornită.

1.4, atunci când cadeți în mijlocul mâinilor, mențineți -vă șoldurile ridicându -vă picioarele drepte și întindeți -vă spatele.

2. Care sunt cele mai bune yoga de sobă? Aceasta este o postură clasică în yoga. Această postură se concentrează asupra întregului centru de gravitație de pe un picior, oferind coapsei o stimulare puternică. Acordați atenție la stand vertical, altfel efectul va fi redus.

Nu folosiți gâtul și umerii prea puternici, amintiți -vă că acesta este picioarele slabe. Picioarele sunt drepte, ceea ce va trage nervii picioarelor. Talia și umerii ar trebui să fie pe aceeași linie orizontală, astfel încât presiunea picioarelor să poată atinge maximul.

3. Cum ar trebui ca persoanele care practică yoga nu beau alcool, alcoolul pot împiedica progresul practicii de yoga, iar bea suc de fructe este mai sănătos.

Oamenii care practică yoga încep să crească cantitatea de alimente și să promoveze apetitul. În acest moment, trebuie să vă controlați propria mâncare. Metoda este să mâncați mai puține mese și să nu supraalimentați.

Oamenii care practică yoga mănâncă mai multe fructe, legume, nuci și carne pentru a mânca mai puțin, puteți oferi nutriția necesară.

În perioada de practică, nu mâncați prea cald sau prea rece, practica de yoga este încă foarte serioasă pentru întinderea organismului, acordați atenție dietei.

Care sunt avantajele yoga de antrenament pentru bebeluși 1. Creșterea activității pulmonare: Cerințele de yoga pentru copii nu sunt la fel de mari ca yoga pentru adulți, dar totuși acordă o importanță deosebită abilităților de respirație profundă. Acest lucru nu este doar benefic pentru creșterea plămânului capacitate, dar ajută și la îmbunătățirea sensibilității la îmbunătățirea astmului și a traheei.

2. Ajută -l pe Xiaofeng Dun’er să slăbească: Acțiunea yoga nu este acerbă, dar cantitatea de exerciții nu este mică. Unele mame le trimit să practice yoga pentru a lăsa copilul gras să slăbească în greutate . Pentru copiii care provoacă pur și simplu obezitate din cauza problemelor alimentare și a lipsei de exerciții fizice, aceasta este o modalitate bună de a pierde în greutate, deoarece yoga necesită o dietă relativ ușoară, iar procesul de exerciții fizice poate ajuta la masajul organelor interne. Prin urmare, pe de o parte, el minus grăsime sub acțiunea bunurilor bune.

3. Imaginație bogată: Antrenorul în timpul practicii va folosi metoda de poveste pentru a ghida copilul să facă acțiune, astfel încât fiecare copilTrebuie să încep să exersez printr -o anumită imaginație. Când ascult povestea, fac exerciții fizice și tratează -te ca rolul poveștii. Desigur, îți poți îmbogăți imaginația.

4. Îmbunătățirea atenției: Echilibrul echilibrului în mișcarea yoga are cerințe ridicate pentru atenție. Pentru copiii care sunt jucăuși, aceasta este cea mai grea parte. Vor fi în învățarea să vă controleze atenția într -un Puțin de „practică” este bun pentru învățarea viitoare și viața.

Câțiva ani potriviți pentru persoanele de orice vârstă pentru a învăța yoga pot exersa, dar alegeți asana pozitivă care vi se potrivește în funcție de starea dvs. fizică. De exemplu, persoanele deteriorate ar trebui să fie scurtate în mod corespunzător și să evite prea multă greutate din Deteriorarea unilaterală a membrului pentru a rezista, precum și funcția de inimă slabă și nu stau prea mult timp la stație.

Pe scurt, din cauza persoanei, trebuie să aveți o înțelegere deplină a corpului dvs. și să acordați o atenție specială semnalului corpului dvs. în timpul practicii. Dacă corpul dvs. este „protest”, doare sau obosit în plus, plătiți special Atenție la practică în modul corect sub îndrumarea unui antrenor profesionist. În al doilea rând, există restricții privind vârsta de începere a antrenamentului, nu prea mici.

Se recomandă ca, începând cu vârsta de paisprezece ani și cinci, cel mai devreme nu poate fi încă de 12 sau trei ani. Este specific statutului de dezvoltare. Dacă un copil foarte timpuriu poate avea doisprezece sau trei , cel mai bine este să începeți mai târziu.

Așadar, ar trebui să înțelegem prin introducerea de mai sus. Învățarea yoga, în general, nu face distincție între vârstă, dar tinerii pot exersa yoga pentru a practica. Practica copiilor yoga își poate îmbunătăți confidența de sine și să ajute copiii să ajute copiii să îmbunătățească copiii Atenția dvs. și capacitatea de control fizic și cultivați indirect obiceiuri de viață bune.

Previous Article

Ce fel de medicament este cel mai bun efect pentru sportiv pentru a vindeca aerul?

Next Article

Pot fi sânii sâni?