Frecând rapid funcția viscere a mișcării mici pentru a vă face mai sănătos

Niciun comentariu Share:

Toată lumea acordă o importanță deosebită pentru îngrijirea sănătății. Unele masaj și sporturi mici te pot face mai sănătos. Hai să aruncăm o privire.

Promovează circulația sângelui din mâini și picioare

Sfaturi: „Frecați -vă urechile și mâner, beneficiați de relaxare pentru viață”
(1) frecați -vă mâinile

] Elementele esențiale de acțiune: Zece degete încrucișează, două coate sunt suspendate, zece degete sunt înainte, frecând repede și înapoi, persistă un minut, dar cei care au tensiune arterială ridicată și boli de inimă pot fi frecați lent.

Beneficii: Atunci când îți freci mâinile, punctele de acupunctură ale celor zece degete până la intersecția meridienilor Yin și Yang sunt integrate pentru a spori efectul de dragare a meridienilor. La început, mulți oameni nu puteau persista. Mușchii brațelor erau în mod evident dureroase și insuportabile, reflectând declinul forței musculare și, de asemenea, au confirmat beneficiile antrenamentului forței musculare a brațului superior; accelerația bătăilor inimii și a transpirației Indicați că este bine pentru îmbunătățirea funcției cardiopulmonare. Frecarea mâinilor poate îmbunătăți în mod semnificativ circulația sângelui mâinii.

(2) Frecați -vă rapid urechile

Acțiune esențială: acordați atenție specificațiilor Când frecați urechile, apăsați urechile cu „acupointul Laogong” al palmei, coatele sunt mai grele, și în sens orar în sens orar în sens orar sau frecându -vă ușor urechile.

Beneficii: Există puncte de acupunctură corespunzătoare celor cinci organe interne de pe urechi. Există un șanț în spatele urechilor, numit șanț antihipertensiv, care poate regla tensiunea arterială.

(3) Ridicați, adică Tiptoe

Acțiune Elementele esențiale: Stand, Legați abdomenul pieptului, înapoi spatele, vârful în cel mai înalt punct, stați nemișcat pentru o secundă, 30 de ori consecutiv .

Beneficii: Din cauza poziției cele mai scăzute a corpului, circulația sângelui este, de asemenea, cea mai rea. De obicei, activitatea membrelor inferioare, prin contracția mușchilor, apăsați sângele înapoi la inimă ca o pompă . Ridicarea înseamnă îmbunătățirea circulației sângelui prin mișcarea mușchilor membrelor inferioare.

Aceste acțiuni trebuie să fie integrate în viața de zi cu zi, iar timpul de utilizare a timpului fragmentat le va juca mai bine efectele de fitness.

Eliminați oboseala și căscatul în serios

Întinderea și lenea pentru a vă îmbrățișa

Sfaturi: „Respirație profundă, dă -mi o mică forță, aruncați o privire serioasă” [123 ] căscă a lăsat expansiunea pieptului nostru, inhalează mai mult aer, întinde lenea pentru a ne micșora mușchii, iar circulația sângelui se accelerează. Cele două mișcări schimbă sportul de sânge al creierului și ne fac să ne inspirăm imediat. Aceasta este o reacție fiziologică normală, dar nu o putem subestima. Acesta este un semnal de oboseală fizică, așa că nu vă jenați atunci când faceți aceste două acțiuni, încercați să întindeți corpul cât mai mult posibil.

Sfaturi: „Întindeți -vă pieptul și țineți umerii, stați mult timp fără să uitați să vă agățați degetele de la picioare”

Metoda specifică este: țineți -vă bine în spatele mâinilor, Opriți pieptul și abdomenul, priviți în sus la cer. Static timp de 5 până la 10 secunde, astfel încât mușchii și țesuturile moi ale umărului și gâtului și pieptul din față sunt trase complet pentru a se relaxa; mâinile traversează pieptul, țineți strâns umerii, aplecați -vă, lăsați fața să se lipească de coapse Pe cât posibil, picioarele picioarelor, picioarele nu părăsesc pământul mai târziu, doar stârniți degetele de la picioare și stați nemișcați pentru o secundă, de 30 de ori la rând.

Exercițiul de mers 6 pentru a primi efectul îmbunătățirii

înregistrări: „Ridicați -vă capul, pasați rapid, balansați -vă brațul, respirație profundă] Activitate esențială:

1. Posteritatea este corect: țineți în mod natural abdomenul pieptului. Faceți respirația noastră mai netedă și mențineți coloana vertebrală îndoită normală.

2. Viteza rapidă: Nucleul exercițiului de mers este „rapid”. Doar prin mers pe jos puteți atinge scopul exercitării funcției cardiopulmonare. Indiferent de pași mici sau mici, cheia este că viteza este rapidă. Bărbații cer o sută de metri pe minut, ceea ce este echivalent cu șase kilometri pe oră. Doamna a luat aproximativ o sută de metri în aproximativ 70 de secunde, ceea ce era echivalent cu cinci kilometri într -o oră.

3. Brațul trebuie aruncat în sus: grăbiți -vă, trebuie să vă aruncați brațele sus. Când sunteți obișnuit cu brațele drepte, brațul și pământul sunt practic paralele; atunci când obiceiul de a flexa brațele, pumnul pumnului dublu poate fi așezat pe înălțimea pieptului. Pentru a nu afecta viteza și respirația, nu balansați brațul la stânga și la dreapta, ci la dezvoltarea unei metode de a schimba brațul natural înainte și înapoi.

4. Respirație profundă: Scopul principal al mersului este să exercităm funcția cardiopulmonară, așa că trebuie să învățăm să respirăm adânc. Există două moduri de a respira profund, unul preia în mod natural „aspirație -call -Suction -Call”; celălalt este „trei costume și un apel”, adică „aspirație -Sucție -Suction -Call”, astfel încât să ne aprovizioneze cu oxigen Este mai complet, excreția de dioxid de carbon este mai rapidă și poate îmbunătăți mai bine funcția cardiopulmonară.

5. Timpul este suficient: cei care doresc să slăbească ar trebui să se asigure mai mult de 45 de minute de fiecare dată pentru a consuma grăsimea depozitată în corp mai evidentă.

6. Ținând boxerul cu ambele mâini: când mergeți, este mai bine să exercitați membrele superioare în același timp. Metoda este să vă folosiți mâinile alternativ la pumn și să mergeți împreună. Și eficient.

Unul dintre exercițiile degetelor cu un deget de fitness și creier -sănătos de îngrijire a sănătății

„Urcarea scărilor, pe scări”: O palmă se confruntă cu el însuși, iar cealaltă mână se confruntă cu exteriorul . Degetele degetele și degetele index ale ambelor mâini sunt conectate între ele pentru a forma o formă dreptunghiulară. Cu degetul mare și index ca arbore, cele două mâini urcă alternativ pe scări, mergând în jos este să cobori pe scări. Cele două acțiuni fac una dintre Opt bătăi fiecare, alternând unul cu celălalt. Viteza este de la rapid la lent și apoi de la lent la rapid.

„Peacock deschide ecranul”: Ambele palme s -au despărțit spre exterior, pornind de la degetul mare, un deget unul câte unul până la palma palmei, ținându -l împreună și ținând pumnul;Deschideți pământul și restaurați -l în exteriorul palmei. Alternativ alternativ. Viteza este de la rapid la lent și apoi de la lent la rapid.

Al doilea exercițiu de sănătate meridian al exercițiului de îngrijire a sănătății te ajută să -i drag pe meridieni

„Tu tragi unul, iau unul, membrele sunt împușcate în ordine”
Membrele superioare: Uraați -vă a cavității toracice, după trecere, după trecere, după ce umerii sunt aproximativ de -a lungul degetului mare, degetul mijlociu și degetul mic, și există trei meridieni Yin; din spatele mâinii, acesta urmează aproximativ degetul mare, degetul mijlociu , și degetul mic. Pentru a se conforma direcției meridianelor Yin și Yang, atunci când meridianii sunt lovite, partea palmei ar trebui să fie de -a lungul acestor trei linii și să tragă de sus în jos; Când fotografiați, ar trebui să muncești din greu pentru a învăța să folosești puterea explozivă și să tragi elastic. Dar dacă sunteți o persoană de calitate hemoragică (o persoană care își perie dinții și adoră sângerarea sau denivelările, este ușor să sângerați), ar trebui să lăsați ușor metoda de îngrijire a sănătății de tragere.

Membrele inferioare: Ordinea de a păstra membrele inferioare este exact opusul membrelor superioare. Deoarece cele trei meridiene Yang ale membrelor inferioare sunt de la linii de sus, mijloc și spate ale picioarelor picioarelor inferioare; iar cele trei meridiene Yin urmează picioarele prin glezna interioară, de -a lungul celor trei, mijlocul și spatele spatelui , respectiv, în față, mijloc și spate pe interiorul picioarelor. să fie împușcat de jos în sus.

„Trageți doi, iau două, iau 32 (patru opt lovituri) fiecare umăr și luați 32 (patru opt lovituri)”

împușcând săptămâna umărului, dacă există oameni care sunt bolnavi în umăr, concentrați -vă pe împușcarea punctelor de durere; oamenii obișnuiți se bat în jurul umerilor. Lăsați umerii puțului, în mijlocul umerilor, bateți pe partea stângă cu mâna dreaptă, trageți partea dreaptă pe mâna stângă și trageți alternativ. Puneți -l pe Tianzong Acupoint, în depresia din spatele scapulei, blocați sub palma mâinii și treceți prin axilă. Bate Dazhui, sub gât, sub a șaptea coloană cervicală (când capul este scăzut, cel mai proeminent proces spinos).

„Trageți trei, iau trei, talia și abdomenul pentru a trage ficatul intestinal”

Palma dublă a pălmuit, iar Qi Acupoint în mijlocul abdomenului a fost fotografiat. Mingmen acupoint în mijlocul regiunii lombare. În momentul în care bate, nu vă inspirați și nu vă țineți respirația, vomita și nu folosiți talia pentru a vă conduce brațele, ceea ce este atât puternic, cât și efort. Profesorul Huang a spus: „Un ascultător mi -a spus că, potrivit taliei și abdomenului pe care l -ați învățat, am împușcat de 300 până la 500 de ori pe zi. Nu numai că a funcționat digestivul foarte bine, dar chiar și burta de bere a fost împușcată!。”

„你 拍 四 , 我 拍 四 , 脊膀 臟腑 全 好 使 使”

運用 雙手手背 , 從 腰骶部 開始 , 順著 脊柱 兩 側 , 從 下 往 sus, din partea de sus În jos, bateți unul câte unul. Dacă utilizați rotația taliei pentru a vă conduce brațele, va fi mai puternic și efort.

„Trageți cinci? I Pat the Five? Atingeți abdomenul și pieptul stagnat și vărsăturile”

jumătate de pumn, inspirați adânc mai întâi, la fel de lent și lung vărsături, urmați abdomenul inferior până la pieptUrcați -vă, bateți clavicula unul câte unul până la încărcarea claviculelor.Palma stângă a bătut partea dreaptă, palma dreaptă a bătut partea stângă, iar împușcarea din partea inferioară în sus de jos în sus, alternând stânga și dreapta, de patru ori fiecare.Profesorul Huang a spus: „Când ești nefericit, poți face această acțiune meridiană pentru a -ți reglementa starea de spirit”.

Formula închisă: După a cincea secțiune a meridienilor, metoda „în sus și în josul întregului vibrație a corpului” este folosită pentru a utiliza metoda de a agita și de a relaxa întregul corp în voie, aproximativ 1 minut și apoi introduceți „ochii statici și închisi”. EsențăCu ambele picioare, brațele ridicate încet din ambele părți, au traversat capul și l -au dat jos. Palmele au fost suprapuse în mijlocul abdomenului inferior, înmânând șoldul, ochii închiși, relaxarea întregului corp, reglarea interesului, zâmbind, Meditație … până la sfârșitul naturii.

Previous Article

Care sunt efectele efectelor și efectelor usturoiului usturoiului

Next Article

Sănătate dietetică: nouă terapie alimentară mănâncă sub -sănătate