Poate yoga să trateze spondiloza cervicală?

Niciun comentariu Share:

Catalogul articolului 1. Poate yoga să trateze spondiloza cervicală 2. Care sunt asanasul tratamentului cu yoga a spondilozei cervicale? Cum să practici yoga yoga poate spondiloza cervicală 1. Poate yoga să trateze spondiloza cervicală [123?]
Yoga poate trata spondiloza cervicală. Yoga este o campanie introdusă în străinătate. Datorită rolului său în modelarea și alte aspecte, este iubită de poporul chinez. Din perspectiva medicinei sportive, yoga are anumite beneficii pentru coloana vertebrală cervicală, în special unele mișcări, cum ar fi exerciții extinse, scuturare, coloană vertebrală și gât obosită, întindere talie și umeri, care nu pot doar să atenueze gâtul și oboseala taliei pot fi De asemenea, îmbunătățiți mușchii părților corespunzătoare și asigurați protecție pentru coloana vertebrală cervicală.

Deși yoga are anumite beneficii pentru a preveni spondiloza cervicală, unii pacienți cu spondiloză cervicală pot atinge, de asemenea, scopul tratamentului de către yoga. Dar trebuie menționat că yoga nu este potrivită pentru toți pacienții cu spondiloză cervicală. În special, unele mișcări în yoga nu sunt numai bune pentru coloana vertebrală cervicală, dar pot determina și pacienții cu spondiloză cervicală să -și crească starea și chiar paralizate! Rapoarte relevante pe internet indică faptul că pacienții cu spondiloză cervicală se datorează unei mișcări în timpul în timpul unei mișcări în timpul în timpul unei mișcări în timpul Mișcarea yoga. Leziunea acută a măduvei spinării duce la paraplegie ridicată!

2. Beneficiile yoga

2.1, reglează fiziologia, hrănirea corpului

Yoga subliniază că organismul este un Întreg, format din mai multe părți, constând din mai multe părți, atâta timp cât fiecare parte este păstrată sănătoasă, corpul poate fi îmbunătățit. Practicând yoga, funcțiile fiziologice umane pot fi îmbunătățite, iar oboseala zilnică poate încetini. În plus, yoga are, de asemenea, efectele îmbunătățirii atitudinii proaste, îmbunătățirea auto -încrederii și prevenirea diverselor boli.

2.2, emoții liniștitoare, decompresie și inimă hrănitoare

prin ajustarea respirației, meditației și meditației, oamenii pot face oamenii să se relaxeze. Ca urmare, emoțiile tensionate pot fi, de asemenea, ușurate. Dacă doriți să vă calmați inima și să recomandați o mentalitate bună, este posibil să doriți să practicați yoga.

2.3, Condiționarea frumuseții, păstrarea tinerilor

Masajul yoga organele interne prin împingerea și tragere, întărirea astfel funcția organelor și reglând endocrina umană, ceea ce face ca metabolismul să se accelereze, Există vreun ajutor de întârziere îmbătrânirea și păstrarea tinerilor. În plus, partea de măsurare a părții yoga poate îmbunătăți mușchii faciali, reduce ridurile faciale și poate obține efectul „tragerii”.

3. Clasificarea yoga

3.1, Yoga Flow

Yoga Flow este un yoga foarte popular, care este trecut din Occident, care este Harch Yoga și Asanga, Amestecat.

Conexiunea dintre modelul yoga oferă oamenilor un sentiment de un singur obiectiv, deci se numește „Yoga Flow”. Are o combinație de combinații de acțiune de proces asemănătoare norului pentru a consolida corpul, subliniind armoniozitatea exercițiului și respirația și exerciții cuprinzătoare, cum ar fi întindere, forță, flexibilitate, rezistență și concentrare.

Fiecare mișcare a yoga de fluxRămâneți o perioadă mai lungă de timp, pentru a simți frumusețea fiecărui centimetru de aer și corpul corpului.

Potrivit pentru tineri sănătoși, cei care doresc să slăbească și să se detoxifieze, cultivarea yoga de la mai mult de jumătate de an. Nu este recomandat să practici oameni slabi și bolnavi. Pentru cei care au autism ușor, persoanele care nu sunt concentrate au, de asemenea, efecte de condiționare bune.

3.2, yoga fierbinte

yoga fierbinte, cunoscută și sub denumirea de yoga la temperatură ridicată sau yoga de căldură, adică la un mediu de temperatură ridicată de 38 de grade-40 de grade, yoga.

Mediul la temperaturi ridicate constă din 26 de acțiuni de întindere, care este o mișcare flexibilă, care poate îmbunătăți moliciunea coloanei vertebrale și potrivită pentru familia de birouri.

În plus, mediul la temperaturi ridicate de yoga fierbinte poate transpira rapid, ajută la îmbunătățirea migrenei, a durerilor de spate scăzute, a face oamenii să se simtă mai tineri și să întârzie îmbătrânirea. De asemenea, poate stimula direct sistemul muscular neurotrofic, reducând astfel greutatea.

Care sunt asanasul tratamentului cu yoga a spondilozei cervicale 1. Tipul de extensie a pisicii

Practicianul îngenunchează pe podea, susține corpul cu ambele mâini, inhale, coloana vertebrală se întinde în jos, capul este în sus, gâtul este în sus în sus ridicând, în același timp, șoldurile sunt înclinate în sus, expirând, pieptul cu pieptul, capul capului, gâtul în jos și strângând capul abdomenului pentru a face întregul înapoi cât mai mult posibil.

Funcție: Practicarea acestei acțiuni poate face coloana vertebrală și grupurile musculare înconjurătoare mai flexibile, face ca gâtul și coordonarea umărului să funcționeze.

2. Stilul lunii noi

Practicianul este îngenuncheat, coapsele sunt verticale și vițel și ambele mâini sunt așezate pe partea corpului, inhalând, piciorul drept este un pas mare înainte, iar degetele de la picioare sunt puternice. Așezați ambele mâini pe ambele părți ale piciorului drept. Când inhalați, lipiți -vă mâinile cu urechile, întindeți -vă capul spre partea de sus a capului, aplecați -vă capul în spate, apucați -vă glezna stângă Cu mâna stângă, întindeți mâna dreaptă în direcția urechii drepte, inspirați și restaurați, apoi repetați cealaltă parte a celeilalte părți. Acțiune.

Funcție: Întindeți coloana vertebrală și întăriți nervul coloanei vertebrale pentru a atinge scopul prevenirii spondilozei cervicale.

3. Tipul curbei coloanei vertebrale

Practicianul stătea într -o postură în picioare, cu picioarele împreună, ținându -ți brațele deasupra capului și mâinile paralele cu partea dreaptă, iar capul a urmat În dreapta. Îndoiți -vă corpul spre dreapta, întoarceți -vă în partea dreaptă, repetați de zece ori.

Rolul: ajută capul, umărul și coloana vertebrală cervicală, jucând un rol în prevenirea spondilozei cervicale.

Cum să practici yoga 1. Unitatea de coordonare a mișcărilor de respirație profundă și calmant

Respirația este partea centrală a tehnicilor de yoga. Cheia beneficiilor antrenamentului yoga este respirația corectă. Respirația profundă, inhalează mai mult oxigen, crește cantitatea de hemoglobină din sânge, pentru a furniza nevoile corpului corpului, a hrăni corpul și mintea, crește sănătatea, expiră mai mult gaz turbid, gaze de evacuare, purificați corpul și mintea; conectarea trebuie să fie finalizată cu respirația. Doar prin respirație putem simți pe deplin procesul de întindere, stoarce și inversare a corpului. Prin calmarea și întinderea mușchilor, astfel încâtMai multe fibre musculare sunt implicate în exerciții fizice pentru a produce o tensiune musculară mai mare.

2. Combinația de legare, reglare și reglare a intereselor. La mijloc, veți simți întinderea mușchilor și ligamentelor, ajutați la întinderea liniilor musculare, care pot schimba forma corpului uman pentru a -l face Mai simetric și mai frumos. În același timp, are ca efect un nerv liniștit. După practică, va ajuta la reducerea oboselii.În procesul de practică, yoga acordă atenție cultivării, acesta poate menține oamenii o stare de spirit clară, un spirit răcoritor și să ajute starea de spirit pașnică, să sporească încrederea vieții și toleranța la toleranță dificilă și dificilă.

Previous Article

Poate yoga să stabilizeze picioarele?

Next Article

Poate fi folosit yoga pentru yoga în perioada fiziologică