„Șapte personaje” îți spune să înveți dansul tău de burtă și dansul burtei pentru a te ajuta să cultivi gâtul sexy

Niciun comentariu Share:

Deși acest tip de dans se numește dans de burtă, de fapt nu este doar exercițiu abdominal, ci aproape fiecare mușchi al întregului corp. Este un dans de improvizație cu un stil de dans unic cu melodia. Foarte puternic, este de asemenea uimitor pentru Cultivarea liniilor de gât pentru femei.

umăr

1. Brațul este plasat pe ambele părți ale corpului și înnebunit în mod natural.

2. Centrat pe articulațiile umărului, conduceți rotirea articulației mari ale brațului în jurul acesteia. Se poate face separat pe ambele părți sau în același timp.

3. Dificultatea de a agita umerii este relativ ridicată și nu îți poți realiza trucurile la început. Cu toate acestea, pentru a învăța această acțiune, este important să practici mai întâi puterea și flexibilitatea umărului.

Prin umeri echilibrați, învățarea de a agita umerii poate practica clavicule fermecătoare și marginile umerii.

gât

1. Întindeți -vă pieptul, concentrați -vă puterea și atenția asupra mușchilor și nervilor de pe ambele părți ale gâtului.

2. Întinderea din spate. Sub premisa practic a întreținerii corpului, mușchii conduc capul spre partea stângă și dreapta cu mușchii, iar ochii pot fi rotiți, dar acordați atenție capului de cap de capul.

Prin această acțiune, puteți antrena gâturi verticale, frumoase și flexibile și pentru a preveni bolile cervicale cu incidență ridicată.

Ca o artă corporală frumoasă, dansul de burtă prin pelvis, șolduri, piept și brațe și mișcări de leagăn de crotch orbitor pentru a crea un limbaj de dans elegant și sexy și moale, dați joc complet corpurilor feminine ale corpurilor femeilor, Frumusețea feminității. Următorii editori vă vor învăța tactica cu 7 -uri ale dansului de burtă pentru toată lumea.

Waves u0026 mdash; u0026 mdash; Corpul este ca un val

Această acțiune este centrată pe talie și abdomen, coajă de creier mai întâi, apoi treptele gâtului și pieptului. Un set de cerc este același. Privind partea anului, corpul este ca un val, care arată un u0026 ldquo; s u0026 rdquo;

Plasând u0026 mdash; u0026 mdash; leagănește crotch -ul ca 8 cuvinte

Trebuie să știi cum să -ți mișci crotch -ul în sus. Când mergeți la cruce de genul acesta, încercați să folosiți cruce pentru a desena un plat u0026 ldquo; 8 u0026 rdquo;

Shake u0026 mdash; u0026 mdash; lasă mărgelele abdomenului să se agite

să stea cu picioarele cu umerii, precum și cu umerii, precum și cuUșor leagăn în sus și în jos, trebuie să vezi perlele colorate din abdomen care plutesc din cauza agitării tale, iar grăsimea mică de pe burtă urmărește și ușor. Spune la revedere!

șoc u0026 mdash; u0026 și mdash; mdash; genunchiul ușor flexat puternic

Vibrația abdomenului și a crucelui se face prin ușoară flexie și acțiunile picioarelor de pe picioare și genunchi. Infecția cu vibrații este un vis. , agățați -vă corpul și concentrați -vă asupra abdomenului vostru și acționați ca punctul central al conștiinței.

Dumping u0026 mdash; u0026 mdash; aruncarea dinastiei împrăștiate

Puteți opera talia și menționa din nou șoldurile dvs. și, situația ghemuită din miez de noapte este la vârful Tiptoe până la vârful degetelor. Transformarea amplitudinii superioare și inferioare a corpului îți dansează corpul cu talia și abdomenul. În acest moment, puteți opera membrele superioare și răsuciți întregul corp.

Ting u0026 mdash; u0026 mdash; deschideți pieptul cât mai mult posibil

Corpul inferior este fixat, doar corpul superior deasupra taliei. În primul rând, trimiteți -vă umerii înapoi și trimiteți -vă piepturile. Apoi, acoperirea este corpul, ca și cum ai fi lung și înalt și, în același timp, ar trebui să fii ritmic pentru a -ți conduce pieptul.

Întoarceți -vă la u0026 mdash; u0026 mdash; conectați centrul de gravitație al corpului neschimbat

Mișcarea dansului din burtă este un fel de relaxare a întregului corp. Hao brusc, lăsați corpul să se relaxeze și lăsați membrele superioare să fie utilizate pentru a rezolva corpul cablului.

Previous Article

Cum mănâncă valoarea nutrițională a stridiilor stridelor precum experții

Next Article

Care sunt beneficiile picioarelor de decojire a bananelor? Pielea de banană poate înmuia picioarele mai mici tensiunea arterială?