Slimming -ul local este dificil să devină dificil de reduceți părțile de yoga pentru a vă ajuta

Niciun comentariu Share:

Dacă doriți să eliminați excesul de grăsime în diferite poziții ale corpului dvs., pe lângă faptul că acordați atenție dietei echilibrate, atât timp cât cooperezi cu mișcarea actuală de yoga fierbinte, concentrați -vă pe strângerea mușchilor corpului superior și inferior linii frumoase. Grăsimea de pe talie este de obicei dificil de pierdut, așa că, pe lângă următoarele mișcări de yoga, se recomandă să coopereze cu o cantitate adecvată de oxigen cu și să mănânce mai puține gustări sau zahăr ridicat și alimente cu sare ridicate pentru a crește efectul de modelare a corpului.

健美 手 臂!

PASUL1 先 以 雙 膝跪 地 , 再 以 掌心 下壓 以 雙 臂 支撐 身體;

PASUL2 右腳 用 力向后扯 , 并 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量 盡量Specificați-vă degetele de la picioare și repetați piciorul stâng înainte de a face acest lucru;

Step3 înainte și utilizați puterea brațelor și picioarelor pentru a susține corpul, mențineți mișcarea timp de aproximativ 10-20 de secunde și repetați întregul grup de mișcări.

Mușchiul din spate al frumuseții!

Step1 mai întâi brodat pe pământ, cu fața spre podea, apoi a ridicat capul, brațele i -au fost așezate lângă șoldurile tale, palmele tale erau pe cer; Palmă din spate, apoi ridică partea superioară a corpului înapoi;

Pasul 3 apoi ridică-ți picioarele cu aceeași forță pentru a părăsi pământul, a face o stare în formă de V și încearcă să păstrezi acțiunea timp de aproximativ 10-15 secunde .

塑造 腰線!

Pasul 1 先 用 雙 掌 及 腳尖 支撐 身體 , 保持 雙 臂 伸直 伸直;

Pasul 2 身體 面向 左方 , 以 單手 保持 平衡 并 并 并 并 并Standard corpul atât cu picioarele, cât și cu brațul drept;

Step3 îndreaptă mâna stângă cu mâna stângă, îmbunătățiți -l și întindeți -l cu forța de talie pentru a menține mișcarea cu o viteză naturală de respirație pentru aproximativ 10 secunde înainte de a repeta direcțiile din stânga și din dreapta.

Femeile și femeile din Asia care stau adesea la birou, de obicei, au obezitate gravă mai scăzută a corpului. Din cauza lipsei de activitate, este ușor să aveți probleme gastrointestinale. Este mai util să îmbunătățiți forma corpului.

Scoateți burta!

Pasul 1 Stai pe pământ mai întâi, apoi înduiește -ți genunchii și strânge -ți poziția coapsei cu mâinile; piciorul, mențineți aproximativ 10 secunde;

Pasul 3 Încearcă să dai drumul mâinilor și să păstrezi aceeași postură timp de aproximativ 10 secunde pentru a strânge mușchii abdominali.

Strângerea șoldului

Pasul 1 se ridică ușor și în jos, apoi puneți -vă mâinile pe coapse ferm; întindeți -vă mâinile înainte, nu uitați să vă mențineți picioarele și să vă mențineți mișcările pentru aproximativ 10 secunde;

Pasul 3 în cele din urmă s-a aplecat cu ambele genunchi și și-a îndreptat cât mai mult mâinile, menținând acțiunea timp de aproximativ 5-10 secunde.

Coapsele subțiri!

Step1 este înainte înainte, susține talia și merge înainte. După tragere, partea superioară a apăsat tare.Rețineți că picioarele trebuie să fie păstrate strâns pe pământ;

Step3 Flexează piciorul stâng la 90, piciorul drept este tras cât mai mult posibil, palmele ambelor mâini sunt drepte și îndreptate spre cer. Repetați Întregul set de acțiune din cealaltă parte.

Previous Article

Poate femeile însărcinate să mănânce castan?Care este efectul femeilor însărcinate cu castane?

Next Article

Cum să se facă blocuri musculare?