Yoga cu o burtă subțire, o postură de șarpe

Niciun comentariu Share:

În primul rând, postura pisicii pisicii micșorează burta, cu butonul de burtă ca punct de bază, iar burta mică de sub burn este strânsă, ceea ce este util pentru modelarea curbei de talie frumoase. Mai întâi deschideți genunchiul spre lățimea umărului și deschideți mâinile spre aceeași lățime ca umărul și întindeți -vă mâinile la maxim. Forma corpului este mișcarea completă de pregătire. Îngenunchind pe picioare, talia a fost presată cât mai mult posibil, iar șoldurile au fost ridicate spre cer. În acest moment, talia din spate se va simți strâns. Respirați în această stare, inspirați atunci când este apăsat în jos și expirați când sunteți ridicat. La fel ca să devii pisică, să te îmbunătățești în cea mai mare măsură. Presiunea maximă în jos, priviți cerul. Această acțiune ar trebui făcută cu respirația. Faceți -o în mod repetat de 3 ori. Inhale și expiră. Inhale și expiră. Inhalați și expirați din nou, partea din spate devine o formă circulară? Nu vă întoarceți la șolduri, faceți un cerc în sus. Inhale și expiră, recuperează -te. De data aceasta, extindeți -vă mâinile la maximum. De data aceasta, luați postura timp de 30 de secunde. Puneți maxilarul mai întâi pe pământ, apoi încet pe pământ. În acest moment, persoanele care nu își pot lipi piepturile și umerii pe pământ nu ar trebui să fie prea reticenți pentru a folosi greutatea. Când expirați, puneți -vă încet pieptul pe pământ. Această acțiune poate stimula organele, poate preveni constipația și poate crește elasticitatea coloanei vertebrale. Este o mișcare bună pentru a elimina oboseala șoldurilor. Trei, două, una, recuperare. Stai și relaxează -te și respiră ușor de 3 ori.

2. Mișcarea șarpelui de postură de cobra crește mușchii, curbele șoldului, fesele, elasticitatea abdominală și sunt de mare ajutor. De la călcâie la șolduri, abdomen și strâns, mâna este ușor mai jos în piept. Toate degetele sunt deschise pentru a crește pământul. Brațul este aproape de părțile laterale ale corpului, iar acum mușchii de sub coloana vertebrală sunt folosiți pentru a îmbunătăți partea superioară a corpului. Inhale și expiră. Privind cerul de 45 de grade. Persistă timp de 25 de secunde. În acest moment, strângeți -vă șoldurile, închideți picioarele și apăsați pe călcâie. Această corecție de acțiune pe umărul și spatele îndoielii înainte, înfrumusețează picioarele și curbele șoldului, ceea ce este foarte eficient pentru pacienții cu dureri de spate scăzute și întărește talia. Trei, două, una, recuperare. Următoarea mișcare de cobra, cu aceeași poziție în aceeași postură, doar mișcarea de cobra îndreptată a brațelor. El a expirat și și -a ridicat corpul, și -a ridicat încet corpul superior și a privit cerul. Persistă timp de 25 de secunde. În acest moment, nu urcați, nu vă îndoiți spatele, apăsați umerii cât mai mult posibil și împingeți pieptul înainte. Acum, sub talie și înapoi, șoldurile simt stimul. Strângeți strâns pelvisul și apoi muncește din greu. Trei, doi, unul, au pus încet.

3. Rotiți mișcarea coloanei vertebrale pentru a inversa mișcarea coloanei vertebrale pentru a corecta coloana vertebrală de răsucire, care are ca efect eliminarea umărului, a curbei taliei și a grăsimii. Mai ales atunci când poartă lenjerie, unele femei au grăsime triunghiulară sub axilă. Această acțiune poate elimina grăsimea triunghiulară și este, de asemenea, o mișcare foarte eficientă pentru a trata constipația. Îndoiți -vă mai întâi piciorul stâng, puneți -l înainte, puneți piciorul drept vertical, puneți -l pe partea stângă a piciorului stâng și a genunchiului și blocați -l. Șoldurile de pe ambele părți ar trebui să fie fixate pe pământ. Ridicați mâna stângă și puneți -o pe verticalăPiciorul drept al piciorului drept se inversează înapoi. Începătorii se vor simți dificili, așa că apucând șoldurile, oamenii flexibili se apucă de genunchi și oamenii mai buni se apucă de picioarele și picioarele drepte. Când mâna dreaptă inhală, întoarceți -vă și întoarceți -vă. Coloana vertebrală trebuie să fie dreaptă și nu se poate îndoi. Inhalează într -o stare dreaptă, insistă pe 30 de secunde. Privind in urma. În acest moment, șoldurile unora le vor ridica pe o parte. Trei, doi, unul, se recuperează încet. Acum, cealaltă parte ar trebui inversată. De data aceasta, puneți -vă mâna dreaptă și puneți -o jos. Genunchiul și articulațiile articulațiilor se suprapun. Oamenii care o pot face în genunchi. Oamenii cu o flexibilitate mai bună, vă rugăm să vă apucați strâns piciorul stâng și picioarele. Întoarceți -vă corpul când respirați și persistați timp de 30 de secunde. Din față, umărul nu poate fi îndoit și trebuie să fie pe linie dreaptă. În stânga și la dreapta, va exista atunci când va exista o parte proastă. Nu renunțați din cauza săracilor care o fac. Dacă nu faceți bine, înseamnă că coloana vertebrală este îndoită, așa că trebuie să muncești din greu pentru obțineți efectul corecției

4. Întinzând brațul pieptului față în sus, astfel încât pieptul din față să se relaxeze, în timp ce face mișcarea scapulei mai aproape de mijlocul lui partea din spate pentru a obține efectul de a întinde mușchii spatelui. Această mișcare poate, de asemenea, să exercite mușchii pieptului. Dacă persistați în fiecare zi, efectul de pierdere în greutate al abdomenului și al spatelui va fi mai evident. Rețineți că o faceți o dată pe mâna dreaptă și faceți -o din nou pe cel care se simte dificil de făcut. Când faceți acțiune, numărul de respirație pe partea stângă și dreapta este de zece ori. Întindeți -vă, îndreptați o mână în direcția capului și îndreptați -vă de cealaltă mână, cu ambele mâini la 90 de grade. După ce simțiți adâncirea abdomenului, începeți să expirați cu gura. În timp ce inhalați cu nasul, mâna orizontală este ridicată. Rețineți că picioarele dvs. ar trebui să fie aproape de pământ. Metoda de respirație este să -l folosești pe Dantian pentru a respira în mod conștient, a inspira cu nasul și a expira. În timp ce expirați cu gura, ridicați -vă încet mâna dreaptă la spate. Aveți grijă să nu lăsați brațele să se îndoaie. Ochii privesc vârful mâinii sărituri. Același lucru este valabil și pe cealaltă parte. După ce acțiunea este făcută, partea care se simte mai dificilă în timpul acestei acțiuni se repetă o dată.

Previous Article

Cum să faci cartofi mărunțit

Next Article

Pot să slăbesc pentru ciclism, beneficiile călăriei cu bicicleta